
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
گروه غذایی: | خورش ها - انواع خورش خورش ها - انواع خورش پاستا خوراک - انواع خوراک مرغ
| مدت زمان آماده شدن: | سریع | ابزارهای مورد نیاز: | گاز |
| مواد لازم: تره فرنگی: 2 پیمانه قارچ سفید دکمه ای: 600 گرم فلفل دلمه ای: نصف پیمانه نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم کاری: به مقدار لازم سس سفید: 2 پیمانه کره نرم: 2 قاشق غذاخوری مرغ درسته متوسط: 1 عدد خامه: نصف پیمانه
|
ابتدا تره فرنگی و فلفل دلمه ای را با هم با کمی روغن تفت دهید. سپس یک چهارم لیوان آب به آن اضافه کرده و هم بزنید و در آن را بگذارید تا آب اضافه جمع شود و سبزیجات کمی بپزد و نرم شود. سپس قارچ و ادویه دلخواه و نمک و کره را به آن اضافه نموده و هم بزنید و زیر شعله را کمی بیشتر کرده تا قارچ کمتر آب بیاندازد و سیاه شود. قارچ که پخته شد به آن سس سفید را اضافه کرده و زیر شعله را کم کنید قبل از سرو خامه را به آن اضافه کرده زیر حرارت را کم نموده کمی روی حرارت بماند سپس در ظرف مورد نظر ریخته و تکه های مرغ را روی این خورش قراردهید. من از مرغ بریانی نمکی استفاده کردم. طعم خیلی خوبی داشت این خورش را نیز می توا نید بدون مرغ با انواع پاستا یا پوره سیب زمینی سرو کنید.
مرحله 1 ابتدا تره فرنگی و فلفل دلمه ای را با هم با کمی روغن تفت دهید
مرحله 2 سپس یک چهارم لیوان آب به آن اضافه کرده و هم بزنید و در آن را بگذارید تا آب اضافه جمع شود و سبزیجات کمی بپزد و نرم شود.
مرحله 3 سپس قارچ و ادویه دلخواه و نمک و کره را به آن اضافه نموده و هم بزنید و زیر شعله را کمی بیشتر کرده تا قارچ کمتر آب بیاندازد و سیاه شود.
مرحله 4 قارچ که پخته شد به آن سس سفید را اضافه کرده و زیر شعله را کم کنید.
مرحله 5 قبل از سرو خامه را به آن اضافه کرده زیر حرارت را کم نموده کمی روی حرارت بماند.
مرحله 6 سپس در ظرف مورد نظر ریخته و تکه های مرغ را که از قبل پخته و آماده کرده ایم را روی این خورش قراردهید. من از مرغ بریانی نمکی استفاده کردم. طعم خیلی خوبی داشت این خورش را نیز می توا نید بدون مرغ با انواع پاستا یا پوره سیب زمینی سرو کنید.
سوالات و نظرات
 |  | رکسانا: منطور از سس سفید مایونز هست؟ | بانوی آشپزخانه: نه عزیزم
سس سفید، با آرد و شیر و کره آماده می شود سس مایونز هم که اسمش روش هست . لینک سس سفید را توی لیست مقالات مرتبط گذاشتم. | رزیتا: سلام.من این سس تون رو ملتفت.میشه بیشتر توضیح بدی. | | سارا: سلام.مرسی از این سایت خوبتون که از برنج خیسوندن تا عالیترین غذاهاودسروکیکو سوپو................توضیح دادین.دستتون درد نکنه همه قسمت هاشو دیدم پیتزا چیزی نداشت !!و ته چین وخورش هاروبیشتر کنین.من که حسابی استفاده ولذت بردم از مطالب خوبتون. | بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر از شما. بزودی دستور انواع پیتزا در سایت قرارداده خواهد شد. شاد باشید | محسن: سلام لطفا یه خورشت ساده برای اموزش در سایتتون بزاریدخیلی ممنون | بانوی آشپزخانه: با سلام. پیشنهادتون را مد نظر خواهم داشت. شاد باشید. | آنا: خیییییییلی طعم عالی میشه فقط تزیین روی خورش بجز مرغ چیه ؟ | بانوی آشپزخانه: تزیین روی خورش :گلهایی از سیب زمینی که در سایت آموزش داده شده است. |
|
|