سه شنبه ۱۱ شهریور ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
خورش - انواع خورش

خورش انار و مرغ
انار بومی مناطق شرق ایران تا کوه‌های هیمالیا در شمال هند است.میوه‌ای است سرشار از ویتامین و به علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دیرهضم می‌باشد.خوردن دانه‌های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است. انار میوه‌ای است که به آن خون‌ساز می‌گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح و قبل از صبحانه‌ است. انار مقوی قلب، مفرح، دفع‌کننده چربی، رفع‌کننده سموم اغلب عفونتهای داخلی، دافع حرارت می‌باشد و خوردن انار با پرده‌های سفید آن شکم را دبّاغی میکند، ربّ انار، برگ انار در ضعف معده، کمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون، خاصه در دختران جوان و دررفع میگرن بسیار مفید است. دانه‌های میوه جنگلی انار در معالجه اسهال بسیار موثر است. آب انار شیرین‌شده باشکر هم مفید است.
ادامه مقاله...

خورش مرغ ترش مخصوص
این خورش تقریبا شبیه مرغ ترش گیلانی است البته با کمی تغییرات. در عین حال ساده و آسان است بسیار لذیذ و خوشمزه است .
ادامه مقاله...

خورش قیمه
پیاز را کمی تفت می دهیم. گوشت را به آن اضافه می کنیم. آب گوشت که جمع شد نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. و کنار می گذاریم. لپه را با آب سرد می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب آن خارج شود
ادامه مقاله...

خورش چغاله بادام
گوشت را تفت دهید. سپس پیاز داغ و ادویه را به آن اضافه کنید. پس از سرخ شدن ادویه، آب جوش را روی گوشت بریزید، زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد. سبزی را بشویید و خیلی ریز خرد کنید
ادامه مقاله...

سس قارچ و مرغ با پاستا
ابتدا پیاز را کمی تفت دهید سپس تکه های مرغ را در آن انداخته و با پیاز خوب سرخ کنید . قارچ را با حرارت زیاد سرخ کنید. مرغ و پیاز را به آن اضافه کرده در ظرف را بگذارید تاکمی مرغ پخته شود سپس شوید را به آن اضافه کنید
ادامه مقاله...

خورش فسنجان با مرغ بریانی نمکی
ابتدا پیاز را سرخ می کنیم. سپس کدو ی حلوایی پوست گرفته و رنده شده را به آن اضافه می کنیم تا با هم سرخ شوند سپس گردوی پودر شده را اضافه کرده با هم تفت می دهیم تا کمی به روغن بیافتد. بعد رب انار را اضافه کرده. کمی هم می زنیم تا کمی سرخ شود
ادامه مقاله...

خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
ابتدا تره فرنگی و فلفل دلمه ای را با هم با کمی روغن تفت دهید سپس یک چهارم لیوان آب به آن اضافه کرده و هم بزنید و در آن را بگذارید تا آب اضافه جمع شود و سبزیجات کمی بپزد و نرم شود. سپس قارچ و ادویه دلخواه و نمک و کره را به آن اضافه نموده
ادامه مقاله...

چیکن استراگانف
ابتدا مرغ را با ادويه دلخواه مي پزيم و بعد نگینی خرد می کنیم. پياز داغ درست مي كنيم . فلفل دلمه اي را نگيني خرد مي كنيم با پیاز داغ كمي تفت مي دهيم . قارچ هم خرد مي كنيم كمي تفت مي دهيم . مرغ هم ريش ريش مي كنيم . با هم قاطي مي كنيم . نمك و فلفل و كاري زردچوبه مي زنيم .
ادامه مقاله...

تفت قارچ
ابتدا قارج ها را خوب بشوييد. خرد کرده توي ماهيتابه بريزيد و با حرارت زياد آن را سرخ کنيد. زماني که آب آن جمع شد نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنيد بسته به مقدار قارچ ها به مدت 2 دقيقه آن را سرخ کنيد.
ادامه مقاله...

خورش باقالا قاتق
این خورش معروف است به باقالاقاتق گیلانی ... ابتدا سیر را کمی تفت می دهیم .سپس زردچوبه را اضافه می کنیم کمی سرخ می کنیم
ادامه مقاله...

خورش قرمه سبزی
ابتدا سبزی را ریز خرد کرده و در روغن خوب خوب سرخ کنید. در ظرف دیگری پیاز ساطوری شده را تفت دهید، تا کمی طلایی شود. گوشت را به آن اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا آب گوشت جمع شود. سپس زرددچوبه و ادویه کاری را اضافه کنید.
ادامه مقاله...

 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی