دوشنبه ۸ خرداد ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


کرم - انواع کرم

دسر پاناکوتا
پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود.
ادامه مقاله...

تعریف و تاریخچه انواع دسرهای فرنگی
در فرهنگ های سراسر جهان، پی‌غذا یا دسر – که معمولاً در پایان یک وعده ی غذایی مصرف می شود- به طور معمول جزو مواد غذایی شیرین می باشد. واژهٔ دسر از واژه فرانسوی کهن " desservir " به معنی جمع کردن روی میز گرفته شده‌است. دسر های مشترک غربی عبارت ان از : " کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پای ها و آبنبات ها " تنوع دسر ها را می توان در سراسر جهان یافت. از جمله روسیه که در هنگام صبحانه از دسر های بسیار متنوعی استفاده می کنند.
ادامه مقاله...

ژله رنگین کمان
ژله رنگین کمانی یکی از ساده ترین و در عین حال بسیار وقت گیر اما در نهایت ژله زیبایی خواهد شد که برای جشن تولد کودکان مناسب است از طعم و ظاهر زیبای آن لذت ببرید.
ادامه مقاله...

کرم رویال با پودر مرنگ
مرنگ همان سفیده تخم مرغ است که به صورت پودر درآمده است و استریل است که با اضافه کردن آب و پودر شکر کرم رویال جهت تزیین آماده می شود.
ادامه مقاله...

ژله پلنگی
در این مقاله با یک نوع تکنیک جهت ایجاد نقش در سطح ژله آشنا می شوید و قادر خواهید بود طرح ها و نقش های مختلفی را با این روش تهیه کنید.
ادامه مقاله...

نقاشی با شابلون روی دسر
این تکنیک به شما کمک می کند تا طرحهای مورد نظر خود را سریع و آسان روی انواع دسر و کیک نقاشی کنید.
ادامه مقاله...

دسر ماست و لبو
این دسر بسیار خوشمزه و سلامت است . مخصوصا برای کودکان و سالمندان و کسانی که دوست دارند دسری رژیمی و مفید استفاده کنند.
ادامه مقاله...

دسر کرم لبو
چغندر پخته یا همان لبو در فصل زمستان به راحتی در دسترس است . در تهیه این دسر از لبو استفاده شده است. که دسری بسیار ساده و خوشمزه است.
ادامه مقاله...

کرم رویال
ابتدا سفیده ی تخم مرغ، وانیل و کرم تارتار یا آبلیمو را با همزن برقی زده تا کف کند سپس پودر قند را کم کم به آن اضافه کنید به همزدن ادامه میدهیم تا پودرقند تمام شده و کرم فرم بگیرد، به صورتیکه جای پره های همزن روی آن بماند و زمانی که ظرف را بر می گردانیم نریزد.با اضافه کردن رنگ به کرم رویال میتوانید آنرا به رنگهای مختلف آماده کنید.
ادامه مقاله...

کرم شانتی
ابتدا یک بسته پودر کرم شانتی را با نصف لیوان شیر مخلوط کنید . با همزن با درجه تند آنقدر بزنید تا فرم بگیرد.
ادامه مقاله...

کاربرد ژلاتین و انواع آن
ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف های بدن گاو به دست می آید. ژلاتین دارای 84% پروتئین ، 14 % رطوبت و 2% خاکستر است. ژلاتین در طول مدت نگهداری رطوبت جذب می کند به همین دلیل باید در محل خشک و خنک نگهداری شود. چنانچه رطوبت ژلاتین از 16% بیشتر شود، قارچ و کپک بر روی آن رشد خواهد نمود و مصرف آن خالی از خطر نیست.
ادامه مقاله...

مقیاس اندازه گیری مواد
قسمتی از مطلب فوق برگرفته از مقاله ای است که در فروم هنر آشپزی در خصوص مقیاس و اندازه گیری ارائه شده است. که خواندن این مطلب بسیار مفید است . "هدف از این مقاله که در چند بخش ارائه خواهد شد معرفی روش صحیح اندازه‌گیری مواد اولیه مورد استفاده در آشپزی و حل و فصل اختلافات مربوط به پیمانه‌ها،
ادامه مقاله...

کرم ژلاتینه خامه و شیر
ابتدا خامه را کمی هم بزنید. سپس شیر را کم کم به آن اضافه کرده شکر را با آسیاب پودر کرده و به مواد اضافه کنید. ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کرده
ادامه مقاله...

خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )
يك بسته خامه روزانه 30% چربي را با 3 تا 4 قاشق غذاخوري پر, پودر قند مخلوط کنید و در یک ظرف در دار بریزید و در فریزر بگذارید. برای این مفدار خامه زمان نیم ساعت الی 1 ساعت کافیست. در صورتیکه مقدار خامه بیشتر از آن باشد به زمان بیشتری نیاز دارد
ادامه مقاله...

کرم کره ای شکلاتی
ابتدا کره را با پودر شکر و 1 قاشق چایخوری آب جوش همزده تا اندازه ای که دانه های شکر در کره حل شود.
ادامه مقاله...

ذوب کردن ژلاتین
ذوب کردن ورق ژلاتین: ابتدا ورق ژلاتین را خیس کرده، آن را تکان داده تا آب اضافی آن ریخته شود. سپس توی یک پیمانه آب جوش انداخته و به آرامی آن را هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آن حل شود. ذوب کردن پودر ژلاتین: ابتدا پودر ژلاتین را روی یک پیمانه آب سرد ریخته سپس ظرف ژلاتین را روی ظرف آب جوش قرارداده تا به اصطلاح به روش بن ماری به آرامی ژلاتین در آن حل شود.
ادامه مقاله...

پودر پودینگ و دسر های آماده
نحوه استفاده از پودر پودینگ آماده به این صورت است:ابتدا پودر پودینگ را در ظرفی ریخته، 2 لیوان شیر سرد را به آن اضافه کرده و هم می زنید. و روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم می زنید تا غلظتی به مانند فرنی پیدا کند. سپس زیر حرارت را خاموش کرده .و توی ظرف سرو قرار دهید. در صورتی که بخواهید به صورت قالبی در بیاید لازم است ورق های ژلاتین را داخل پودینگ داغ انداخته، با قاشق هم بزنید و سعی کنید ژلاتین ها کاملا حل شود.
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


اقامت ترکیه



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی