سه شنبه ۲۵ مهر ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


دستورهای خاص - غذاهای رژیمی

میزان کالری لبنیات
کالری یعنی محاسبه مقدار انرژی موجود در غذاهاست اگر مقدار کالری موجود در غذاها را بدانید می توانید بین میزان انرژی که وارد بدن خود می کنید و انرژی که مورد استفاده قرار می دهید تعادل ایجاد نمایید. این آگاهی در حفظ وزن مناسب نقش کلیدی ایفا می کند. مقدار انرژی موجود در خوراکی ها با واحد کالری سنجیده می شود. در این مقاله مقدار کالری موجود در لبنیات مشخص شده است.
ادامه مقاله...

جدول میزان کالری غذاها
کالری یعنی محاسبه مقدار انرژی موجود در غذاهاست اگر مقدار کالری موجود در غذاها را بدانید می توانید بین میزان انرژی که وارد بدن خود می کنید و انرژی که مورد استفاده قرار می دهید تعادل ایجاد نمایید. این آگاهی در حفظ وزن مناسب نقش کلیدی ایفا می کند. مقدار انرژی موجود در خوراکی ها با واحد کالری سنجیده می شود
ادامه مقاله...

دلمه برگ مو
برگ مو یا برگ درخت انگور سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هست و برای سلامت قلب و بسیاری از دستگاههای بدن مفیده. این گیاه معمولا به صورت کنسرو شده مصرف میشه در حالیکه بهترین راه استفاده از خواص برگ مو اینه که به صورت تازه و خام و یا بخار پز مصرف بشه. برای کسانی که به دنبال کاهش وزن و غذاهای کم کالری هستن، برگ مو میتونه یک انتخاب خیلی مناسب باشه به این دلیل که بسیار کم کالری هست و همچون کاهو خاصیت سیر کنندگی داره. هر پنج برگ انگور 14 کالری داره و این مقدار کالری تعجب بر انگیز و بسیار ناچیزه. برگ مو منبع خوبی از انواع مواد مغذی از جمله ویتامن های K, A, E, C و B6 هست. همچنین حاوی مقدار قابل توجهی نیاسین، آهن، فیبر، ریبوفلاوین، فولات، کلسیم، منیزیمف مس و منگنزه.
ادامه مقاله...

شیر برنج قالبی
شیربرنج یا شیربا، چاشت و غذایی است که از شیر و برنج می‌پزند و بیشتر با شکر و شیره می‌خورند. بدان «آش شیر» نیز گویند.«شیربا» در شاهنامه فردوسی نیز به کار رفته‌است.در مازندران مراسمی تحت عنوان تمنای باران وجود دارد که در یکی از آیین‌های آن، همهٔ اهالی روستا شیر و برنج جمع می‌کنند و با آن شیربرنج درست کرده، می‌خورند و مقداری از آن را با این باور که باران ببارد، روی پشت بام می‌ریزند. شیربرنج به‌جهت دارا بودن شیر (منبع غنی از کلسیم) و برنج (سرشار از ویتامین‌های گروه ب) و همچنین طعم‌دهنده‌های مقوی و آرام‌بخش اعصاب مانند هل و گلاب، مفید است.
ادامه مقاله...

پیتزا سبزیجات
پیتزا (pitzza) کلمه ایتالیایی، معادل پای (pie) انگلیسی و تورت (tourte)فرانسه، به معنای نانی که با نان خورش یکجا کوره پز می شود. این نان به احتمال قوی از خاورمیانه به سواحل ایتالیا رفته است. چون که شکل تافتون مانند آن با همه نان های اروپایی تفاوت دارد به علاوه اشکال قدیم پیتزا در بسیاری از نواحی ایران، کشورهای عربی و ترکیه هنوز هم دیده می شود. (مستطاب آشپزی)
ادامه مقاله...

دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس
این خوراک سبزیجات میان وعده ای خوشمزه و سلامت برای کودکان و بزرگسالان و همچنین خوراک خوبی برای جشن های تولد و مهمانی های عصرانه می باشد.
ادامه مقاله...

خوراک سبزیحات با سس سفید
تهیه این غذا بسیار ساده و آسان است با سبزیجات پخته و افزودن سس سفید غذای بسیار مقوی و خوشمزه ای برای خود و فرزندان خردسال خود در زمان کوتاهی آماده می کنید.
ادامه مقاله...

دمی نخود با تن ماهی
نخودفرنگی غنی از پروتئین می ‏باشد، مقدار زیادی ویتامین و املاح نیز در آن یافت می ‏شود. از این رو این گیاه دارای فواید تغذیه‏ ای بی ‏شماری می ‏باشد. از آنجایی که این ماده غذایی کالری کمی دارد، مصرف آن برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مناسب است و غنی از فیبرهای غذایی است، به همین دلیل برای کسانی که از یبوست رنج می‏برند نیر مفید می باشد.
ادامه مقاله...

پای گوشت و سبزیجات با خمیر یوفکا
خمیر فیلو (یوفکا به زبان ترکی) خمیر نازک و تردی است که در تهیه آن از نشاسته ذرت استفاده می شود. تقریبا شبیه نان لواش بسیار نازک است. از این خمیر می توان در تهیه انواع سمبوسه ها، پیراشکی ها و شیرینی ها استفاده کرد.
ادامه مقاله...

آب دوغ و خیار تابستانی
آب‌دوغ خیار نام یک غذای ساده سنتی ایرانی است که بصورت سرد و در کاسه سرو می‌شود.این غذای خوش طعم، ظاهری دلنشین داشته و ارزش غذایی بالایی نیز دارد.انواع مشابه آن در بلغارستان، ترکیه، مقدونیه، قبرس، آلبانی و ارمنستان نیز تهیه می‌شود.وجود ماست(دوغ) در این غذا، موجب جذب پروتئین و کلسیم، کاهش کلسترول خون، تقویت باکتری‌های مفید موجود در دستگاه گوارشی، کاهش احتمال بروز تومور و سرطان روده بزرگ، کاهش تعداد قارچ‌ها در دستگاه تناسلی زنان و حتی کاهش وزن خواهد بود. کشمش موجود در این غذا، دارای خاصیت آنتی اکسیدان بوده، از تخریب سلولی و پوکی استخوان جلوگیری نموده و برای سلامت دندان و لثه نیز مفید است. همچنین فسفر موجود در گردوی مورد استفاده در این غذا، با فسفر موجود در ماهی برابری نموده و منبع جذب انواع ویتامین‌ها می‌باشد.
ادامه مقاله...

دسر ماست و لبو
این دسر بسیار خوشمزه و سلامت است . مخصوصا برای کودکان و سالمندان و کسانی که دوست دارند دسری رژیمی و مفید استفاده کنند.
ادامه مقاله...

نان و پنیر و مربا
فر را روشن کرده روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خمیر نان تافتون را با وردنه باز کرده سپس قالب بزنید. و در سینی فر بچینید و در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قراردهید. تا نان بپزد مراقب باشید که زیاد در فر نماند تا خشک و سفت نشود. سپس از فر بیرون آورده کمی صبر کنید تا سرد شود.
ادامه مقاله...

سالاد انار و مرغ
تمام مواد را با هم درون کاسه ای مخلوط کنید. و در آخر دانه های انار و ماست چکیده و نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کنید.پودر سیر را حتما استفاده کنید با ماست چکیده طعم بسیار خوبی پیدا می کند.
ادامه مقاله...

لازانیا قالبی
ابتدا مواد گوشتی داخل لازانیا را آماده می کنیم. برای اینکه کمی رژیمی شود و از چربی کمتری استفاده شود. بهتر است از گوشت مرغ پخته، ذرت پخته، نخود فرنگی پخته، و فلفل دلمه ای تفت داده شده استفاده شود. تمام مواد بالا را در ماهیتابه ریخته کمی زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه مخصوص لازانیا روی آن ریخته و با کمی روغن آن را کمی تفت دهید. سپس کنار بگذارید.
ادامه مقاله...

کیک هندوانه با تزیین انگور
ابتدا پوست دور هندوانه را با چاقو جدا کنید. از پوست دور با چاقو برگهایی را برش بزنید و با خلال کن یا لوله خودکار شیارهایی را روی برگها ایجاد کنید
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*




اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی