
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
ژله با کمپوت میوه
گروه غذایی: | ژله - انواع ژله دسر - انواع دسر
| مدت زمان آماده شدن: | معمولی | ابزارهای مورد نیاز: | قالب - گاز | دستورهای خاص: | کودکان |
| مواد لازم: ورق ژلاتین: 3 تا 4 عدد کنسرو هلو: 1 عدد
|
ابتدا میوه را از آب کمپوت جدا کرده، آب کمپوت را روی حرارت قرارداده پس از بجوش آمدن برای هر لیوان آب کمپوت 3 تا 4 ورق ژلاتین توی آب کمپوت داغ بیاندازید و با قاشق آن را هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آن حل شود. سپس در قالب دلخواه ریخته و میوه ها را به آن افزوده و در یخچال قرارداده تا ژله کاملا بسته شود.
 | نکته | ژله هر چقدر بیشتر در یخچال بمانند سفت تر خواهد شد.
مرحله 1
مرحله 2
سوالات و نظرات
 |  | مریم رهروان: با سلام . من می خواهم با آب کمپوت هلو کرمی برای تزئین کیک هلو درست کنم.در صورت امکان دستورش را برای من بفرستید. | | فایزه: باسلام .من هرکاری میکنم نمیتونم زله رو از داخل ظرف قالب بیرون بیارم اگه میتونید کمکم کنید .ممنون | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما . برای شروع بهتر است قالب را با روغن مایع کمی چرب کنید سپس ژله را بریزید و در یخچال حداقل 6 ساعت بگذارید بماند و یا اینکه ژله را کمی غلیظ تر درست کنید . موقع جدا کردن اول با نوک انگشت خیس لبه های ژله را از ظرف جدا کنید سپس برای چند لحظه در آب ولرم قراردهید و خارج کنید و کمی ظرف را تکان دهید این کار را چند بار تکرار کنید تا ژله خارج شود. برای اینکه ژله قالبی از ظرف خارج شود به کمی حوصله نیاز دارد. موفق باشید. | مهسا: سلام.اگه میشه یه چندتا دسرهای خوشمزه رو دستتورشو برامون بذارینمرسی | بانوی آشپزخانه: سلام . بله حتما. | سپیده: سلام لطفا طرز تهیه چیزکیک زردالو و کارامل رو در سایت بگذارید.سپاس | | نیوشا: سلام ماشالا چقدر هنر دارین ما یه سالادو به زوری درست میکنیم | |
|
|