شنبه ۲۳ آذر ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

دستور - ایتالیایی

دسر پاناکوتا
پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود.
ادامه مقاله...

تالیاتلی با خامه و ژامبون
پاستا نوعی خمیر است که با آرد، تخم مرغ و اب آماده می باشد و بیش از 350 نوع و شکل مختلف وجود دارد. تالیاتلی نوعی پاستای نواری می باشد.
ادامه مقاله...

سس خامه و تخم مرغ
تهیه این سس بسیار سریع و آسان است و برای انواع پاستاها مناسب می باشد. به خاطر داشتن زرده تخم مرغ خام لازمست که با پاستا روی حرارت قرار دهید.
ادامه مقاله...

تیرامیسو
تیرامیسو (به ایتالیایی: tiramisù، زبان محلی: tiramesù) یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است که برای تهیهٔ آن، بیسکوئیت را که معمولاً بیسکوئیت ساوویاردی (به ایتالیایی: savoiardi) است آغشته به قهوه نموده، سپس آنها را همراه با مخلوط همزده‌ای از پنیر ماسکارپونه، شکر و زردهٔ تخم‌مرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و با لیکور و کاکائو طعم‌دارش می‌کنند. از این دستورالعمل برای تهیهٔ انواع گوناگونی از پودینگ‌ها، کیک‌ها و دسرهای دیگر نیز استفاده می‌شود.
ادامه مقاله...

لازانیا قالبی
ابتدا مواد گوشتی داخل لازانیا را آماده می کنیم. برای اینکه کمی رژیمی شود و از چربی کمتری استفاده شود. بهتر است از گوشت مرغ پخته، ذرت پخته، نخود فرنگی پخته، و فلفل دلمه ای تفت داده شده استفاده شود. تمام مواد بالا را در ماهیتابه ریخته کمی زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه مخصوص لازانیا روی آن ریخته و با کمی روغن آن را کمی تفت دهید. سپس کنار بگذارید.
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی