دوشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


کیکها - نکات مهم

تعریف و تاریخچه انواع دسرهای فرنگی
در فرهنگ های سراسر جهان، پی‌غذا یا دسر – که معمولاً در پایان یک وعده ی غذایی مصرف می شود- به طور معمول جزو مواد غذایی شیرین می باشد. واژهٔ دسر از واژه فرانسوی کهن " desservir " به معنی جمع کردن روی میز گرفته شده‌است. دسر های مشترک غربی عبارت ان از : " کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پای ها و آبنبات ها " تنوع دسر ها را می توان در سراسر جهان یافت. از جمله روسیه که در هنگام صبحانه از دسر های بسیار متنوعی استفاده می کنند.
ادامه مقاله...

گروه بندی انواع کیک
کیک‌ها به طورکلی به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیک‌های فوم یا کیک‌های اسفنجی و چرب یا کیک‌های کره‌ای تقسیم می‌شوند.
ادامه مقاله...

تاریخچه کیک
کیک یکی از انواع شیرینی‌هاست که منشأ اروپایی دارد. کیک در زبان انگلیسی دارای معانی متعددی است و به یک قطعهٔ کوچک و مسطح خمیر پخته نیز کیک گفته می‌شود. بر اساس این تعریف باستان‌شناسان عنوان می‌کنند که این نوع خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته‌است اما تصوری که از کیک امروزه وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند، نوعی شیرینی‌است که از اواسط قرن هیجدهم بوجود آمده‌است.
ادامه مقاله...

جدول اندازه قالب و مقدار مواد در کیک اسفنجی
در این مقاله مقدار مواد مورد نیاز کیک اسفنجی تعداد تخم مرغ و اندازه قالب در جدولی به صورت اختصار قرارداده شده است به راحتی می توانید بر اساس تعداد تخم مرغ سایز قالب را پیدا کنید.
ادامه مقاله...

نکات مهم و مفید در پخت کیک
در این مقاله با نکات مفیدی در زمینه پخت کیک و اشکالات رایجی که با آن ممکن است روبرو شویم آگاهی پیدا می کنیم.
ادامه مقاله...

کاربرد ژلاتین و انواع آن
ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف های بدن گاو به دست می آید. ژلاتین دارای 84% پروتئین ، 14 % رطوبت و 2% خاکستر است. ژلاتین در طول مدت نگهداری رطوبت جذب می کند به همین دلیل باید در محل خشک و خنک نگهداری شود. چنانچه رطوبت ژلاتین از 16% بیشتر شود، قارچ و کپک بر روی آن رشد خواهد نمود و مصرف آن خالی از خطر نیست.
ادامه مقاله...

مقیاس اندازه گیری مواد
قسمتی از مطلب فوق برگرفته از مقاله ای است که در فروم هنر آشپزی در خصوص مقیاس و اندازه گیری ارائه شده است. که خواندن این مطلب بسیار مفید است . "هدف از این مقاله که در چند بخش ارائه خواهد شد معرفی روش صحیح اندازه‌گیری مواد اولیه مورد استفاده در آشپزی و حل و فصل اختلافات مربوط به پیمانه‌ها،
ادامه مقاله...

نکاتی در خصوص مافین ها و کاپ کیک ها
لغت انگلیسی مافین (Muffin)، که به قولی از ریشه فرانسوی (Mufflet) به معنای نان نرم گرفته شده و در زبان آلمانی نیز معادل کلمه (Muffe)، به معنای نوعی کیک می باشد، به نوعی نان اطلاق می گردد که در اندازه کوچک پخته و سرو می گردیده و در پخت آن از مایه خمیر جهت فرآوری خمیر و حجیم نمودن آن، استفاده می گردیده و غالب انواع آن شیرین نبودند. در قرن 19 میلادی به دلیل تک نفره بودن این نوع کیک، پخت و سرو آن خصوصا به صورت داغ جهت صبحانه، گسترش زیادی پیدا کرد و به مرور بنا به ذائقه های مختلف، تنوع فراوانی در دستور پخت آن بوجود آمد و نمونه شیرین آن نیز که از حجم دهنده های شیمیایی بجای مایه خمیر در پخت آن استفاده می شد و دارای رویه تزئینی هم شده بود، متداول گردید.
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*




اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی