شنبه ۲۹ شهریور ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
دسر - انواع دسر

کیک ترافل کریستالی
آیا تا به حال شده کیکی درست کردید زمان جدا کردن از قالب به قالب چسبیده و تکه تکه شد فرصت هم ندارید که یک کیک دیگه درست کنید. یا اینکه کلا توی کیک پزی مهارتی ندارید کیکتون خوب پف نمی کند و ... دلتون می خواد که یک کیک خوشگل و راحت درست کنید و مشکل فرم دادن خامه را هم نداشته باشید بهتر است این دستور را از دست ندهید.
ادامه مقاله...

ژله پلنگی
در این مقاله با یک نوع تکنیک جهت ایجاد نقش در سطح ژله آشنا می شوید و قادر خواهید بود طرح ها و نقش های مختلفی را با این روش تهیه کنید.
ادامه مقاله...

سفارش انواع سالاد و فینگرفود
چهت آگاهی از قیمت ها لطفا با تلفن همراه یا ایمیل سایت تماس بگیرید. شماره تماس :09363068358 ایمیل : cookery.ir@gmail.com
ادامه مقاله...

نقاشی روی ژله 2
پدر عزیزم، از تو آموختم چگونه سبکبال زندگی کنم تا هجرتم نیز سبکبال باشد. این بالهای پرواز قناعت و امید و عشق را تو به من بخشیدی. روزت مبارک
ادامه مقاله...

نقاشی با شابلون روی دسر
این تکنیک به شما کمک می کند تا طرحهای مورد نظر خود را سریع و آسان روی انواع دسر و کیک نقاشی کنید.
ادامه مقاله...

دسر ماست و لبو
این دسر بسیار خوشمزه و سلامت است . مخصوصا برای کودکان و سالمندان و کسانی که دوست دارند دسری رژیمی و مفید استفاده کنند.
ادامه مقاله...

دسر کرم لبو
چغندر پخته یا همان لبو در فصل زمستان به راحتی در دسترس است . در تهیه این دسر از لبو استفاده شده است. که دسری بسیار ساده و خوشمزه است.
ادامه مقاله...

تیرامیسو
تیرامیسو (به ایتالیایی: tiramisù، زبان محلی: tiramesù) یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است که برای تهیهٔ آن، بیسکوئیت را که معمولاً بیسکوئیت ساوویاردی (به ایتالیایی: savoiardi) است آغشته به قهوه نموده، سپس آنها را همراه با مخلوط همزده‌ای از پنیر ماسکارپونه، شکر و زردهٔ تخم‌مرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و با لیکور و کاکائو طعم‌دارش می‌کنند. از این دستورالعمل برای تهیهٔ انواع گوناگونی از پودینگ‌ها، کیک‌ها و دسرهای دیگر نیز استفاده می‌شود.
ادامه مقاله...

ژله تخم مرغی
این ژله مناسب جشن ها و مهمانی های کودکان است. با درست کردن آن شادی را به کودکان هدیه بدهید.
ادامه مقاله...

کیک بستنی
این کیک بستنی بسیار راحت و سریع آماده می شود. فقط کافی است بستنی به رنگهای مختلف آماده کنید و ...
ادامه مقاله...

ژله در طالبی
بتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد آماده کنید. سپس یک طالبی کوچک و شیرین را انتخاب کنید. بالای طالبی را طبق شکل برش بزنید و با دست درون طالبی را خالی کنید و زیر شیر آب بگیرد و درونش را کاملا بشویید تا هسته ای باقی نماند.
ادامه مقاله...

چیز کیک شکلاتی سرد
پنیر خامه ای را چند ساعت در آب بگذارید تا مزه نمک آن از بین برود. بیسکویت سبوس دار را پودر کرده و با کره نرم و پودر کاکائو یا دارچین مخلوط کرده،
ادامه مقاله...

ژله گلدار
دو بسته ژله آلوئه ورا را در 3 لیوان آب جوش حل کنید تا جایئکه ژله صاف و زلالی آماده شود.
ادامه مقاله...

ژله انار با کرم شانتی
ابتدا 2 بسته پودر ژله تمشک را با 2 لیوان آب جوش حل کنید و در یخچال قراردهید تا کمی فرم بگیرد و غلیظ و کشدار شود.
ادامه مقاله...

کاربرد ژلاتین و انواع آن
ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف های بدن گاو به دست می آید. ژلاتین دارای 84% پروتئین ، 14 % رطوبت و 2% خاکستر است. ژلاتین در طول مدت نگهداری رطوبت جذب می کند به همین دلیل باید در محل خشک و خنک نگهداری شود. چنانچه رطوبت ژلاتین از 16% بیشتر شود، قارچ و کپک بر روی آن رشد خواهد نمود و مصرف آن خالی از خطر نیست.
ادامه مقاله...

مقیاس اندازه گیری مواد
قسمتی از مطلب فوق برگرفته از مقاله ای است که در فروم هنر آشپزی در خصوص مقیاس و اندازه گیری ارائه شده است. که خواندن این مطلب بسیار مفید است . "هدف از این مقاله که در چند بخش ارائه خواهد شد معرفی روش صحیح اندازه‌گیری مواد اولیه مورد استفاده در آشپزی و حل و فصل اختلافات مربوط به پیمانه‌ها،
ادامه مقاله...

کرم ژلاتینه خامه و شیر
ابتدا خامه را کمی هم بزنید. سپس شیر را کم کم به آن اضافه کرده شکر را با آسیاب پودر کرده و به مواد اضافه کنید. ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کرده
ادامه مقاله...

خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )
يك بسته خامه روزانه 30% چربي را با 3 تا 4 قاشق غذاخوري پر, پودر قند مخلوط کنید و در یک ظرف در دار بریزید و در فریزر بگذارید. برای این مفدار خامه زمان نیم ساعت الی 1 ساعت کافیست. در صورتیکه مقدار خامه بیشتر از آن باشد به زمان بیشتری نیاز دارد
ادامه مقاله...

ژله با کمپوت میوه
ابتدا میوه را از آب کمپوت جدا کرده، آب کمپوت را روی حرارت قرارداده پس از بجوش آمدن برای هر لیوان آب کمپوت 3 تا 4 ورق ژلاتین توی آب کمپوت داغ بیاندازید و با قاشق آن را هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آن حل شود. سپس در قالب دلخواه ریخته و میوه ها را به آن افزوده و در یخچال قرارداده تا ژله کاملا بسته شود.
ادامه مقاله...

ذوب کردن ژلاتین
ذوب کردن ورق ژلاتین: ابتدا ورق ژلاتین را خیس کرده، آن را تکان داده تا آب اضافی آن ریخته شود. سپس توی یک پیمانه آب جوش انداخته و به آرامی آن را هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آن حل شود. ذوب کردن پودر ژلاتین: ابتدا پودر ژلاتین را روی یک پیمانه آب سرد ریخته سپس ظرف ژلاتین را روی ظرف آب جوش قرارداده تا به اصطلاح به روش بن ماری به آرامی ژلاتین در آن حل شود.
ادامه مقاله...

ژله با پودر ژله آماده و خارج کردن ژله از قالب
ابتدا کف قالب را کمی خیس می کنیم و در فریزر قرار می دهیم تا سرد شود. معمولا اگر می خواهید ژله زودتر و بهتر فرم بگیرد خوبه به جای 2 لیوان آب از یک لیوان آب جوش برای حل کردن ژله استفاده کنید،
ادامه مقاله...

پودر پودینگ و دسر های آماده
نحوه استفاده از پودر پودینگ آماده به این صورت است:ابتدا پودر پودینگ را در ظرفی ریخته، 2 لیوان شیر سرد را به آن اضافه کرده و هم می زنید. و روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم می زنید تا غلظتی به مانند فرنی پیدا کند. سپس زیر حرارت را خاموش کرده .و توی ظرف سرو قرار دهید. در صورتی که بخواهید به صورت قالبی در بیاید لازم است ورق های ژلاتین را داخل پودینگ داغ انداخته، با قاشق هم بزنید و سعی کنید ژلاتین ها کاملا حل شود.
ادامه مقاله...

 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی