
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
تفت قارچ
گروه غذایی: | خورش ها - انواع خورش
| مدت زمان آماده شدن: | سریع | ابزارهای مورد نیاز: | گاز | دستور: | فرنگی |
| مواد لازم: نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم قارچ سفید دکمه ای: به مقدار لازم
|
ابتدا قارج ها را خوب بشوييد. خرد کرده توي ماهيتابه بريزيد و با حرارت زياد آن را سرخ کنيد. زماني که آب آن جمع شد نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنيد بسته به مقدار قارچ ها به مدت 2 دقيقه آن را سرخ کنيد. پس از سرخ کردن می توانید به مواد گوشتی تان اضافه کنید.
مرحله 1 ابتدا قارج ها را خوب بشوييد. خرد کرده توي ماهيتابه بريزيد و با حرارت زياد آن را سرخ کنيد.
مرحله 2 زماني که آب آن جمع شد نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنيد بسته به مقدار قارچ ها به مدت 2 دقيقه آن را سرخ کنيد.
مرحله 3 پس از سرخ کردن می توانید به مواد گوشتی تان اضافه کنید.
سوالات و نظرات
 |  | مهری: چکنیم که قارچ درغذا سیاه نشود | بانوی آشپزخانه: قارچ را روی حرارت زیاد سرخ کنید. و اینکه چند قطره اب لیمو زمان سرخ کردن به آن اضافه کنید. | سارا: سلام
لطفا دستور پخت خورش کرفس را هم بگذارید ممنون | |
|
|