جمعه ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


شیرینی - انواع شیرینی

سفارش انواع کرم ژله های فانتزی و گلدار
جهت سفارش انواع کرم ژله های فانتزی لطفا با ایمیل سایتcookery.ir@gmail.com و یا با شماره تلفن 09363068358 تماس بگیرید.
ادامه مقاله...

سفارش انواع بیسکویت های فانتزی و کاپ کیک
جهت سفارش انواع بیسکویت های تزئینی و فانتزی لطفا با ایمیل سایت cookery.ir@gmail.com و یا با شماره تلفن 09363068358 تماس بگیرید.
ادامه مقاله...

شیرینی گل
دستور شیرینی گل کار خانم کمالی یکی از کاربران هنرمند گروه تلگرامی سایت می باشد با تشکر فراوان از ایشان شما هم می توانید دستورهای امتحان شده خود را برای سایت ارسال نمایید جهت ارسال به شماره تلفن 09363068358 در تلگرام ارسال نمایید.
ادامه مقاله...

شیرینی لیمویی
شیرینی لیمویی شیرینی کم چرب و کم شیرین است تقریبا شبیه قطاب است با این تفاوت که مقدار شیرینی آن کم است به جای سرخ کردن در فر پخته می شود و به جای پودر قند شکر روی آن پاشیده می شود.
ادامه مقاله...

آشنایی با انواع روش تزیین بیسکویت با کرم رویال
در این مقاله با انواع روش تزئین بیسکویت با کرم رویال آشنا خواهیم شد.
ادامه مقاله...

خمیر بیسکویت تزیینی
همه بیسکویت مادر را می شناسند، بیسکویت مادر یکی از قدیمی ترین بیسکویت‌های ایران است که از سال ۱۳۳۷ توسط شرکت ویتانا تولید می‌شود. شعار این بیسکویت برای سال‌ها این بود:مهر مادر، شیر مادر، بیسکویت مادر.بنابر تبلیغات کارخانه در سال‌های نخستین تولید «بیسکویت مادر یک مکمل کامل غذایی بود که پیشنهاد می‌شد همه افراد مصرف کنند. حتی برخی پزشکان کودک به مادران توصیه می‌کردند از ۶ ماهگی به همراه شیر به نوزادان خود بیسکویت مادر بدهند». بر روی بسته‌های این بیسکویت تصویر یک مادر به همراه نوزاد خود دیده می‌شود.کارخانه ویتانا در سال ۱۳۳۵ بدست برادران تهرانچی در خیابان امیریه در تهران راه اندازی شد. منبع : ویکی پدیا
ادامه مقاله...

کرم رویال با پودر مرنگ
مرنگ همان سفیده تخم مرغ است که به صورت پودر درآمده است و استریل است که با اضافه کردن آب و پودر شکر کرم رویال جهت تزیین آماده می شود.
ادامه مقاله...

شیرینی نان برنجی
این شیرینی بسیار خوشمزه است و بهتر است که با آرد برنج آسیاب شده مرغوب آماده کرد.
ادامه مقاله...

شیرینی آرد نخودچی
آرد نخودچی آردی است که از نخودچی پوست گرفته و بی‌نمک تهیه می‌شود. نخودچی را می‌کوبند یا آسیاب می‌کنند و آن را با الک بسیار ریز، برای نرم و صاف شدن، الک می‌کنند.
ادامه مقاله...

چوب شور شکلاتی قلب (هدیه)
آماده کردن این شیرینی بسیار آسان است و همچنین بسیار خوشمزه است. با درست کردن این قلب، شیرینی را به کسانی که دوستشان دارید هدیه دهید.
ادامه مقاله...

چوب شور شکلاتی
تهیه این شکلات ها بسیار آسان است . برای جشن تولد و عید نوروز بسیار مناسب است.
ادامه مقاله...

توپ خرمایی
هسته خرما را درآورید سپس در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قراردهید. نرم که شد کره را اضافه کنید. کاملا با هم مخلوط کنید. سپس زیر حرارت را خاموش کنید.
ادامه مقاله...

بیسکویت آبنباتی
ابتدا آبنبات شیشه ای به رنگ دلخواه را خرد کرده کناری بگذارید. سپس خمیر بیسکویت را آماده کنید و آن را به رنگ دلخواه و شکل مورد نظر قالب بزنید و روی کاغذ روغنی قراردهید.داخل شکل را هم به دلخواه خالی کنید. خرده های آبنبات را در قسمت خالی بیسکویت بریزید.
ادامه مقاله...

بیسکویت شکری
خمیر بیسکویت را قالب بزنید سپس شکر رنگی را روی بیسکویت ها بریزید و یکم با دست رویشان را فشار دهید تا ذرات شکر به یکدیگر بچسبند . سپس درون فر قراردهید.
ادامه مقاله...

کلبه بیسکویتی 1
خمیر بیسکویت را که آماده کردید با یک کارد به شکل مورد نظر برش بزنید و در سینی که قبلا با کاغذ روغنی پوشانیده اید قرار دهید . به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فر بگذارید. سپس از فر درآورید و روی پنجره سیمی یا یک سینی قراردهید تا سرد شود.
ادامه مقاله...

خمیر بیسکویت شکری1
ابتدا کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کاملا لطیف شود. تخم مرغ، وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده، به همزدن ادامه دهید تا مواد یکدست شوند. سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید. خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد
ادامه مقاله...

مقیاس اندازه گیری مواد
قسمتی از مطلب فوق برگرفته از مقاله ای است که در فروم هنر آشپزی در خصوص مقیاس و اندازه گیری ارائه شده است. که خواندن این مطلب بسیار مفید است . "هدف از این مقاله که در چند بخش ارائه خواهد شد معرفی روش صحیح اندازه‌گیری مواد اولیه مورد استفاده در آشپزی و حل و فصل اختلافات مربوط به پیمانه‌ها،
ادامه مقاله...

شیرینی نان تست
ابتدا نان تست را به شکل دلخواه برش زده می توانید برای برش زدن آن از قالب استفاده کنید و یا نان ها را به شکل مثلث به دو قسمت تقسیم کنید. سپس تخم مرغ ها را با چنگال هم زده سپس شکر را به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا در آن حل شود.
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*




اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی