یکشنبه ۳ بهمن ماه ۱۳۹۵
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 


پودینگ - نکته ها

مقیاس اندازه گیری مواد
قسمتی از مطلب فوق برگرفته از مقاله ای است که در فروم هنر آشپزی در خصوص مقیاس و اندازه گیری ارائه شده است. که خواندن این مطلب بسیار مفید است . "هدف از این مقاله که در چند بخش ارائه خواهد شد معرفی روش صحیح اندازه‌گیری مواد اولیه مورد استفاده در آشپزی و حل و فصل اختلافات مربوط به پیمانه‌ها،
ادامه مقاله...

پودر پودینگ و دسر های آماده
نحوه استفاده از پودر پودینگ آماده به این صورت است:ابتدا پودر پودینگ را در ظرفی ریخته، 2 لیوان شیر سرد را به آن اضافه کرده و هم می زنید. و روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم می زنید تا غلظتی به مانند فرنی پیدا کند. سپس زیر حرارت را خاموش کرده .و توی ظرف سرو قرار دهید. در صورتی که بخواهید به صورت قالبی در بیاید لازم است ورق های ژلاتین را داخل پودینگ داغ انداخته، با قاشق هم بزنید و سعی کنید ژلاتین ها کاملا حل شود.
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید

*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


جهت عضویت در گروه و کانال

به شماره 09363068358 در تلگرام پیام بفرستید



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


پذیرش تبلیغات متنی و تصویری

محل تبلیغات شما

60*300

دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44

موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی