شنبه ۱۶ آذر ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

نان - نان مغز دار

پای گوشت و سبزیجات با خمیر یوفکا
خمیر فیلو (یوفکا به زبان ترکی) خمیر نازک و تردی است که در تهیه آن از نشاسته ذرت استفاده می شود. تقریبا شبیه نان لواش بسیار نازک است. از این خمیر می توان در تهیه انواع سمبوسه ها، پیراشکی ها و شیرینی ها استفاده کرد.
ادامه مقاله...

پیراشکی شوید و پنیر
می گویند اصل شوید در ایران و مصر و هند بوده است سپس به سایر کشورها و قارّه‌های اروپا و آمریکا رفته و کشت شده است. بر روی برگ‌های پاپیروس که در مصر به دست آمده نوشته شده است که مصریان قدیم شوید را مثل سبزی خوردن همراه با غذا مصرف می‌نموده‌اند. در تورات گفته شده است که قوم بنی اسرائیل به شوید به عنوان یکی از سبزی‌های مفید توجّه داشته‌اند و مانند زیره از آن بهره می‌برده‌اند. یونانیان قدیم شوید را سبزی‌ای دارویی با خاصیّت‌های اعجاب‌انگیز می‌دانستند.
ادامه مقاله...

پیراشکی گوشت
مقداری آرد روی سطح کار بریزید و خمیر را با وردنه بازکنید. و با لیوان روی خمیر فشار بیاورید. و خمیرهایی دایره ای آماده کنید. شما می توانید از قالب بیسکویت هم استفاده کنید. برای هر پیراشکی به دولایه خمیر نیاز دارید. سپس مواد گوشتی را بین دو لایه قرار داده و به آرامی با نوک انگشت لایه ها را بهم بچسبانید.
ادامه مقاله...

خمیر پیراشکی
ابتدا شکر را با نصف لیوان آب ولرم تا حدی که گرم هست حل می کنیم و سپس مایع خمیر را اضافه می کنیم. و روی آن را با دستمال می پوشانیم و حدود 10 دقیقه در دمای محیط می گذاریم تا مایه خمیر به عمل بیاید و حجمش دوبرابر شود.
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی