یکشنبه ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )

گروه غذایی: دسر - انواع دسر
کرم - انواع کرم
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:همزن برقی - فریزر
مواد لازم:
خامه: 1 پاکت
پودر شکر: 3 تا 4 قاشق غذاخوری

  • خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )
يك بسته خامه روزانه 30% چربي را با 3 تا 4 قاشق غذاخوري پر, پودر قند مخلوط کنید و در یک ظرف در دار بریزید و در فریزر بگذارید. برای این مفدار خامه زمان نیم ساعت الی 1 ساعت کافیست. در صورتیکه مقدار خامه بیشتر از آن باشد به زمان بیشتری نیاز دارد. سپس از فریزر بیرون آورده کمی صبر کرده. سپس یکبار با دور کند به مدت 1 تا 2 دقیقه با همزن برقی، خامه را بزنید سپس با دور تند تا زمانی که خامه فرم بگیرد به همزدن ادامه دهید. یعنی زمانی که پره های همزن را از توی خامه بیرون می آوریم جای پره های همزن روی خامه بماند و اینکه خامه به پره ها بچسبد و نریزد. اصطلاحا سفت و پوک شود. برای این مقدار خامه زمان 10 دقیقه کافیست.



نکته
اگر خامه را در زمان کمتری در فریزر و جایخی قرار داده اید. برای اینکه خامه خوب فرم بگیرد بهتر است یک ظرف یخ آماده کنید و ظرف خامه را روی آن قراردهید و با همزن شروع به همزدن کنید.

نکته
در فصل سرما خامه خیلی سریع فرم می گیرد اما در تابستانها که هوا بسیار گرم است خامه به سختی فرم می گیرد و به زمان بیشتری نیاز دارد تا در فریزر بماند حدود 2 تا 3 ساعت . و برای اینکه به خوبی فرم بگیرد استفاده از ظرف یخ کمک بسیاری خواهد کرد.


نکته
معمولا برای تهیه خامه قنادی یا فرم گرفته، از خامه ای با درصد چربی بالاتر استفاده می کنند. استفاده از خامه 30 درصد برای دسر و کیک هایی کوچک خانه ای مناسب است اما برای انواع کیک تولد که مدت زمان بیشتری بیرون از یخچال قرار می گیرند بهتر از از خامه آماده استفاده شود. چون خامه با چربی بالا، دیرتر آب می شود و فرم خود را از دست می دهد.


نکته
قنادی ها هم خامه خود را به صورت آماده خریداری می کنن. البته به خاطر داشتن همزن های قوی و بزرگ به راحتی خامه را از فریزر در می آورند و با همزن های قوی شروع به زدن خامه می کنند و خامه سریع فرم می گیرد.


نکته
یک نوع خامه آماده مارک پرستوک در بازار هست که می توانید موقع استفاده از فریزر بیرون بیاورید و با همزن برقی آن را بزنید . این خامه هم برای استفاده خوب است.


نکته
توصیه می کنم اگر می خواهید کیکی را تزیین کنید بهتر است از خامه آماده استفاده کنید. می توانید آن را از قنادی ها بخرید و در یخچال به مدت 1 روز نگهداری کنید. چون بیشتر از این مدت خامه کمی آب می اندازد و کمی طعم آن تغییر می کند که برای اینکه این اتفاق نیافتد مجبور هستید آن را دوباره فریز کنید. و موقع استفاده دوباره آن را با همزن برقی بزنید. پس بهتر است خامه را یک روز قبل از تولد تهیه کنید.


مرحله 1

  • خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )


مرحله 2

  • خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )


مرحله 3

  • خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )


مرحله 4

  • خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )


مرحله 5

  • خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )
  • خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )




سوالات و نظرات

مینا: درباره خامه فرم گرفته مطالب تکمیلی را اینجا ببینید:

http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.asp?TID=34
بانوی آشپزخانه: ممنون عزیزم.
رکسانا: مرسی دستت درد نکنه مامان مهدیه جون عالی بود دستورتونبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم عزیزم . موفق و شاد باشید.
شبناز: بی نهایت سپاس گذارم از اطلاع رسانی خوبتون.بانوی آشپزخانه: متشکرم .
شبناز: برای این مقدار خامه زمان 10 دقیقه کافیست.
ببخشین منظورتون از این مقدار خامه 10 دقیقه ... چیه؟
بانوی آشپزخانه: عزیزم برای یک پاکت 200 سی سی خامه 30 درصد چربی البته بسته به سرمای محیط زمان فرم گرفتن خامه متفاوت است . معمولا بین 10 تا 15 دقیقه خامه فرم می گیرد.
پریسا: ممنون عالی بود خدا خیرتون بدهبانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق و شاد باشید.
sarabi802@yahoo.com: با سلام و خسته نباشید آیا پودر خامه هایی که در بازار وجود داره و باید با پودر قند بزنیم برای تزیین کیک یا انواع دسر مناسب استبانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم.
بله از پودر خامه می توانید استفاده کنید . اما مزه آن مثل خامه فرم گرفته نیست.
یک پیمانه پودر خامه را با یک پیمانه شیر، یک پیمانه پودر شکر و نوک قاشق چای خوری وانیل شکری را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفت شود.
عباس بهرامی: دلیل عدم پایداری کیک خامه ای بعد از یک روز چی می باشد و خامه چه مشکلی می تواند داشته باشد که این مشکل پیش میاید.
lbjephzay:
ckfimawkl:
flpgayqyx:
jossilsoleway: Всем привет кто-нибудь читает делфи? Следит за жизнью в Латвии?
OUGDI: yUL3fx http://www.6shpFpANPwYnffbs9P5rsRN67oJWDZuQ.com
مهسا: سلام خسته نباشید من 1 بسته خامه اماده خریدم گفتن فقط باید هم زده شه میترسم شل بشه اخه تولدمه کلی هم دعوتن میشه بگید چیکار میتونم بکنم؟؟بانوی آشپزخانه: سلام
عزیزم همیشه یک بار کاری را امتحان کنید اگر توانستید در میهمانی ها استفاده کنید. روز میهمانی با آنهمه استرس دفعه اول امیدوارم به مشکل برنخورید.
1- اگر تا به حال این کار را نکرده اید بهتر است خامه فرم گرفته از قنادی ها بخرید. قنادی هایی که خودشان کیک را تزیین می کنند تقریبا هر روز در ساعات خاصی خامه فرم گرفته دارند. حداکثر یک روز می توانید از آن خامه استفاده کنید. بعد از آن خامه آب می افتد اگر در فریزر بگدارید یخ می زند و روز استفاده با یک همزن قوی آن را باید فرم دهید.
3- اگر خامه با درصد بالا خریدید مشکلی پیش نمی آید همین که کمی یخ زدگی اش برطرف شد هم بزنید تا زمانی که کاملا سفت و فوم مانند شد.
موفق باشید
نیلوفر: مرسی خیلی عالی بود.دستتون دردنکنه.بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
ZIBA: سایتتونو دوست دارم. ممنون.بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
سکینه: خیلی خوب بود دستتون درد نکنه با سایت عالیتونبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
kimia: سلام
مرسی خوب بود
فقط مدت زمان بعد از خارج کردن خامه از یخچال تا وقتی که بزنیمش چقده؟چقد باید نرم بشه بعد زده بشه
وقتی توی فریزره باید تا چه حد یخ بزنه ؟
بانوی آشپزخانه: سلام. متشکرم.
از حالت یخزدگی خارج شده باشد. سفت نباشد تا بتوانیم با همزن هم بزنیم.
ملیکا: مرسی دوستان

من جدیدا از خامه قنادی بن سا خریدم خیلی کیفیت خوبی داره ، اصلا بوی چربی نمی ده خیلی طمع سبکی داشت.

پیشنهاد میکنم یه تست بکنید.

ممنونم بابت سایت خوبتون.

آدرس سایت این خامه قنادی بن سا : www.bonsa.co
بانوی آشپزخانه: متشکرم از اطلاع رسانی شما موفق و شاد باشید
مهدی مومنی: با سلام چرا سفیده تخم مرغ با استفاده از غذا ساز فرم نمی گیرد.
وچرا کیک حتی با استفاده از بکینگ پودر پف نمی کند.
بانوی آشپزخانه: با سلام خامه در غذاساز به راحتی فرم نمی گیرد ظرف باید کاملا تمیز باشد و بهتر است که استیل باشد.
اگر تاریخ مصرف بکینگ پودر گذشته باشد کیک پف نمی کند لطفا بخش انواع کیک نکات مهم و مفید درخصوص پخت کیک را مطالعه بفرمایید.
محمودی: سلام.خسته نباشی بانوی آشپرخانه.مطالب روی سایت بسیار مفید و موثر واقع شده است.امیدوارم همیشه و همه جا سربلند و پیروز باشید انشاالله.
همی: از چه نوع خامه ای باید برای شیرینی خامه ای استفاده کردبانوی آشپزخانه: از خامه قنادی با درصد چربی بالا و فرم داده شده استفاده می شود.
آباندخت: سلام خیلییی سایت خوبی دارین ممنون
من خودم عاشق دسرو شیرینی زی ام
در مورد خامه فرم گرفته یه مشکل برام پیش امد
تمام نکات رو رعایت کردم اما خامم حتی دره ای هم فرم نگرفت
:( نمیدونم چرا
خوشحال میشم کمکم کنید
زهرا فاطمی: ممنون از تولید خامه قنادیتون.هرکاری کردم فرم نگرفت.چرا؟بانوی آشپزخانه: اگر تمام نکات را رعایت کنید محاله فرم نگیره مهمترین علت تمیز نبودن یا چرب بودن ظرف خامه است که لتزمست از ظروف پلاستیکی استفاده نشود ممکن از هرچقدر ظرف را بشویید باز به خاطر نوع جنس چربی در آن نفوذ کرده باشد
effat: خیلی ممنونم....من که درست کردم خیلی خوب شد
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر
سفارشات شب یلدا
جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده لطفا کلیک کنید






پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی