جمعه ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
کیکها - تزئین کیک

لانه شکلاتی
لانه شکلاتی ایده بسیار ساده و ارزانی است که می توانید تهیه کنید و برای جشن تولد بسیار مناسب است.
ادامه مقاله...

طرح ها و الگوها
در این مقاله سعی شده است تا طرح های زیبایی جهت تهیه شابلون و یا نقاشی برای تزیین انواع بیسکویت ها و دسرها در دسترس قرارگیرد. به مرور بر تعداد آن ها افزوده خواهد شد.
ادامه مقاله...

تزیین کیک با نقاشی های خوراکی
تولید و مصرف شکلات در ایران نیز همچون بسیاری از کشورها سابقه‌ای چندان طولانی ندارد. اولین کارخانه شکلات سازی در ایران حدود ۶۰ سال پیش توسط دو برادر مهاجر روسی در تبریز راه اندازی شد. محصول این کارخانه تا مدتها فقط آب نبات و تافی برای بچه‌ها بود. این کارخانه و کارخانه‌های متعددی که بعد از آن بوجود آمدند، بتدریج دامنه فعالیت خود را گسترش دادند و انواع دیگری از محصولات را تولید کردند. شکلاتها معمولاً با شیر ترکیب شده و وارد بازار می‌گردند. هر قدر درصد شکلات استفاده شده بیشتر باشد شکلات سیاه تر و تلخ تر می‌شود. شکلاتها از ۱۰٪ (شکلات سفید) تا ۹۹٪ (دارک چاکلیت یا شکلات تلخ) درجه بندی می‌شوند. معمولاً اسانس نعنا، پرتقال، موز، توت فرنگی و... را برای طعم دادن به شکلات اضافه می‌کنند.یکی از افزودنی‌های نامطلوب که باعث کاهش قیمت شکلات می‌شود، موم پارافین است. شکلات‌های دارای این افزودنی در دمای بدن به سرعت ذوب نمی‌شوند و از این روش قابل شناسایی می‌باشند.
ادامه مقاله...

برگ شکلاتی
با تهیه این برگهای شکلاتی، کیکها و دسرهای خود را به آسانی تزیین کنید.
ادامه مقاله...

تزیین کیک کپسول آتش نشانی
ابتدا دور قالب کیک را ورق آلومینیوم قرار می دهیم. سپس اولین لایه کیک را می گذاریم. روی آن پودینگ را می ریزیم. لایه دوم کیک را می گذاریم و بسته به تعداد لایه ها این کار تکرار می شود. در آخر آخرین لایه کیک قرارداده می شود رویش را می پوشانیم .
ادامه مقاله...

کیک هندوانه با تزیین انگور
ابتدا پوست دور هندوانه را با چاقو جدا کنید. از پوست دور با چاقو برگهایی را برش بزنید و با خلال کن یا لوله خودکار شیارهایی را روی برگها ایجاد کنید
ادامه مقاله...

آماده کردن عروسک برای تزیین روی کیک
ابتدا پاهای عروسک مورد نظر را از آن جدا کرده و یک نی کلفت که مخصوص بستنی های آیس پک است را در قسمت خالی زیر کمر عروسک فرو کرده و به مقدار مورد نیاز نی را با چاقو جدا کنید. و عروسک را به کمک این نی روی کیک قرار دهید.
ادامه مقاله...

گل تزیینی فوندانت
ابتدا خمیر را با رنگ مجاز خوراکی به رنگ دلخواه درآورده، سپس یک مقدار از خمیر برداشته و بقیه خمیر را درون کیسه پلاستیکی قرارداده تا خشک نشود. خمیر را در دست کمی ورز دهید اگر خیلی خشک بود پارافین یا گلیسیرین خوراکی به آن اضافه کرده و اگر کمی چسبناک به آن پودر قند اضافه کنید.
ادامه مقاله...

کیک با کرم پودینگ شکلاتی
ابتدا پودر پودینگ شکلاتی را با 2 لیوان شیر حل کرده روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم بزنید. آنقدر که غلظت پیدا کند سپس 3 ورق ژلاتین را در آن انداخته تا حل شود و صبر کنید تا پودینگ سرد شود.
ادامه مقاله...

تزیین کیک با رویه ژله
ابتدا کیک را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده.لایه ها را با خامه و مواد دلخواه روی یکدیگر قرار داده. خامه را به رنگ دلخواه درآورده و کاملا روی کیک را با آن بپوشانید. سپس مقداری ژله بریلو را با رنگ دلخواه مخلوط کرده و برای اینکه روکش ژله ای کیک طعم خوبی داشته باشد یک بسته ژله آماده را که فقط با یک لیوان آب جوش حل شده را با بریلو
ادامه مقاله...

تزیین کیک با زرورق شکلات
ابتدا کیک را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کرده. سپس خامه فرم گرفته را با شکلات آب کرده مخلوط کرده. لایه اول کیک را گذاشته با آب کمپوت یا شهد مرطوب کرده. سپس کرم را روی آن بمالید.
ادامه مقاله...

پروانه های شکلاتی
ابتدا شکل بالهای پروانه را روی کاغذ روغنی کشیده، سپس شکلات شیری را به روش بن ماری آب کرده. داخل قیف کاغذی یا یک نایلکس ضخیم کوچک ریخته و دور بالها را آماده کنید. کمی صبر کرده و شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده و با رنگ دلخواه آماده کرده
ادامه مقاله...

کیک تولد با تزیین ماشین
ابتدا یک کیک درست می کنیم. من طبق معمول برای سریعتر شدن کار از پودر کیک آماده استفاده کردم. طبق دستور آن را آماده می کنیم. برای سه رنگ درست کردن کیک از قالب مخصوص استفاده کردم.
ادامه مقاله...

کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرارداده تا گرم شود. سپس یک کیک اسفنجی یا یک کیک با پودر کیک آماده طبق دستور آن آماده کنید. سپس کف قالب را کمی چرب کرده، و مواد کیک را توی قالب ها ریخته توی طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرارداده.
ادامه مقاله...

کیک هندوانه
ابتدا هندوانه را با چاقو به شکل دلخواه درآورده. سطح هندوانه را با پنیر خامه ای پوشانده وبا خامه ریز آن را تزیین کرده. می توانید مقداری از این خامه را با رنگ مجاز خوراکی رنگ کرده.
ادامه مقاله...

کیک شطرنجی سه رنگ
ابتدا کیک را طبق دستور آماده می کنیم. سپس به سه قسمت تقسیم می کنیم و رنگ مورد نظر را با
ادامه مقاله...

 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی