شنبه ۲۸ مرداد ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان

سفارش انواع سالاد و فینگرفود
چهت آگاهی از قیمت ها لطفا با تلفن همراه یا ایمیل سایت تماس بگیرید. شماره تماس :09363068358 ایمیل : cookery.ir@gmail.com
ادامه مقاله...

سفارش انواع کرم ژله های فانتزی و گلدار
جهت سفارش انواع کرم ژله های فانتزی لطفا با ایمیل سایتcookery.ir@gmail.com و یا با شماره تلفن 09363068358 تماس بگیرید.
ادامه مقاله...

سفارش انواع شکلات
جهت سفارش انواع شکلات های فانتزی لطفا با ایمیل سایت cookery.ir@gmail.com و یا با شماره تلفن 09363068358 تماس بگیرید.
ادامه مقاله...

سفارش انواع بیسکویت های فانتزی و کاپ کیک
جهت سفارش انواع بیسکویت های تزئینی و فانتزی لطفا با ایمیل سایت cookery.ir@gmail.com و یا با شماره تلفن 09363068358 تماس بگیرید.
ادامه مقاله...

کوکوی گوشت کوبیده
این غذا از غذاهای بازیافتی است. با باقی مانده گوشت کوبیده از آبگوشتی که تهیه کرده اید می توانید این کوکوی ساده و خوشمزه را آماده کنید.
ادامه مقاله...

کیک ترافل کریستالی
آیا تا به حال شده کیکی درست کردید زمان جدا کردن از قالب به قالب چسبیده و تکه تکه شد فرصت هم ندارید که یک کیک دیگه درست کنید. یا اینکه کلا توی کیک پزی مهارتی ندارید کیکتون خوب پف نمی کند و ... دلتون می خواد که یک کیک خوشگل و راحت درست کنید و مشکل فرم دادن خامه را هم نداشته باشید بهتر است این دستور را از دست ندهید.
ادامه مقاله...

آشنایی با انواع روش تزیین بیسکویت با کرم رویال
در این مقاله با انواع روش تزئین بیسکویت با کرم رویال آشنا خواهیم شد.
ادامه مقاله...

سپندارمذگان (پنجم اسفند روز عشق)
جشن اسفندگان (سپندارمذگان): یکی از جشن‌های ایرانی است که در روز پنجم اسفند برگزار می‌شود. ابوریحان بیرونی در آثارالباقیه آورده‌است که ایرانیان باستان روز پنجم اسفند را روز بزرگداشت زن و زمین می‌دانستند. اگرچه منابع کهن از جمله ابوریحان این جشن را در روز پنجم اسفند ذکر کرده اند. ولی با توجه به تغییر ساختار تقویم ایرانی در زمان خیام که پس از ابوریحان میزیست، و سی و یک روزه شدن شش ماه نخست سال در گاهشماری ایرانی، تاریخ ذکر شده در منابع کهن را باید به روز رسانی کرد. امروز زرتشتیان آنرا در روز اسفند (سپندارمذ - پنجمین روز) از ماه اسفند (سپندارمذ) برابر با بیست و نهم بهمن در گاهشماری خورشیدی امروزین برگزار میکنند.
ادامه مقاله...

خمیر بیسکویت تزیینی
همه بیسکویت مادر را می شناسند، بیسکویت مادر یکی از قدیمی ترین بیسکویت‌های ایران است که از سال ۱۳۳۷ توسط شرکت ویتانا تولید می‌شود. شعار این بیسکویت برای سال‌ها این بود:مهر مادر، شیر مادر، بیسکویت مادر.بنابر تبلیغات کارخانه در سال‌های نخستین تولید «بیسکویت مادر یک مکمل کامل غذایی بود که پیشنهاد می‌شد همه افراد مصرف کنند. حتی برخی پزشکان کودک به مادران توصیه می‌کردند از ۶ ماهگی به همراه شیر به نوزادان خود بیسکویت مادر بدهند». بر روی بسته‌های این بیسکویت تصویر یک مادر به همراه نوزاد خود دیده می‌شود.کارخانه ویتانا در سال ۱۳۳۵ بدست برادران تهرانچی در خیابان امیریه در تهران راه اندازی شد. منبع : ویکی پدیا
ادامه مقاله...

ژله پلنگی
در این مقاله با یک نوع تکنیک جهت ایجاد نقش در سطح ژله آشنا می شوید و قادر خواهید بود طرح ها و نقش های مختلفی را با این روش تهیه کنید.
ادامه مقاله...

طرح ها و الگوها
در این مقاله سعی شده است تا طرح های زیبایی جهت تهیه شابلون و یا نقاشی برای تزیین انواع بیسکویت ها و دسرها در دسترس قرارگیرد. به مرور بر تعداد آن ها افزوده خواهد شد.
ادامه مقاله...

نقاشی روی ژله 2
پدر عزیزم، از تو آموختم چگونه سبکبال زندگی کنم تا هجرتم نیز سبکبال باشد. این بالهای پرواز قناعت و امید و عشق را تو به من بخشیدی. روزت مبارک
ادامه مقاله...

کیک توت فرنگی
توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل به این شکل امروزی وجود نداشت و بیشتر موارد استفاده دارویی داشته است. در قرن چهاردهم در فرانسه توت فرنگی‌های وحشی از جنگل به زمین زراعتی منتقل شد و از آن به عنوان یک گیاه اهلی استفاده گردید. در جنگل‌های شمال ایران توت فرنگی وحشی بطور فراوان یافت می‌شود. به‌نظر می‌رسد که اولین رقم اصلاح‌شده در زمان صدارت اتابک اعظم از فرانسه به ایران آمد و به نام اتابکی خوانده شد.
ادامه مقاله...

نقاشی با شابلون روی دسر
این تکنیک به شما کمک می کند تا طرحهای مورد نظر خود را سریع و آسان روی انواع دسر و کیک نقاشی کنید.
ادامه مقاله...

چوب شور شکلاتی قلب (هدیه)
آماده کردن این شیرینی بسیار آسان است و همچنین بسیار خوشمزه است. با درست کردن این قلب، شیرینی را به کسانی که دوستشان دارید هدیه دهید.
ادامه مقاله...

دسر کرم لبو
چغندر پخته یا همان لبو در فصل زمستان به راحتی در دسترس است . در تهیه این دسر از لبو استفاده شده است. که دسری بسیار ساده و خوشمزه است.
ادامه مقاله...

شکلات فندقی
ایده ای بسیار خوشمزه و راحت و مناسب برای هدیه به کسانی که دوستشان داریم.
ادامه مقاله...

مافین ساده
مافین های جدید، که در پخت آن ها از بیکینگ پودر (و گاهی جوش شیرین) استفاده می گردد، چیزی بین کیک و نان هستند و بسته به میزان کره و شکر استفاده شده در آن، به دو دسته "بافت نانی" و " بافت کیکی" تقسیم بندی می گردند که واضح است که دسته اول، از میزان شکر و کره کمتری در دستور پخت برخوردار بوده و هر کدام از این دستورها، نحوه اختلاط موادشان منحصر بفرد می باشد.
ادامه مقاله...

چوب شور شکلاتی
تهیه این شکلات ها بسیار آسان است . برای جشن تولد و عید نوروز بسیار مناسب است.
ادامه مقاله...

ته چین انار
ته چین انار، غذایی خوشمزه و آسان مخصوص شب یلدای خانواده های ایرانی است.
ادامه مقاله...

ژله گلدار
دو بسته ژله آلوئه ورا را در 3 لیوان آب جوش حل کنید تا جایئکه ژله صاف و زلالی آماده شود.
ادامه مقاله...

نان گل رز
خمیر نان تافتون را با وردنه باز می کنیم. سپس بوسیله قالب گرد یا دهانه لیوان یا استکان، دایره هایی را قالب می زنیم و توسط چاقو به دو نیم می کنیم. به دو روش می توانیم گل سرخ را آماده کنیم.
ادامه مقاله...

بیسکویت آبنباتی
ابتدا آبنبات شیشه ای به رنگ دلخواه را خرد کرده کناری بگذارید. سپس خمیر بیسکویت را آماده کنید و آن را به رنگ دلخواه و شکل مورد نظر قالب بزنید و روی کاغذ روغنی قراردهید.داخل شکل را هم به دلخواه خالی کنید. خرده های آبنبات را در قسمت خالی بیسکویت بریزید.
ادامه مقاله...

جعبه شکلاتی
شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده . قالب را با کمی روغن چرب کنید. داخل قالب را با قلمو شکلاتی کنید. قالب را در یخچال بگذارید.این کار را چندین بار تکرار کنید. تا لایه ای ضخیم از شکلات ایجاد شود. سپس شکلات را به آرامی از قالب جدا کنید . و تزیین کنید. داخل قالب را می توانید از انواع اسمارتیز، ترافیل و یا شکلات های قالبی پر کنید. و یا یک نامه کوچک که حاوی کلمات عاشقانه و یا دوستانه هست قراردهید
ادامه مقاله...

نان و پنیر و مربا
فر را روشن کرده روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خمیر نان تافتون را با وردنه باز کرده سپس قالب بزنید. و در سینی فر بچینید و در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قراردهید. تا نان بپزد مراقب باشید که زیاد در فر نماند تا خشک و سفت نشود. سپس از فر بیرون آورده کمی صبر کنید تا سرد شود.
ادامه مقاله...

بیسکویت شکری
خمیر بیسکویت را قالب بزنید سپس شکر رنگی را روی بیسکویت ها بریزید و یکم با دست رویشان را فشار دهید تا ذرات شکر به یکدیگر بچسبند . سپس درون فر قراردهید.
ادامه مقاله...

انواع سبدهای تزیینی از نان
فر را روشن کنید روی 180 سانتی گراد تنظیم کرده .خمیر نان تافتون را به اندازه قالب مورد نظر باز کنید. کف قالب را چرب کنید و خمیر را به آرامی داخل قالب بگذارید و با نوک انگشتان خمیر را به قالب فشار دهید . با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید تا خمیر پف نکند. در صورت تمایل می توانید زرده تخم مرغ و زعفران را با کمی روغن آغشته کرده و با قلمو و یا نوک انگشت، روی نان بمالید تا رنگ طلایی پیدا کند.
ادامه مقاله...

سالاد لبو و کلم
ابتدا کلم سفید، کلم قرمز، آناناس و گردو را خرد کنید. سپس هویج رنده شده و کشمش پلویی و سس مایونز را به آن اضافه کرده و باهم مخلوط کنید. و درون یک ظرف بریزید سعی کنید کمی آن را گنبدی کنید اما نه زیاد. سپس لبو را با رنده یا با چاقو ورقه ای کرده و از وسط نصف کنید.
ادامه مقاله...

شکلات کورنفلکس
ابتدا کورنفلکس و کشمش و مغز فندق خرد شده را توی یک ظرف بریزید و شکلات شیری را که به روش بن ماری ذوب کرده اید را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس توی کپسول های کاغذی بریزید.
ادامه مقاله...

پروانه های شکلاتی
ابتدا شکل بالهای پروانه را روی کاغذ روغنی کشیده، سپس شکلات شیری را به روش بن ماری آب کرده. داخل قیف کاغذی یا یک نایلکس ضخیم کوچک ریخته و دور بالها را آماده کنید. کمی صبر کرده و شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده و با رنگ دلخواه آماده کرده
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*




اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی