شنبه ۲۳ آذر ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

چلو - پلو ها - انواع پلو و چلو

ته دیگ سیب زمینی
سیب زمینی حاوی آنزیم‌هایی است که برای التیام زخم‌های معده بسیار مفید است و برای تسکین مواضع متورم خارجی، پخته آن را گرم بر روی محل آسیب دیده می‌گذارند که موجب التیام خواهد شد ضماد خام آن را روی محل سوختگی و پلک ورم کرده می‌گذارند (البته باید کاملاً استریل باشد) و بسیار تسکین دهنده‌است. منبع: ویکی پدیا
ادامه مقاله...

دمی نخود با تن ماهی
نخودفرنگی غنی از پروتئین می ‏باشد، مقدار زیادی ویتامین و املاح نیز در آن یافت می ‏شود. از این رو این گیاه دارای فواید تغذیه‏ ای بی ‏شماری می ‏باشد. از آنجایی که این ماده غذایی کالری کمی دارد، مصرف آن برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مناسب است و غنی از فیبرهای غذایی است، به همین دلیل برای کسانی که از یبوست رنج می‏برند نیر مفید می باشد.
ادامه مقاله...

سبزی پلو
سبزی‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزی‌پلو را با مرغ یا گوشت و یا ماهی سرخ کرده می‌خورند. سبزی‌پلو با ماهی و کوکو سبزی از قدیم غذای شب عید ایرانیان بوده است.
ادامه مقاله...

ته چین ساده زعفرانی
این نوع ته چین بسیار ساده است که معمولا بعنوان ته دیگ در مراسم از آن استفاده می کنند.
ادامه مقاله...

ته چین انار
ته چین انار، غذایی خوشمزه و آسان مخصوص شب یلدای خانواده های ایرانی است.
ادامه مقاله...

پلو بندری
با داشن مقداری برنج سفید ساده که از شب قبل مانده است می توانید این غذای خوش عطر و خوشمزه را آماده کنید.
ادامه مقاله...

دم کردن برنج
قابلمه را آب کرده و روی حرارت قراردهید. آب که بجوش آمد برنج را بریزید. صبر کنید تا زمانی که برنج قد بکشد . سپس برنج را بین دو انگشت شصت و سبابه له کنید . مغز دانه برنج باید کمی سفت باشد. سپس برنج را در آبکش ریخته و اگر احساس کردید که کمی شور است می توانید کمی روی برنج آب بریزید. مقداری از آب برنج را برای آب روغن دادن به برنج نگه دارید. سپس قابلمه را بشویید
ادامه مقاله...

شوید پلو با میگو
پوست و سر میگو را جدا کنید. درون میگو نزدیک به سطح یک یا دو نوار تیره رنگ وجود دارد. با نوک چاقو برشی روی میگو ایجاد کنید سپس با نوک چاقو آن نوار تیره را کاملا خارج کنید. قبل از سرخ کردن با نمک و ادویه دلخواه مزه دار کنید
ادامه مقاله...

خیساندن برنج
برنج را پیمانه کنید به تعداد نفرات . سپس پاک کنید روش پاک کردن به این صورت است که کل برنج را توی یک سینی بزرگ بریزید از یک قسمت شروع به پاک کردن کنید تا تمام برنج پاک شود. بشویید و از یک ساعت تا 24 ساعت در آب و کمی نمک بخیسانید
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی