شنبه ۲۳ آذر ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

نان - انواع نان

خمیر پیتزا 1
در این دستور با نوعی خمیر که در تهیه آن از شیر و مایه خمیر استفاده شده است آشنا خواهید شد. این خمیر به سبب داشتن روغن بیشتر کمی چرب تر و خوشمزه تر نسبت به سایر خمیر های پیتزا می باشد.
ادامه مقاله...

نان گل رز
خمیر نان تافتون را با وردنه باز می کنیم. سپس بوسیله قالب گرد یا دهانه لیوان یا استکان، دایره هایی را قالب می زنیم و توسط چاقو به دو نیم می کنیم. به دو روش می توانیم گل سرخ را آماده کنیم.
ادامه مقاله...

نان و پنیر و مربا
فر را روشن کرده روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. خمیر نان تافتون را با وردنه باز کرده سپس قالب بزنید. و در سینی فر بچینید و در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قراردهید. تا نان بپزد مراقب باشید که زیاد در فر نماند تا خشک و سفت نشود. سپس از فر بیرون آورده کمی صبر کنید تا سرد شود.
ادامه مقاله...

انواع سبدهای تزیینی از نان
فر را روشن کنید روی 180 سانتی گراد تنظیم کرده .خمیر نان تافتون را به اندازه قالب مورد نظر باز کنید. کف قالب را چرب کنید و خمیر را به آرامی داخل قالب بگذارید و با نوک انگشتان خمیر را به قالب فشار دهید . با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید تا خمیر پف نکند. در صورت تمایل می توانید زرده تخم مرغ و زعفران را با کمی روغن آغشته کرده و با قلمو و یا نوک انگشت، روی نان بمالید تا رنگ طلایی پیدا کند.
ادامه مقاله...

پیراشکی گوشت
مقداری آرد روی سطح کار بریزید و خمیر را با وردنه بازکنید. و با لیوان روی خمیر فشار بیاورید. و خمیرهایی دایره ای آماده کنید. شما می توانید از قالب بیسکویت هم استفاده کنید. برای هر پیراشکی به دولایه خمیر نیاز دارید. سپس مواد گوشتی را بین دو لایه قرار داده و به آرامی با نوک انگشت لایه ها را بهم بچسبانید.
ادامه مقاله...

خمیر پیراشکی
ابتدا شکر را با نصف لیوان آب ولرم تا حدی که گرم هست حل می کنیم و سپس مایع خمیر را اضافه می کنیم. و روی آن را با دستمال می پوشانیم و حدود 10 دقیقه در دمای محیط می گذاریم تا مایه خمیر به عمل بیاید و حجمش دوبرابر شود.
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی