سه شنبه ۲۵ مهر ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


مدت زمان آماده شدن - معمولی

دسر پاناکوتا
پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود.
ادامه مقاله...

دلمه برگ مو
برگ مو یا برگ درخت انگور سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هست و برای سلامت قلب و بسیاری از دستگاههای بدن مفیده. این گیاه معمولا به صورت کنسرو شده مصرف میشه در حالیکه بهترین راه استفاده از خواص برگ مو اینه که به صورت تازه و خام و یا بخار پز مصرف بشه. برای کسانی که به دنبال کاهش وزن و غذاهای کم کالری هستن، برگ مو میتونه یک انتخاب خیلی مناسب باشه به این دلیل که بسیار کم کالری هست و همچون کاهو خاصیت سیر کنندگی داره. هر پنج برگ انگور 14 کالری داره و این مقدار کالری تعجب بر انگیز و بسیار ناچیزه. برگ مو منبع خوبی از انواع مواد مغذی از جمله ویتامن های K, A, E, C و B6 هست. همچنین حاوی مقدار قابل توجهی نیاسین، آهن، فیبر، ریبوفلاوین، فولات، کلسیم، منیزیمف مس و منگنزه.
ادامه مقاله...

کوفته هویح
کوفته یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین غذاهای سنتی ایرانی است که بسته به مواد مورد استفاده در کوفته نام گذاری شده است انواع معروف کوفته ها: کوفته تبریزی، کوفته هویج، کوفته هلو، کوفته دست به گردن، کوفته ریزه، کوفته شبد باقلا و ... در ایران معروف هستند. که در این مقاله به آموزش کوفته هویج می پردازیم که یک کوفته بسیار خوشمزه مخصوصا برای کسانی که به دنبال طعم جدید و خاص هستند.
ادامه مقاله...

سوپ مرغ و قارچ
سوپ (به انگلیسی: Soup) مایعی خوارکی و گرم می‌باشد، که از مواد غذایی مختلف نظیر آب، سبزیجات، گوشت، گوشت چرخ‌کرده، روغن، ادویه، نمک خوراکی و دیگر افزودنی‌ها تهیه می‌شود. علاوه بر این، سوپ به صورت خورشی پیش‌غذا برای باز شدن اشتهای افراد سرو می‌شود. به طور کلی سوپ‌ها به دو نوع کلی تقسیم می‌شوند:سوپ‌های رقیق، سوپ‌های غلیظ.در اصل سوپ‌ها در گذشته خود غذایی کامل بوده‌اند که اساس آن‌ها برپایه، گوشت قرمز، گوشت ماکیان، گوشت خوک یا ماهی بوده است. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیل‌دهندهٔ آن قدمت چندانی ندارد و به قرن ۱۹ باز می‌گردد. منبع: ویکی پدیا
ادامه مقاله...

پیتزا سبزیجات
پیتزا (pitzza) کلمه ایتالیایی، معادل پای (pie) انگلیسی و تورت (tourte)فرانسه، به معنای نانی که با نان خورش یکجا کوره پز می شود. این نان به احتمال قوی از خاورمیانه به سواحل ایتالیا رفته است. چون که شکل تافتون مانند آن با همه نان های اروپایی تفاوت دارد به علاوه اشکال قدیم پیتزا در بسیاری از نواحی ایران، کشورهای عربی و ترکیه هنوز هم دیده می شود. (مستطاب آشپزی)
ادامه مقاله...

مرغ با سس پرتقال
آب پرتقال سرشار از ویتامین ث (اسید اسکوربیک)، پتاسیم، تیامین، فسفر جی، ویتامین ب۹ (اسید فولیک) و ویتامین ب۶ می‌باشد. ویتامین ث در جذب آهن به بدن کمک می‌کند.
ادامه مقاله...

تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ
در این مقاله با نحوه استفاده از رینگ آشنا می شویم . این نوع تزیین برای جشن های خانوادگی و تولد مناسب است.
ادامه مقاله...

سالاد الویه با مرغ
سالاد الویه نوعی سالاد روس است که در ایران با کمی تغییرات در مواد آن به این نام نامیده شده است.
ادامه مقاله...

سبزی پلو
سبزی‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزی‌پلو را با مرغ یا گوشت و یا ماهی سرخ کرده می‌خورند. سبزی‌پلو با ماهی و کوکو سبزی از قدیم غذای شب عید ایرانیان بوده است.
ادامه مقاله...

پخت مرغ ساده
پخت این مرغ بسیار ساده و خوشمزه است . برای زرشک پلو با مرغ بسیار مناسب است.
ادامه مقاله...

ته چین ساده زعفرانی
این نوع ته چین بسیار ساده است که معمولا بعنوان ته دیگ در مراسم از آن استفاده می کنند.
ادامه مقاله...

دسر کرم لبو
چغندر پخته یا همان لبو در فصل زمستان به راحتی در دسترس است . در تهیه این دسر از لبو استفاده شده است. که دسری بسیار ساده و خوشمزه است.
ادامه مقاله...

خورش مرغ ترش مخصوص
این خورش تقریبا شبیه مرغ ترش گیلانی است البته با کمی تغییرات. در عین حال ساده و آسان است بسیار لذیذ و خوشمزه است .
ادامه مقاله...

کیک اسفنجی شکلاتی
فر را روی 140 درجه سانتی گراد روشن کنید. کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید سپس با روغن کف و زاویه کف ظرف را چرب کنید. دیواره های قالب را چرب نکنید. سپس آرد ،بیکینگ پودر و نمک با هم 3 بار الک کنید.
ادامه مقاله...

کیک اسفنجی ساده
زرده و سفیده ها را از هم جدا کرده .ابتدا سفیده ها را با نوک قاشق چای خوری پودر تارتار با همزن برقی هم بزنید تا پف کند و سفت شود.
ادامه مقاله...

ترین سبزیجات
سیب زمینی ها را ورقه ورقه کنید و با آب و نمک آن را نیم پز کنید. فلفل دلمه ای را تمیز کرده و به صورت ورقه در آورید.
ادامه مقاله...

چیز کیک شکلاتی سرد
پنیر خامه ای را چند ساعت در آب بگذارید تا مزه نمک آن از بین برود. بیسکویت سبوس دار را پودر کرده و با کره نرم و پودر کاکائو یا دارچین مخلوط کرده،
ادامه مقاله...

کیک مرغ و گردو
سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط كرده با نمك و فلفل مزه دار می كنیم ،در ظرفی مرغ پیازچه و گردوی خرد شده را با نیمی از سس مخلوط می كنیم.( یا اینکه مواد را با سس مخلوط نکرده لایه لایه روی نان ها سس بمالیم، و مواد را لایه لایه روی نان ها قرار دهیم ) كناره های نان تست را با چاقو جدا كرده 4 ورق از آن را كنار هم قرار می دهیم
ادامه مقاله...

دم کردن برنج
قابلمه را آب کرده و روی حرارت قراردهید. آب که بجوش آمد برنج را بریزید. صبر کنید تا زمانی که برنج قد بکشد . سپس برنج را بین دو انگشت شصت و سبابه له کنید . مغز دانه برنج باید کمی سفت باشد. سپس برنج را در آبکش ریخته و اگر احساس کردید که کمی شور است می توانید کمی روی برنج آب بریزید. مقداری از آب برنج را برای آب روغن دادن به برنج نگه دارید. سپس قابلمه را بشویید
ادامه مقاله...

نان و پنیر و مربا
فر را روشن کرده روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خمیر نان تافتون را با وردنه باز کرده سپس قالب بزنید. و در سینی فر بچینید و در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قراردهید. تا نان بپزد مراقب باشید که زیاد در فر نماند تا خشک و سفت نشود. سپس از فر بیرون آورده کمی صبر کنید تا سرد شود.
ادامه مقاله...

کیک شیفون
کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است. منسجم تر از کیک اسفنجی است. مواد لازم برای یک عدد قالب گرد به قطر 25 سانتی متر و ارتفاع 7 سانتی متر مناسب برای 20 نفر، قالب کوچکتر باشد ، حتماً سرریز می شود .
ادامه مقاله...

بیسکویت شکری
خمیر بیسکویت را قالب بزنید سپس شکر رنگی را روی بیسکویت ها بریزید و یکم با دست رویشان را فشار دهید تا ذرات شکر به یکدیگر بچسبند . سپس درون فر قراردهید.
ادامه مقاله...

انواع سبدهای تزیینی از نان
فر را روشن کنید روی 180 سانتی گراد تنظیم کرده .خمیر نان تافتون را به اندازه قالب مورد نظر باز کنید. کف قالب را چرب کنید و خمیر را به آرامی داخل قالب بگذارید و با نوک انگشتان خمیر را به قالب فشار دهید . با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید تا خمیر پف نکند. در صورت تمایل می توانید زرده تخم مرغ و زعفران را با کمی روغن آغشته کرده و با قلمو و یا نوک انگشت، روی نان بمالید تا رنگ طلایی پیدا کند.
ادامه مقاله...

شوید پلو با میگو
پوست و سر میگو را جدا کنید. درون میگو نزدیک به سطح یک یا دو نوار تیره رنگ وجود دارد. با نوک چاقو برشی روی میگو ایجاد کنید سپس با نوک چاقو آن نوار تیره را کاملا خارج کنید. قبل از سرخ کردن با نمک و ادویه دلخواه مزه دار کنید
ادامه مقاله...

خمیر بیسکویت شکری1
ابتدا کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کاملا لطیف شود. تخم مرغ، وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده، به همزدن ادامه دهید تا مواد یکدست شوند. سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید. خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد
ادامه مقاله...

مزه دار کردن مرغ
مرغ را با پیاز خرد کرده داخل ظرفی بریزید سپس کمی روغن زیتون یا روغن مایع و نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران به آن اضافه کرده.
ادامه مقاله...

ژله انار با کرم شانتی
ابتدا 2 بسته پودر ژله تمشک را با 2 لیوان آب جوش حل کنید و در یخچال قراردهید تا کمی فرم بگیرد و غلیظ و کشدار شود.
ادامه مقاله...

دستور کیک 1234
ابتدا فر رو روی درجه 180 سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قراردهید. بیکینگ پودر و نمک رو با هم الک کنید. به اندازه کف قالب کاغذ روغنی ببرید و کف قالب رو کاغذ انداخته و بعد کف و دیواره رو چرب کنید.کره و شکر و وانیل رو خوب بزنید تا سفید شود.
ادامه مقاله...

خوراک لانه پنهان
ابتدا مواد گوشتی دلخواه را کف ظرفی که قراره توی فر قرار دهیم می ریزیم و کاملا به اطراف پخش می کنیم. سپس پوره سیب زمینی را روی آن می پوشانیم و توی پوره را به تعداد تخم مرغ ها گودی هایی ایجاد کرده و درون هر گودی یک عدد تخم مرغ می شکنیم. فر را از قبل روی 190 درجه سانتی گراد گرم کرده.
ادامه مقاله...

خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )
يك بسته خامه روزانه 30% چربي را با 3 تا 4 قاشق غذاخوري پر, پودر قند مخلوط کنید و در یک ظرف در دار بریزید و در فریزر بگذارید. برای این مفدار خامه زمان نیم ساعت الی 1 ساعت کافیست. در صورتیکه مقدار خامه بیشتر از آن باشد به زمان بیشتری نیاز دارد
ادامه مقاله...

چیکن استراگانف
ابتدا مرغ را با ادويه دلخواه مي پزيم و بعد نگینی خرد می کنیم. پياز داغ درست مي كنيم . فلفل دلمه اي را نگيني خرد مي كنيم با پیاز داغ كمي تفت مي دهيم . قارچ هم خرد مي كنيم كمي تفت مي دهيم . مرغ هم ريش ريش مي كنيم . با هم قاطي مي كنيم . نمك و فلفل و كاري زردچوبه مي زنيم .
ادامه مقاله...

لازانیا قالبی
ابتدا مواد گوشتی داخل لازانیا را آماده می کنیم. برای اینکه کمی رژیمی شود و از چربی کمتری استفاده شود. بهتر است از گوشت مرغ پخته، ذرت پخته، نخود فرنگی پخته، و فلفل دلمه ای تفت داده شده استفاده شود. تمام مواد بالا را در ماهیتابه ریخته کمی زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه مخصوص لازانیا روی آن ریخته و با کمی روغن آن را کمی تفت دهید. سپس کنار بگذارید.
ادامه مقاله...

ژله با کمپوت میوه
ابتدا میوه را از آب کمپوت جدا کرده، آب کمپوت را روی حرارت قرارداده پس از بجوش آمدن برای هر لیوان آب کمپوت 3 تا 4 ورق ژلاتین توی آب کمپوت داغ بیاندازید و با قاشق آن را هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آن حل شود. سپس در قالب دلخواه ریخته و میوه ها را به آن افزوده و در یخچال قرارداده تا ژله کاملا بسته شود.
ادامه مقاله...

نمونه کار با خمیر فوندانت
این یک نمونه کار با خمیر فوندانت است که برای کیک تولد استفاده کردم.
ادامه مقاله...

سیب زمینی به شکل گل سرخ
ابتدا سیب زمینی را خیلی نازک ورقه ورقه کرده در آب نمک قرار داده . تا کمی نرم شود . سپس از وسط به دو قسمت کرده، با زعفران گلبرگها را رنگ کرده و به شکل گل کنار هم قرارداده.
ادامه مقاله...

تزیین کیک با زرورق شکلات
ابتدا کیک را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کرده. سپس خامه فرم گرفته را با شکلات آب کرده مخلوط کرده. لایه اول کیک را گذاشته با آب کمپوت یا شهد مرطوب کرده. سپس کرم را روی آن بمالید.
ادامه مقاله...

کار با زرورق شکلات
ابتدا شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم)آب کرده.زرورق شکلات را به اندازه مورد نظر قیچی کرده. شکلات ذوب شده را روی آن ریخته و با کاردک یا چاقو به آرامی روی زرورق پهن کرده. سپس صبر کرده تا کمی سفت شود بعد با چاقو یا وسیله برش دهنده شکلات را به اندازه و اشکلال مورد نظر برش داده.
ادامه مقاله...

پروانه های شکلاتی
ابتدا شکل بالهای پروانه را روی کاغذ روغنی کشیده، سپس شکلات شیری را به روش بن ماری آب کرده. داخل قیف کاغذی یا یک نایلکس ضخیم کوچک ریخته و دور بالها را آماده کنید. کمی صبر کرده و شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده و با رنگ دلخواه آماده کرده
ادامه مقاله...

ژله با پودر ژله آماده و خارج کردن ژله از قالب
ابتدا کف قالب را کمی خیس می کنیم و در فریزر قرار می دهیم تا سرد شود. معمولا اگر می خواهید ژله زودتر و بهتر فرم بگیرد خوبه به جای 2 لیوان آب از یک لیوان آب جوش برای حل کردن ژله استفاده کنید،
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*




اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی