دوشنبه ۵ تیر ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


مدت زمان آماده شدن - سریع

سس قارچ و مرغ با پاستا
ابتدا پیاز را کمی تفت دهید سپس تکه های مرغ را در آن انداخته و با پیاز خوب سرخ کنید . قارچ را با حرارت زیاد سرخ کنید. مرغ و پیاز را به آن اضافه کرده در ظرف را بگذارید تاکمی مرغ پخته شود سپس شوید را به آن اضافه کنید
ادامه مقاله...

خورش خیار
این خورش محلی است که در شمال ایران گیلان تهیه می شود که معمولا با سبزی های محلی آماده می شود که طعم خوشمزه ای به خورش می دهد.
ادامه مقاله...

خورش قلیه مرغ
قلیه ماهی نوعی غذای جنوبی است که با الهام از این غذا به جای ماهی از مرغ استفاده می شود غذای بسیار لذیذ و خوشمزه ای است و توصیه می کنم حتما یکبار آن را برای خانواده و میهمانی های رسمی آماده کنید مخصوصا کسانی که از طعم ماهی در خورش لذت نمی برند مرغ جایگزین بسیار خوبی در این خورش می باشد.
ادامه مقاله...

پسته شور
تاریخچه گیاه پسته به 3 تا 4 هزار سال پیش برمی گردد. محل کشت این گیاه ایران،افغانستان و سوریه می باشد. به علت داشتن مواد مغذی و مفید از اهمیت خاصی برخوردار می باشد به علت داشتن ویتامین های آ، ب، ب 2، پ پ و پتاسیم، آهن و منیزیم در خونسازی بدن موثر است. مصرف بی رویه آن سبب بالا رفتن غلظت خون و برای دیابتی ها و کسانی که به نارسائئ کبد و نقرس دچار هستند مضر است.
ادامه مقاله...

خورش غوره مسما بادمجان و مرغ
کلمه مسما در اصل مسمن بوده است، که به معنای پروار و فربه است. علت این تغییر شکل هم این است که ابتدا مسمن را مسما پنداشته اند، و سپس مانند بسیاری از موارد دیگر تنوین آن را حذف کرده اند. در هر حال امروز منظور از مسما خورشی است که تره بار آن در روغن سرخ شده و مقداری روغن جذب کرده باشد.
ادامه مقاله...

دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس
این خوراک سبزیجات میان وعده ای خوشمزه و سلامت برای کودکان و بزرگسالان و همچنین خوراک خوبی برای جشن های تولد و مهمانی های عصرانه می باشد.
ادامه مقاله...

کیک ترافل کریستالی
آیا تا به حال شده کیکی درست کردید زمان جدا کردن از قالب به قالب چسبیده و تکه تکه شد فرصت هم ندارید که یک کیک دیگه درست کنید. یا اینکه کلا توی کیک پزی مهارتی ندارید کیکتون خوب پف نمی کند و ... دلتون می خواد که یک کیک خوشگل و راحت درست کنید و مشکل فرم دادن خامه را هم نداشته باشید بهتر است این دستور را از دست ندهید.
ادامه مقاله...

خمیر بیسکویت تزیینی
همه بیسکویت مادر را می شناسند، بیسکویت مادر یکی از قدیمی ترین بیسکویت‌های ایران است که از سال ۱۳۳۷ توسط شرکت ویتانا تولید می‌شود. شعار این بیسکویت برای سال‌ها این بود:مهر مادر، شیر مادر، بیسکویت مادر.بنابر تبلیغات کارخانه در سال‌های نخستین تولید «بیسکویت مادر یک مکمل کامل غذایی بود که پیشنهاد می‌شد همه افراد مصرف کنند. حتی برخی پزشکان کودک به مادران توصیه می‌کردند از ۶ ماهگی به همراه شیر به نوزادان خود بیسکویت مادر بدهند». بر روی بسته‌های این بیسکویت تصویر یک مادر به همراه نوزاد خود دیده می‌شود.کارخانه ویتانا در سال ۱۳۳۵ بدست برادران تهرانچی در خیابان امیریه در تهران راه اندازی شد. منبع : ویکی پدیا
ادامه مقاله...

خوراک سبزیحات با سس سفید
تهیه این غذا بسیار ساده و آسان است با سبزیجات پخته و افزودن سس سفید غذای بسیار مقوی و خوشمزه ای برای خود و فرزندان خردسال خود در زمان کوتاهی آماده می کنید.
ادامه مقاله...

دمی نخود با تن ماهی
نخودفرنگی غنی از پروتئین می ‏باشد، مقدار زیادی ویتامین و املاح نیز در آن یافت می ‏شود. از این رو این گیاه دارای فواید تغذیه‏ ای بی ‏شماری می ‏باشد. از آنجایی که این ماده غذایی کالری کمی دارد، مصرف آن برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مناسب است و غنی از فیبرهای غذایی است، به همین دلیل برای کسانی که از یبوست رنج می‏برند نیر مفید می باشد.
ادامه مقاله...

خورش انار و مرغ
انار بومی مناطق شرق ایران تا کوه‌های هیمالیا در شمال هند است.میوه‌ای است سرشار از ویتامین و به علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دیرهضم می‌باشد.خوردن دانه‌های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است. انار میوه‌ای است که به آن خون‌ساز می‌گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح و قبل از صبحانه‌ است. انار مقوی قلب، مفرح، دفع‌کننده چربی، رفع‌کننده سموم اغلب عفونتهای داخلی، دافع حرارت می‌باشد و خوردن انار با پرده‌های سفید آن شکم را دبّاغی میکند، ربّ انار، برگ انار در ضعف معده، کمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون، خاصه در دختران جوان و دررفع میگرن بسیار مفید است. دانه‌های میوه جنگلی انار در معالجه اسهال بسیار موثر است. آب انار شیرین‌شده باشکر هم مفید است.
ادامه مقاله...

پای گوشت و سبزیجات با خمیر یوفکا
خمیر فیلو (یوفکا به زبان ترکی) خمیر نازک و تردی است که در تهیه آن از نشاسته ذرت استفاده می شود. تقریبا شبیه نان لواش بسیار نازک است. از این خمیر می توان در تهیه انواع سمبوسه ها، پیراشکی ها و شیرینی ها استفاده کرد.
ادامه مقاله...

کتلت سویا و جعفری
سویا به دلیل دارا بودن پروتئین زیاد، خواص بسیار و به دلیل نداشتن چربی می تواند جایگزین خوبی برای مصرف گوشت قرمز به ویژه در سنین بالاتر باشد.
ادامه مقاله...

کیک با هویج و نارگیل
آماده سازی این کیک بسیار ساده و راحت است. برای خیلی ها که به دنبال امتحان طعم های جدیدی هستند "گزینه مناسب و در عین حال بسیار سالم و سلامت است.
ادامه مقاله...

پیراشکی شوید و پنیر
می گویند اصل شوید در ایران و مصر و هند بوده است سپس به سایر کشورها و قارّه‌های اروپا و آمریکا رفته و کشت شده است. بر روی برگ‌های پاپیروس که در مصر به دست آمده نوشته شده است که مصریان قدیم شوید را مثل سبزی خوردن همراه با غذا مصرف می‌نموده‌اند. در تورات گفته شده است که قوم بنی اسرائیل به شوید به عنوان یکی از سبزی‌های مفید توجّه داشته‌اند و مانند زیره از آن بهره می‌برده‌اند. یونانیان قدیم شوید را سبزی‌ای دارویی با خاصیّت‌های اعجاب‌انگیز می‌دانستند.
ادامه مقاله...

ساندویچ هات داگ با ژامبون تنوری
هات‌داگ (به انگلیسی: Hot dog) یا همان ساندویچی گرم شامل سوسیس طبخ شده (معمولاً فرانکفورتر) و نان فانتزی نرمِ مخصوص هات‌داگ است که به آن کاهو سس خردل سس کجاپ و ادویه جات نیز زده می‌شود و انواع و اندازه‌های مختلفی دارد. اینکه این نام از چه زمانی و توسط چه کسی برای این نوع ساندویچ انتخاب شده‌است، مشخص نیست. هات‌داگ در کشور ایالات متحده آمریکا غذایی بسیار محبوب است.
ادامه مقاله...

تزیین کیک با نقاشی های خوراکی
تولید و مصرف شکلات در ایران نیز همچون بسیاری از کشورها سابقه‌ای چندان طولانی ندارد. اولین کارخانه شکلات سازی در ایران حدود ۶۰ سال پیش توسط دو برادر مهاجر روسی در تبریز راه اندازی شد. محصول این کارخانه تا مدتها فقط آب نبات و تافی برای بچه‌ها بود. این کارخانه و کارخانه‌های متعددی که بعد از آن بوجود آمدند، بتدریج دامنه فعالیت خود را گسترش دادند و انواع دیگری از محصولات را تولید کردند. شکلاتها معمولاً با شیر ترکیب شده و وارد بازار می‌گردند. هر قدر درصد شکلات استفاده شده بیشتر باشد شکلات سیاه تر و تلخ تر می‌شود. شکلاتها از ۱۰٪ (شکلات سفید) تا ۹۹٪ (دارک چاکلیت یا شکلات تلخ) درجه بندی می‌شوند. معمولاً اسانس نعنا، پرتقال، موز، توت فرنگی و... را برای طعم دادن به شکلات اضافه می‌کنند.یکی از افزودنی‌های نامطلوب که باعث کاهش قیمت شکلات می‌شود، موم پارافین است. شکلات‌های دارای این افزودنی در دمای بدن به سرعت ذوب نمی‌شوند و از این روش قابل شناسایی می‌باشند.
ادامه مقاله...

کیک توت فرنگی
توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل به این شکل امروزی وجود نداشت و بیشتر موارد استفاده دارویی داشته است. در قرن چهاردهم در فرانسه توت فرنگی‌های وحشی از جنگل به زمین زراعتی منتقل شد و از آن به عنوان یک گیاه اهلی استفاده گردید. در جنگل‌های شمال ایران توت فرنگی وحشی بطور فراوان یافت می‌شود. به‌نظر می‌رسد که اولین رقم اصلاح‌شده در زمان صدارت اتابک اعظم از فرانسه به ایران آمد و به نام اتابکی خوانده شد.
ادامه مقاله...

ماهی شیر اقیانوس سرخ شده
حلوای اقیانوسی نام نوعی ماهی آب شور که اسکلت استخوانی دارد. در خلیج فارس زیست و صید می‌شود.این ماهی فلس دار است و گوشت بسیار لذیذی دارد. در منطقه وسیعی در جنوب شرقی آسیا و خاور میانه، چین، ژاپن، استرالیا و سواحل شرقی آفریقا یافت میشود. از ماهی قباد بزرگتر می‌باشد ولی شکل آن به ماهی قباد شبیه است.
ادامه مقاله...

ته چین ساده زعفرانی
این نوع ته چین بسیار ساده است که معمولا بعنوان ته دیگ در مراسم از آن استفاده می کنند.
ادامه مقاله...

شیرینی آرد نخودچی
آرد نخودچی آردی است که از نخودچی پوست گرفته و بی‌نمک تهیه می‌شود. نخودچی را می‌کوبند یا آسیاب می‌کنند و آن را با الک بسیار ریز، برای نرم و صاف شدن، الک می‌کنند.
ادامه مقاله...

شنیتسل جگر گوسفند
جگر سیاه یکی از منابع بسیار غنی ویتامین A است. همان طور که می دانید ویتامین A از جمله ویتامین های محلول در چربی است که در رشد، سلامت پوست، سلامت بینایی و افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت ها، نقش بسزایی دارد. جگر سیاه یکی از مواد غذایی است که از حیث مقدار ویتامین A تقریبا ماده غذایی شبیه به آن وجود ندارد. در افرادی که دچار کمبود این ویتامین هستند، مصرف کمی جگر یا عصاره آن می تواند به خوبی مشکل آنان را برطرف سازد.
ادامه مقاله...

دسر ماست و لبو
این دسر بسیار خوشمزه و سلامت است . مخصوصا برای کودکان و سالمندان و کسانی که دوست دارند دسری رژیمی و مفید استفاده کنند.
ادامه مقاله...

شنیتسل مرغ
شنیتسل یک کلمه آلمانی است. نام یک غذای سنتی شهر وین اطریش است که با انواع گوشت سفید آماده می شود که در هر کجای دنیا به شیوه خاصی آماده می شود.
ادامه مقاله...

شکلات فندقی
ایده ای بسیار خوشمزه و راحت و مناسب برای هدیه به کسانی که دوستشان داریم.
ادامه مقاله...

مافین ساده
مافین های جدید، که در پخت آن ها از بیکینگ پودر (و گاهی جوش شیرین) استفاده می گردد، چیزی بین کیک و نان هستند و بسته به میزان کره و شکر استفاده شده در آن، به دو دسته "بافت نانی" و " بافت کیکی" تقسیم بندی می گردند که واضح است که دسته اول، از میزان شکر و کره کمتری در دستور پخت برخوردار بوده و هر کدام از این دستورها، نحوه اختلاط موادشان منحصر بفرد می باشد.
ادامه مقاله...

ته چین انار
ته چین انار، غذایی خوشمزه و آسان مخصوص شب یلدای خانواده های ایرانی است.
ادامه مقاله...

برگ شکلاتی
با تهیه این برگهای شکلاتی، کیکها و دسرهای خود را به آسانی تزیین کنید.
ادامه مقاله...

پلو بندری
با داشن مقداری برنج سفید ساده که از شب قبل مانده است می توانید این غذای خوش عطر و خوشمزه را آماده کنید.
ادامه مقاله...

کوکو سیب زمینی
کوکو نوعی خاگینه یا املت است، با این تفاوت که در خاگینه تخم مرغ پوسته مواد تویی را تشکیل می دهد و در کوکو تخم مرغ ملاطی است که مواد کوکو را به هم می چسباند. در هر حال، کوکو یکی از فراورده های خاص آشپزی ایرانی است که تنوع آن می تواند بی پایان باشد.
ادامه مقاله...

کیک بستنی
این کیک بستنی بسیار راحت و سریع آماده می شود. فقط کافی است بستنی به رنگهای مختلف آماده کنید و ...
ادامه مقاله...

تزیین حلوا و خرمای مجلسی
آموزش تزیین انواع خرما و حلوا جهت مراسم سوگواری و ایام ماه مبارک رمضان
ادامه مقاله...

حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم
شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا شکر آب گردد، آنگاه گلاب، پودر هل و زعفران سائیده را در شربت ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط شود سپس کنار گزارده.آرد را توی ظرف ریخته و روی حرارت کمی بو می دهیم
ادامه مقاله...

رولت خرما
هسته خرمای دشتستانی را دراورده و خرما را روی شعله خیلی ملایم گرم کرده و سپس درحالیکه هنوز داغ است با گوشتکوب آن را بکوبید تا له شود.
ادامه مقاله...

دم کردن پاستا به روش سنتی
مواد گوشتی دلخواه را آماده کنید . چند قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده خوب سرخ کنید. سپس قابلمه را آب کرده و روی حرارت زیاد بگذارید. آب که به جوش آمد . زردچوبه، نمک و روغن به آن اضافه کنید. پاستا را داخل قابلمه بریزید
ادامه مقاله...

نان گل رز
خمیر نان تافتون را با وردنه باز می کنیم. سپس بوسیله قالب گرد یا دهانه لیوان یا استکان، دایره هایی را قالب می زنیم و توسط چاقو به دو نیم می کنیم. به دو روش می توانیم گل سرخ را آماده کنیم.
ادامه مقاله...

جعبه شکلاتی
شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده . قالب را با کمی روغن چرب کنید. داخل قالب را با قلمو شکلاتی کنید. قالب را در یخچال بگذارید.این کار را چندین بار تکرار کنید. تا لایه ای ضخیم از شکلات ایجاد شود. سپس شکلات را به آرامی از قالب جدا کنید . و تزیین کنید. داخل قالب را می توانید از انواع اسمارتیز، ترافیل و یا شکلات های قالبی پر کنید. و یا یک نامه کوچک که حاوی کلمات عاشقانه و یا دوستانه هست قراردهید
ادامه مقاله...

سالاد انار و مرغ
تمام مواد را با هم درون کاسه ای مخلوط کنید. و در آخر دانه های انار و ماست چکیده و نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کنید.پودر سیر را حتما استفاده کنید با ماست چکیده طعم بسیار خوبی پیدا می کند.
ادامه مقاله...

سالاد لبو و کلم
ابتدا کلم سفید، کلم قرمز، آناناس و گردو را خرد کنید. سپس هویج رنده شده و کشمش پلویی و سس مایونز را به آن اضافه کرده و باهم مخلوط کنید. و درون یک ظرف بریزید سعی کنید کمی آن را گنبدی کنید اما نه زیاد. سپس لبو را با رنده یا با چاقو ورقه ای کرده و از وسط نصف کنید.
ادامه مقاله...

سیب آبنباتی
شیره شکر سوخته است، که برای دادن رنگ طلایی و طعم تلخ و شیرین به بعضی از غذاها زده می شود. ساختن کارامل در موقع لزوم کار ساده ای است، ولی از آنجا که فاسد شدنی نیست نگه داری آن هم در شیشه دربسته اشکالی ندارد.
ادامه مقاله...

کارامل
ابتدا گلوکز یا عسل ، آب و شکر را روی حرارت بجوشانید تا رنگ کارامل بدست بیاید . اگر دماسنج مخصوص شکلات را در دسترس دارید داخل ظرف کرده و نشانگر آن عدد 250 درجه فارنهایت یا سانتی گراد را نشان خواهد داد . در غیر اینصورت به رنگ مایع و غلظت آن توجه کنید.
ادامه مقاله...

خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
ابتدا تره فرنگی و فلفل دلمه ای را با هم با کمی روغن تفت دهید سپس یک چهارم لیوان آب به آن اضافه کرده و هم بزنید و در آن را بگذارید تا آب اضافه جمع شود و سبزیجات کمی بپزد و نرم شود. سپس قارچ و ادویه دلخواه و نمک و کره را به آن اضافه نموده
ادامه مقاله...

ژله موزائیکی
این دسر بسیار زیبا و خوشمزه است . برای تهیه این ژله ما به مقداری ژله رنگین و کرم ژلاتینه خامه ای نیاز داریم.
ادامه مقاله...

کرم ژلاتینه خامه و شیر
ابتدا خامه را کمی هم بزنید. سپس شیر را کم کم به آن اضافه کرده شکر را با آسیاب پودر کرده و به مواد اضافه کنید. ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کرده
ادامه مقاله...

تفت قارچ
ابتدا قارج ها را خوب بشوييد. خرد کرده توي ماهيتابه بريزيد و با حرارت زياد آن را سرخ کنيد. زماني که آب آن جمع شد نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنيد بسته به مقدار قارچ ها به مدت 2 دقيقه آن را سرخ کنيد.
ادامه مقاله...

انواع مواد گوشتی
پیاز را خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید. پس از اینکه کمی طلایی شد. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و مرتب با قاشق چوبی هم می زنیم و سعی می کنیم تا تکه های گوشت بهم نچسبد. سپس ادویه دلخواه نظیر کاری، زردچوبه، فلفل سیاه و هر نوع ادویه ای دلخواه دیگری را به گوشت اضافه کرده و آن را هم بزنید.
ادامه مقاله...

چای سبز با طعم دارچین
چای سبز را در قوری چینی ریخته یک مقدار کم آب جوش روی آن ریخته وسریع آب آن را دور بریزید.تا چای شسته شود. دوباره به اندازه مورد نظر آب جوش رویش ریخته و 10 دقیقه بگذارید بماند سپس آن را در فنجان ریخته و یک شاخه نبات را خیس و مرطوب کرده و در ظرف دارچین فرو ببرید تا دانه های دارچین به آن بچسبد. شاخه نبات را در چای حل کنید و نوش جان کنید.
ادامه مقاله...

شکلات کورنفلکس
ابتدا کورنفلکس و کشمش و مغز فندق خرد شده را توی یک ظرف بریزید و شکلات شیری را که به روش بن ماری ذوب کرده اید را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس توی کپسول های کاغذی بریزید.
ادامه مقاله...

سس سفید
ابتدا آرد را روی حرارت متوسط تفت داده کمی که رنگش تغییر کرد کره را به آن اضافه می کنیم. و شروع به هم زدن می کنیم. آنقدر هم می زنیم تا کمی رنگ آن تغییر کند سپس ظرف را از روی حرارت بر می داریم و کم کم شیر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا گلوله گلوله نشود.
ادامه مقاله...

کیک میوه
ابتدا شکر و کره و با همزن برای 3-5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه.تخم مرغ ها رو یکی یکی به مواد اضافه کنید و هم بزنید.سپس وانیل وشکر قهوه ای رو هم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
ادامه مقاله...

خمیر فوندانت
ابتدا به روش بن ماري ورق ژلاتين را ذوب مي کنيم به صورتي که کاملا شفاف شود.به اين صورت ورق ژلاتين را زير آب سرد گرفته، تکان داده تا آب اضافه آن ريخته شود درون کاسه اي قرار داده . آب جوش را روي آن بريزيد و روي يک ظرف آب جوش قرارداده
ادامه مقاله...

سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و سبزیجات معطر
ابتدا سیب زمینی را خوب بشویید. پوست بگیرد و به اندازه درشت خلال کرده و توی ظرف آب سرد ریخته تا سیاه نشود. و نشاسته آن گرفته شود. بعد از 1 تا 2 ساعت سیب زمینی ها را با دستمال خوب خشک کنید. در روغن داغ فراوان سرخ کنید .مقداری نمک ته ظرف بریزید.سپس زیر شعله را کمی بیشتر کنید تا کمی آب سیب زمینی ها تبخیر شود. سپس در ظرف را گداشته زیر حرارت را کم کرده تا سیب زمینی ها مغزپخت شوند.
ادامه مقاله...

دوغ کفیر(kefir)
کفير نوشابه اي است که از شير به دست مي آيد و در واقع نوعي دوغ است. مردم ترکستان و قفقاز از زمان هاي قديم اين نوشابه را با شير اسب درست مي کرده اند و براي آن خواص درماني فراوني قايل هستند. اين مردم عقيده دارند که طول عمر آن ها يکي از نتايج نوشيدن کفير است .
ادامه مقاله...

تزیین کیک با رویه ژله
ابتدا کیک را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده.لایه ها را با خامه و مواد دلخواه روی یکدیگر قرار داده. خامه را به رنگ دلخواه درآورده و کاملا روی کیک را با آن بپوشانید. سپس مقداری ژله بریلو را با رنگ دلخواه مخلوط کرده و برای اینکه روکش ژله ای کیک طعم خوبی داشته باشد یک بسته ژله آماده را که فقط با یک لیوان آب جوش حل شده را با بریلو
ادامه مقاله...

گل ژلاتینی
ابتدا 2 ورق ژلاتین را به روش بن ماری یا با ماکروویو ذوب کرده. سپس با افزودن رنگ دلخواه با قلموی باریک طرح مورد نظر را روی ورق سیلیکونی یا طلق پلاستیکی نقاشی کرده. برای دستیابی به نتیجه بهتر لازم است این کار را 2 بار تکرار کرد. و یا اینکه مقدار ژلاتین را بیشتر روی شکل مورد نظر ریخته تا ضخیم تر شود و پس از خشک شدن. به راحتی از ورق جدا شود. و شکل قشنگتری داشته باشد
ادامه مقاله...

کاسه های شکلاتی
یک کپسول کاغذی به هر سایزی که دوست دارید انتخاب کنید. سپس شکلات را به روش بن ماری آب کنید. و داخل کپسول ریخته و به آرامی آن را تکان دهید تا شکلات تمام سطح داخلی کپسول را بپوشاند. و شکلات اضافه را در ظرف برگردادنید. کپسول را در یخچال بگذارید تا سفت شود. بعد از سفت شدن دوباره شکلات آب کرده داخل کپسول ریخته و آن را بچرخانید تا تمام سطح داخلی آن کاملا با شکلات پوشیده شود و دوباره در یخچال قرارداده.
ادامه مقاله...

کیک تولد با تزیین ماشین
ابتدا یک کیک درست می کنیم. من طبق معمول برای سریعتر شدن کار از پودر کیک آماده استفاده کردم. طبق دستور آن را آماده می کنیم. برای سه رنگ درست کردن کیک از قالب مخصوص استفاده کردم.
ادامه مقاله...

کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرارداده تا گرم شود. سپس یک کیک اسفنجی یا یک کیک با پودر کیک آماده طبق دستور آن آماده کنید. سپس کف قالب را کمی چرب کرده، و مواد کیک را توی قالب ها ریخته توی طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرارداده.
ادامه مقاله...

دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
ابتدا یک و نیم بسته بیسکویت ساقه طلایی را با کره خرد شده مخلوط کرده . و کف قالب پهن کرده و با پشت قاشق
ادامه مقاله...

کیک اسپاگتی
ابتدا یک بسته اسپاگتی را یا هر نوع پاستایی را که دوست دارید را در آب جوش و مقداری زردچوبه و نمک بپزید
ادامه مقاله...

پودر پودینگ و دسر های آماده
نحوه استفاده از پودر پودینگ آماده به این صورت است:ابتدا پودر پودینگ را در ظرفی ریخته، 2 لیوان شیر سرد را به آن اضافه کرده و هم می زنید. و روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم می زنید تا غلظتی به مانند فرنی پیدا کند. سپس زیر حرارت را خاموش کرده .و توی ظرف سرو قرار دهید. در صورتی که بخواهید به صورت قالبی در بیاید لازم است ورق های ژلاتین را داخل پودینگ داغ انداخته، با قاشق هم بزنید و سعی کنید ژلاتین ها کاملا حل شود.
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


اقامت ترکیه



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی