جمعه ۱۰ مرداد ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره

کیک ترافل کریستالی
آیا تا به حال شده کیکی درست کردید زمان جدا کردن از قالب به قالب چسبیده و تکه تکه شد فرصت هم ندارید که یک کیک دیگه درست کنید. یا اینکه کلا توی کیک پزی مهارتی ندارید کیکتون خوب پف نمی کند و ... دلتون می خواد که یک کیک خوشگل و راحت درست کنید و مشکل فرم دادن خامه را هم نداشته باشید بهتر است این دستور را از دست ندهید.
ادامه مقاله...

آشنایی با انواع روش تزیین بیسکویت با کرم رویال
در این مقاله با انواع روش تزئین بیسکویت با کرم رویال آشنا خواهیم شد.
ادامه مقاله...

کرم رویال با پودر مرنگ
مرنگ همان سفیده تخم مرغ است که به صورت پودر درآمده است و استریل است که با اضافه کردن آب و پودر شکر کرم رویال جهت تزیین آماده می شود.
ادامه مقاله...

طرح ها و الگوها
در این مقاله سعی شده است تا طرح های زیبایی جهت تهیه شابلون و یا نقاشی برای تزیین انواع بیسکویت ها و دسرها در دسترس قرارگیرد. به مرور بر تعداد آن ها افزوده خواهد شد.
ادامه مقاله...

کیک با هویج و نارگیل
آماده سازی این کیک بسیار ساده و راحت است. برای خیلی ها که به دنبال امتحان طعم های جدیدی هستند "گزینه مناسب و در عین حال بسیار سالم و سلامت است.
ادامه مقاله...

تزیین کیک با نقاشی های خوراکی
تولید و مصرف شکلات در ایران نیز همچون بسیاری از کشورها سابقه‌ای چندان طولانی ندارد. اولین کارخانه شکلات سازی در ایران حدود ۶۰ سال پیش توسط دو برادر مهاجر روسی در تبریز راه اندازی شد. محصول این کارخانه تا مدتها فقط آب نبات و تافی برای بچه‌ها بود. این کارخانه و کارخانه‌های متعددی که بعد از آن بوجود آمدند، بتدریج دامنه فعالیت خود را گسترش دادند و انواع دیگری از محصولات را تولید کردند. شکلاتها معمولاً با شیر ترکیب شده و وارد بازار می‌گردند. هر قدر درصد شکلات استفاده شده بیشتر باشد شکلات سیاه تر و تلخ تر می‌شود. شکلاتها از ۱۰٪ (شکلات سفید) تا ۹۹٪ (دارک چاکلیت یا شکلات تلخ) درجه بندی می‌شوند. معمولاً اسانس نعنا، پرتقال، موز، توت فرنگی و... را برای طعم دادن به شکلات اضافه می‌کنند.یکی از افزودنی‌های نامطلوب که باعث کاهش قیمت شکلات می‌شود، موم پارافین است. شکلات‌های دارای این افزودنی در دمای بدن به سرعت ذوب نمی‌شوند و از این روش قابل شناسایی می‌باشند.
ادامه مقاله...

نقاشی روی ژله 2
پدر عزیزم، از تو آموختم چگونه سبکبال زندگی کنم تا هجرتم نیز سبکبال باشد. این بالهای پرواز قناعت و امید و عشق را تو به من بخشیدی. روزت مبارک
ادامه مقاله...

نقاشی با شابلون روی دسر
این تکنیک به شما کمک می کند تا طرحهای مورد نظر خود را سریع و آسان روی انواع دسر و کیک نقاشی کنید.
ادامه مقاله...

برگ شکلاتی
با تهیه این برگهای شکلاتی، کیکها و دسرهای خود را به آسانی تزیین کنید.
ادامه مقاله...

تزیین حلوا و خرمای مجلسی
آموزش تزیین انواع خرما و حلوا جهت مراسم سوگواری و ایام ماه مبارک رمضان
ادامه مقاله...

نان گل رز
خمیر نان تافتون را با وردنه باز می کنیم. سپس بوسیله قالب گرد یا دهانه لیوان یا استکان، دایره هایی را قالب می زنیم و توسط چاقو به دو نیم می کنیم. به دو روش می توانیم گل سرخ را آماده کنیم.
ادامه مقاله...

تزیین کیک کپسول آتش نشانی
ابتدا دور قالب کیک را ورق آلومینیوم قرار می دهیم. سپس اولین لایه کیک را می گذاریم. روی آن پودینگ را می ریزیم. لایه دوم کیک را می گذاریم و بسته به تعداد لایه ها این کار تکرار می شود. در آخر آخرین لایه کیک قرارداده می شود رویش را می پوشانیم .
ادامه مقاله...

شکر رنگین
ابتدا با خلال دندان کمی رنگ به شکر اضافه می کنیم و با دست سعی می کنیم شکر با رنگ مخلوط شود و در آخر شیشه را خوب تکان می دهیم و توی یک ظرف خالی کرده تا کمی خشک شود. برای تزیین با شابلون بهتر است که دانه ها پودری باشد.
ادامه مقاله...

نمونه کار با خمیر فوندانت
این یک نمونه کار با خمیر فوندانت است که برای کیک تولد استفاده کردم.
ادامه مقاله...

آماده کردن عروسک برای تزیین روی کیک
ابتدا پاهای عروسک مورد نظر را از آن جدا کرده و یک نی کلفت که مخصوص بستنی های آیس پک است را در قسمت خالی زیر کمر عروسک فرو کرده و به مقدار مورد نیاز نی را با چاقو جدا کنید. و عروسک را به کمک این نی روی کیک قرار دهید.
ادامه مقاله...

گل تزیینی فوندانت
ابتدا خمیر را با رنگ مجاز خوراکی به رنگ دلخواه درآورده، سپس یک مقدار از خمیر برداشته و بقیه خمیر را درون کیسه پلاستیکی قرارداده تا خشک نشود. خمیر را در دست کمی ورز دهید اگر خیلی خشک بود پارافین یا گلیسیرین خوراکی به آن اضافه کرده و اگر کمی چسبناک به آن پودر قند اضافه کنید.
ادامه مقاله...

گل ژلاتینی
ابتدا 2 ورق ژلاتین را به روش بن ماری یا با ماکروویو ذوب کرده. سپس با افزودن رنگ دلخواه با قلموی باریک طرح مورد نظر را روی ورق سیلیکونی یا طلق پلاستیکی نقاشی کرده. برای دستیابی به نتیجه بهتر لازم است این کار را 2 بار تکرار کرد. و یا اینکه مقدار ژلاتین را بیشتر روی شکل مورد نظر ریخته تا ضخیم تر شود و پس از خشک شدن. به راحتی از ورق جدا شود. و شکل قشنگتری داشته باشد
ادامه مقاله...

پروانه های شکلاتی
ابتدا شکل بالهای پروانه را روی کاغذ روغنی کشیده، سپس شکلات شیری را به روش بن ماری آب کرده. داخل قیف کاغذی یا یک نایلکس ضخیم کوچک ریخته و دور بالها را آماده کنید. کمی صبر کرده و شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده و با رنگ دلخواه آماده کرده
ادامه مقاله...

کیک شطرنجی سه رنگ
ابتدا کیک را طبق دستور آماده می کنیم. سپس به سه قسمت تقسیم می کنیم و رنگ مورد نظر را با
ادامه مقاله...

 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر





پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

هر کیلو 46 هزار تومان

تلفن همراه : 09123188846

گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی