Please wait...
شنبه ۷ خرداد ماه ۱۴۰۱
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش
ورود اعضاء
دانستنیها
نکات مهم
کیکها
انواع کیک
انواع مافین و کاپ کیک
تزئین کیک
کیک تولد
کیک غذایی
کیک با تزئین پودر قند
کیک شکلاتی
کیک بدون فر
انواع خمیر تزئینی برای کیک
ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
نکات مهم
آش ها
انواع آش
سوپ ها
انواع سوپ
سوپ سرد
سوپ گرم
خورش ها
انواع خورش
خورش های بدون گوشت
خورش سبز
انواع خورش پاستا
سالاد - چتنی - بورانی
انواع سالاد
چلو - پلو ها
انواع پلو و چلو
شربت - نوشیدنی ها
نوشیدنی گرم
نوشیدنی سرد
تزیینات
تزئین غذایی
تزئین میوه
تزئین سبزیجات
تزئینات و کارهای دوستان
سس ها
انواع سس
اشکنه ها
انواع اشکنه
کباب - استیک - بریانی
انواع کباب
انواع بریانی
شامی - کتلت - کبه - سنبوسه
انواع کتلت
کوکو - املت (خاگینه)
انواع کوکو
ساندویچ
انواع ساندویج
خوراک
انواع خوراک گوشت
انواع خوراک مرغ
انواع خوراک ماهی
انواع خوراک جگر
انواع خوراک سبزیجات
نان
انواع نان
نان مغز دار
کوفته - دلمه
انواع کوفته
انواع دلمه
مایه دلمه
پاستا
انواع پاستا
پیتزا
انواع پیتزا
گراتن
انواع گراتینه
ماهی
انواع میگو
انواع ماهی
تارت - پای
انواع پای
بستنی و پالوده
انواع بستنی
کرم
انواع کرم
ژله
انواع ژله
پودینگ
انواع پودینگ
نکته ها
دسر
انواع دسر
شیرینی
انواع شیرینی
انواع حلوا
شیرینی بدون فر
شکلات
شکلات و آبنبات
انواع شکلات
انواع آبنبات
ته چین
انواع ته چین
سیب زمینی
انواع خوراک سیب زمینی
غذاهای بازیافته
انواع غذاهای بازیافته
غذاهای بازیافته بدون گوشت
مناسبت های خاص
شب یلدا
روز عشق - سپندارمذگان
چهارشنبه سوری
نوروز
تولد
روز پدر
روز مادر
نذری ها
ماه مبارک رمضان
مقالات
مناسبت ها
دستورهای ارسالی کوکری ها
سفارش
انواع دسر، کیک، سالاد، بیسکویت و وسایل تولد
طراحی و اجرا
لیست آخرین مقالات
اطلاعات جامع مایکروفر
معرفی کاربران حرفه ای سایت کوکری
جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب
کباب کنجه لاری
تارت بیسکویتی
همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
دسر پاناکوتا
میزان کالری لبنیات
جدول میزان کالری غذاها
سفارش انواع کیک های غذایی، سالاد و فینگرفود
مدت زمان آماده شدن
بسیار سریع
سریع
معمولی
طولانی
بسیار طولانی
دستور
ایرانی
ایتالیایی
عربی
چینی
فرنگی
دستورهای خاص
غذاهای بدون گوشت
غذاهای رژیمی
گیاهی
بیماران
کودکان
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
کرم ژلاتینه خامه و شیر
گروه غذایی:
ژله - انواع ژله
دسر - انواع دسر
کرم - انواع کرم
مدت زمان آماده شدن:
سریع
ابزارهای مورد نیاز:
مایکروفر - قالب - گاز - یخچال
مواد لازم:
خامه: 1 بسته
شیر: 2 لیوان
ورق ژلاتین: 8 تا 10 عدد
میوه خرد شده: به مقدار لازم
پودر شکر: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
ابتدا خامه را کمی هم بزنید. سپس شیر را کم کم به آن اضافه کرده شکر را با آسیاب پودر کرده و به مواد اضافه کنید. ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کرده و به آرامی به مواد اضافه کرده و هم بزنید. به دلیل سرمای شیر ژلاتین سریع فرم می گیرد. درصورت دلخواه ژله رنگین و یا میوه دلخواه خرد شده را از قبل داخل قالب مورد نظر ریخته و کرم را روی آن بریزید. برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.
نکته
زمانی که ژلاتین را به مواد اضافه می شود ممکن است ژلاتین سریع سفت شود و تکه های ژلاتین در کرم مشخص باشد. می توانید به روش بن ماری کرم را روی یک ظرف آب جوش قرار داده تا کمی گرم شود و ژلاتین در مواد حل شود. و یا اینکه با کمک ماکروویو با قدرت 600 بسته به مدت 1 الی 2 دقیقه ژلاتین را حل کنید. البته هر 30 ثانیه کرم را بیرون بیاورید تا ببینید
گرمای کرم برای ذوب شدن ژلاتین داخل آن کافیست یا خیر. پس از اینکه ژلاتین ذوب شد صبر می کنید تا گرمای مواد کم شود. کاملا سرد سرد شود اما نه به اندازه ای که فرم بگیرد . سپس توی قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس تکه های میوه و یا ژله را به آن اضافه کرده و دوباره در یخچال به مدت چند ساعت قرار دهید تا آماده شود.
مرحله 1
ابتدا خامه را کمی هم بزنید.
مرحله 2
سپس شیر را کم کم به آن اضافه کردی ده.
مرحله 3
شکر را با آسیاب پودر کرده و به مواد اضافه کنید.
مرحله 4
ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کرده و به آرامی به مواد اضافه کرده و هم بزنید. به دلیل سرمای شیر ژلاتین سریع فرم می گیرد.
مرحله 5
درصورت دلخواه ژله رنگین و یا میوه دلخواه خرد شده را از قبل داخل قالب مورد نظر ریخته و کرم را روی آن بریزید. برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.
لیست مقالات مرتبط
کیک شیفون
کرم شانتی
ژله موزائیکی
کرم ژلاتینه خامه و شیر
ژله با کمپوت میوه
شکر رنگین
گل ژلاتینی
ذوب کردن ژلاتین
تزیین کیک با زرورق شکلات
کار با زرورق شکلات
پروانه های شکلاتی
کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
پودر پودینگ و دسر های آماده
ژله با پودر ژله آماده و خارج کردن ژله از قالب
سوالات و نظرات
مبینا:
سلام میشه بگین هگه به جای ورق ژلاتین پودر بخوام استفاده کنم مقدارش چقدر میشه؟ممنونم
بانوی آشپزخانه:
سلام بر شما هر 3 ورق ژلاتین معادل یک قاشق غذاخوری استاندارد است/
بهار:
سلام.خامه قنادی باید اسفاده کرد؟میشه بجای پودر ژلاتین از پودر ژله میوه ای استفاده کرد؟
بانوی آشپزخانه:
سلام بله می توانید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:
*
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:
*
تبلیغات
جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@
گالری
-
نقشه سایت
-
معرفی سایت
-
ثبت نام در سایت
-
تماس با مدیر
-
پیشنهادات
-
پیوندها
-
تبلیغات در سایت
-
پذیرش سفارش
ورود اعضاء