دوشنبه ۳ آذر ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
دستورهای خاص - غذاهای بدون گوشت

پیتزا سبزیجات
پیتزا (pitzza) کلمه ایتالیایی، معادل پای (pie) انگلیسی و تورت (tourte)فرانسه، به معنای نانی که با نان خورش یکجا کوره پز می شود. این نان به احتمال قوی از خاورمیانه به سواحل ایتالیا رفته است. چون که شکل تافتون مانند آن با همه نان های اروپایی تفاوت دارد به علاوه اشکال قدیم پیتزا در بسیاری از نواحی ایران، کشورهای عربی و ترکیه هنوز هم دیده می شود. (مستطاب آشپزی)
ادامه مقاله...

کوکوی تره
تره: از گیاهان خوراکی است. رنگ آن سبز است و آن را در دسته سبزی‌ها به شمار می‌آورند. برگ‌های آن به شکل نوارهای بلندی است که از ریشه آغاز می‌شوند و در امتداد طولی شکاف دارد. تره داراي مقدار زيادي آهن است و ويتامين«ث» به مقدار زيادي در برگ هاي سبز آن وجود دارد مخصوصاً در هنگام تابستان ويتامين هاي ب1 ـ ب2 در تره يافت مي شود و داراي كاراتين نيز است. تره به واسطه داشتن سلولز، نفخ آور است. لذا براي اشخاصي كه مبتلا به اختلالات روده هستند چندان خوب نيست.
ادامه مقاله...

دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس
این خوراک سبزیجات میان وعده ای خوشمزه و سلامت برای کودکان و بزرگسالان و همچنین خوراک خوبی برای جشن های تولد و مهمانی های عصرانه می باشد.
ادامه مقاله...

اردور تخم مرغ
این نوع پیش غذا برای مهمانی های عصرانه کوکتل پارتی و تولد بسیار مناسب و خوشمزه است.
ادامه مقاله...

خوراک سبزیحات با سس سفید
تهیه این غذا بسیار ساده و آسان است با سبزیجات پخته و افزودن سس سفید غذای بسیار مقوی و خوشمزه ای برای خود و فرزندان خردسال خود در زمان کوتاهی آماده می کنید.
ادامه مقاله...

کوکو سبزی
کوکو سبزی یکی از پر طرفدارترین کوکوهای ایرانی است که معمولا بهمراه سبزی پلو و ماهی در شب عید و چهار شنبه سوری سرو می شود.
ادامه مقاله...

پای گوشت و سبزیجات با خمیر یوفکا
خمیر فیلو (یوفکا به زبان ترکی) خمیر نازک و تردی است که در تهیه آن از نشاسته ذرت استفاده می شود. تقریبا شبیه نان لواش بسیار نازک است. از این خمیر می توان در تهیه انواع سمبوسه ها، پیراشکی ها و شیرینی ها استفاده کرد.
ادامه مقاله...

کتلت سویا و جعفری
سویا به دلیل دارا بودن پروتئین زیاد، خواص بسیار و به دلیل نداشتن چربی می تواند جایگزین خوبی برای مصرف گوشت قرمز به ویژه در سنین بالاتر باشد.
ادامه مقاله...

پیراشکی شوید و پنیر
می گویند اصل شوید در ایران و مصر و هند بوده است سپس به سایر کشورها و قارّه‌های اروپا و آمریکا رفته و کشت شده است. بر روی برگ‌های پاپیروس که در مصر به دست آمده نوشته شده است که مصریان قدیم شوید را مثل سبزی خوردن همراه با غذا مصرف می‌نموده‌اند. در تورات گفته شده است که قوم بنی اسرائیل به شوید به عنوان یکی از سبزی‌های مفید توجّه داشته‌اند و مانند زیره از آن بهره می‌برده‌اند. یونانیان قدیم شوید را سبزی‌ای دارویی با خاصیّت‌های اعجاب‌انگیز می‌دانستند.
ادامه مقاله...

گراتینه ساده پاستا
تهیه این غذا بسیار ساده و سریع است . و برای کودکان بسیار مناسب می باشد.
ادامه مقاله...

آب دوغ و خیار تابستانی
آب‌دوغ خیار نام یک غذای ساده سنتی ایرانی است که بصورت سرد و در کاسه سرو می‌شود.این غذای خوش طعم، ظاهری دلنشین داشته و ارزش غذایی بالایی نیز دارد.انواع مشابه آن در بلغارستان، ترکیه، مقدونیه، قبرس، آلبانی و ارمنستان نیز تهیه می‌شود.وجود ماست(دوغ) در این غذا، موجب جذب پروتئین و کلسیم، کاهش کلسترول خون، تقویت باکتری‌های مفید موجود در دستگاه گوارشی، کاهش احتمال بروز تومور و سرطان روده بزرگ، کاهش تعداد قارچ‌ها در دستگاه تناسلی زنان و حتی کاهش وزن خواهد بود. کشمش موجود در این غذا، دارای خاصیت آنتی اکسیدان بوده، از تخریب سلولی و پوکی استخوان جلوگیری نموده و برای سلامت دندان و لثه نیز مفید است. همچنین فسفر موجود در گردوی مورد استفاده در این غذا، با فسفر موجود در ماهی برابری نموده و منبع جذب انواع ویتامین‌ها می‌باشد.
ادامه مقاله...

ته چین ساده زعفرانی
این نوع ته چین بسیار ساده است که معمولا بعنوان ته دیگ در مراسم از آن استفاده می کنند.
ادامه مقاله...

اشکنه سیب زمینی و سبزی
اشکنه غذای ارزان و کاملی است که در مدت 10 تا 15 دقیقه آماده می شود. مخصوصا زمانی که فرصتی برای تدارک نهار نداریم.
ادامه مقاله...

پلو بندری
با داشن مقداری برنج سفید ساده که از شب قبل مانده است می توانید این غذای خوش عطر و خوشمزه را آماده کنید.
ادامه مقاله...

کوکو سیب زمینی
کوکو نوعی خاگینه یا املت است، با این تفاوت که در خاگینه تخم مرغ پوسته مواد تویی را تشکیل می دهد و در کوکو تخم مرغ ملاطی است که مواد کوکو را به هم می چسباند. در هر حال، کوکو یکی از فراورده های خاص آشپزی ایرانی است که تنوع آن می تواند بی پایان باشد.
ادامه مقاله...

آش رشته
بنشن ها را یک روز خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آنها را عوض کنید. پیاز داغ و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ و سیر داغ را با زردچوبه کمی تفت دهید. نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه ریخته و بپزید.
ادامه مقاله...

پوره سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی را له کرده سپس روی حرارت کم قرار داده. کره نرم و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس شیر داغ را کم کم اضافه کنید. زیر حرارت را خاموش کرده، خامه را به آن اضافه کرده.
ادامه مقاله...

کیک هندوانه با تزیین انگور
ابتدا پوست دور هندوانه را با چاقو جدا کنید. از پوست دور با چاقو برگهایی را برش بزنید و با خلال کن یا لوله خودکار شیارهایی را روی برگها ایجاد کنید
ادامه مقاله...

سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و سبزیجات معطر
ابتدا سیب زمینی را خوب بشویید. پوست بگیرد و به اندازه درشت خلال کرده و توی ظرف آب سرد ریخته تا سیاه نشود. و نشاسته آن گرفته شود. بعد از 1 تا 2 ساعت سیب زمینی ها را با دستمال خوب خشک کنید. در روغن داغ فراوان سرخ کنید .مقداری نمک ته ظرف بریزید.سپس زیر شعله را کمی بیشتر کنید تا کمی آب سیب زمینی ها تبخیر شود. سپس در ظرف را گداشته زیر حرارت را کم کرده تا سیب زمینی ها مغزپخت شوند.
ادامه مقاله...

خورش باقالا قاتق
این خورش معروف است به باقالاقاتق گیلانی ... ابتدا سیر را کمی تفت می دهیم .سپس زردچوبه را اضافه می کنیم کمی سرخ می کنیم
ادامه مقاله...

کیک هندوانه
ابتدا هندوانه را با چاقو به شکل دلخواه درآورده. سطح هندوانه را با پنیر خامه ای پوشانده وبا خامه ریز آن را تزیین کرده. می توانید مقداری از این خامه را با رنگ مجاز خوراکی رنگ کرده.
ادامه مقاله...

 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی