دوشنبه ۱۵ آذر ماه ۱۳۹۵
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 


خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )

گروه غذایی: دسر - انواع دسر
کرم - انواع کرم
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:همزن برقی - فریزر
مواد لازم:
خامه: 1 پاکت
پودر شکر: 3 تا 4 قاشق غذاخوری

  • خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )
يك بسته خامه روزانه 30% چربي را با 3 تا 4 قاشق غذاخوري پر, پودر قند مخلوط کنید و در یک ظرف در دار بریزید و در فریزر بگذارید. برای این مفدار خامه زمان نیم ساعت الی 1 ساعت کافیست. در صورتیکه مقدار خامه بیشتر از آن باشد به زمان بیشتری نیاز دارد. سپس از فریزر بیرون آورده کمی صبر کرده. سپس یکبار با دور کند به مدت 1 تا 2 دقیقه با همزن برقی، خامه را بزنید سپس با دور تند تا زمانی که خامه فرم بگیرد به همزدن ادامه دهید. یعنی زمانی که پره های همزن را از توی خامه بیرون می آوریم جای پره های همزن روی خامه بماند و اینکه خامه به پره ها بچسبد و نریزد. اصطلاحا سفت و پوک شود. برای این مقدار خامه زمان 10 دقیقه کافیست.



نکته
اگر خامه را در زمان کمتری در فریزر و جایخی قرار داده اید. برای اینکه خامه خوب فرم بگیرد بهتر است یک ظرف یخ آماده کنید و ظرف خامه را روی آن قراردهید و با همزن شروع به همزدن کنید.

نکته
در فصل سرما خامه خیلی سریع فرم می گیرد اما در تابستانها که هوا بسیار گرم است خامه به سختی فرم می گیرد و به زمان بیشتری نیاز دارد تا در فریزر بماند حدود 2 تا 3 ساعت . و برای اینکه به خوبی فرم بگیرد استفاده از ظرف یخ کمک بسیاری خواهد کرد.


نکته
معمولا برای تهیه خامه قنادی یا فرم گرفته، از خامه ای با درصد چربی بالاتر استفاده می کنند. استفاده از خامه 30 درصد برای دسر و کیک هایی کوچک خانه ای مناسب است اما برای انواع کیک تولد که مدت زمان بیشتری بیرون از یخچال قرار می گیرند بهتر از از خامه آماده استفاده شود. چون خامه با چربی بالا، دیرتر آب می شود و فرم خود را از دست می دهد.


نکته
قنادی ها هم خامه خود را به صورت آماده خریداری می کنن. البته به خاطر داشتن همزن های قوی و بزرگ به راحتی خامه را از فریزر در می آورند و با همزن های قوی شروع به زدن خامه می کنند و خامه سریع فرم می گیرد.


نکته
یک نوع خامه آماده مارک پرستوک در بازار هست که می توانید موقع استفاده از فریزر بیرون بیاورید و با همزن برقی آن را بزنید . این خامه هم برای استفاده خوب است.


نکته
توصیه می کنم اگر می خواهید کیکی را تزیین کنید بهتر است از خامه آماده استفاده کنید. می توانید آن را از قنادی ها بخرید و در یخچال به مدت 1 روز نگهداری کنید. چون بیشتر از این مدت خامه کمی آب می اندازد و کمی طعم آن تغییر می کند که برای اینکه این اتفاق نیافتد مجبور هستید آن را دوباره فریز کنید. و موقع استفاده دوباره آن را با همزن برقی بزنید. پس بهتر است خامه را یک روز قبل از تولد تهیه کنید.


مرحله 1

  • خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )


مرحله 2

  • خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )


مرحله 3

  • خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )


مرحله 4

  • خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )


مرحله 5

  • خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )
  • خامه قنادی (فرم گرفتن خامه )




سوالات و نظرات

مینا: درباره خامه فرم گرفته مطالب تکمیلی را اینجا ببینید:

http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.asp?TID=34
بانوی آشپزخانه: ممنون عزیزم.
رکسانا: مرسی دستت درد نکنه مامان مهدیه جون عالی بود دستورتونبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم عزیزم . موفق و شاد باشید.
شبناز: بی نهایت سپاس گذارم از اطلاع رسانی خوبتون.بانوی آشپزخانه: متشکرم .
شبناز: برای این مقدار خامه زمان 10 دقیقه کافیست.
ببخشین منظورتون از این مقدار خامه 10 دقیقه ... چیه؟
بانوی آشپزخانه: عزیزم برای یک پاکت 200 سی سی خامه 30 درصد چربی البته بسته به سرمای محیط زمان فرم گرفتن خامه متفاوت است . معمولا بین 10 تا 15 دقیقه خامه فرم می گیرد.
پریسا: ممنون عالی بود خدا خیرتون بدهبانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق و شاد باشید.
sarabi802@yahoo.com: با سلام و خسته نباشید آیا پودر خامه هایی که در بازار وجود داره و باید با پودر قند بزنیم برای تزیین کیک یا انواع دسر مناسب استبانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم.
بله از پودر خامه می توانید استفاده کنید . اما مزه آن مثل خامه فرم گرفته نیست.
یک پیمانه پودر خامه را با یک پیمانه شیر، یک پیمانه پودر شکر و نوک قاشق چای خوری وانیل شکری را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفت شود.
عباس بهرامی: دلیل عدم پایداری کیک خامه ای بعد از یک روز چی می باشد و خامه چه مشکلی می تواند داشته باشد که این مشکل پیش میاید.
lbjephzay:
ckfimawkl:
flpgayqyx:
jossilsoleway: Всем привет кто-нибудь читает делфи? Следит за жизнью в Латвии?
OUGDI: yUL3fx http://www.6shpFpANPwYnffbs9P5rsRN67oJWDZuQ.com
مهسا: سلام خسته نباشید من 1 بسته خامه اماده خریدم گفتن فقط باید هم زده شه میترسم شل بشه اخه تولدمه کلی هم دعوتن میشه بگید چیکار میتونم بکنم؟؟بانوی آشپزخانه: سلام
عزیزم همیشه یک بار کاری را امتحان کنید اگر توانستید در میهمانی ها استفاده کنید. روز میهمانی با آنهمه استرس دفعه اول امیدوارم به مشکل برنخورید.
1- اگر تا به حال این کار را نکرده اید بهتر است خامه فرم گرفته از قنادی ها بخرید. قنادی هایی که خودشان کیک را تزیین می کنند تقریبا هر روز در ساعات خاصی خامه فرم گرفته دارند. حداکثر یک روز می توانید از آن خامه استفاده کنید. بعد از آن خامه آب می افتد اگر در فریزر بگدارید یخ می زند و روز استفاده با یک همزن قوی آن را باید فرم دهید.
3- اگر خامه با درصد بالا خریدید مشکلی پیش نمی آید همین که کمی یخ زدگی اش برطرف شد هم بزنید تا زمانی که کاملا سفت و فوم مانند شد.
موفق باشید
نیلوفر: مرسی خیلی عالی بود.دستتون دردنکنه.بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
ZIBA: سایتتونو دوست دارم. ممنون.بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
سکینه: خیلی خوب بود دستتون درد نکنه با سایت عالیتونبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
kimia: سلام
مرسی خوب بود
فقط مدت زمان بعد از خارج کردن خامه از یخچال تا وقتی که بزنیمش چقده؟چقد باید نرم بشه بعد زده بشه
وقتی توی فریزره باید تا چه حد یخ بزنه ؟
بانوی آشپزخانه: سلام. متشکرم.
از حالت یخزدگی خارج شده باشد. سفت نباشد تا بتوانیم با همزن هم بزنیم.
ملیکا: مرسی دوستان

من جدیدا از خامه قنادی بن سا خریدم خیلی کیفیت خوبی داره ، اصلا بوی چربی نمی ده خیلی طمع سبکی داشت.

پیشنهاد میکنم یه تست بکنید.

ممنونم بابت سایت خوبتون.

آدرس سایت این خامه قنادی بن سا : www.bonsa.co
بانوی آشپزخانه: متشکرم از اطلاع رسانی شما موفق و شاد باشید
مهدی مومنی: با سلام چرا سفیده تخم مرغ با استفاده از غذا ساز فرم نمی گیرد.
وچرا کیک حتی با استفاده از بکینگ پودر پف نمی کند.
بانوی آشپزخانه: با سلام خامه در غذاساز به راحتی فرم نمی گیرد ظرف باید کاملا تمیز باشد و بهتر است که استیل باشد.
اگر تاریخ مصرف بکینگ پودر گذشته باشد کیک پف نمی کند لطفا بخش انواع کیک نکات مهم و مفید درخصوص پخت کیک را مطالعه بفرمایید.
محمودی: سلام.خسته نباشی بانوی آشپرخانه.مطالب روی سایت بسیار مفید و موثر واقع شده است.امیدوارم همیشه و همه جا سربلند و پیروز باشید انشاالله.
همی: از چه نوع خامه ای باید برای شیرینی خامه ای استفاده کردبانوی آشپزخانه: از خامه قنادی با درصد چربی بالا و فرم داده شده استفاده می شود.
آباندخت: سلام خیلییی سایت خوبی دارین ممنون
من خودم عاشق دسرو شیرینی زی ام
در مورد خامه فرم گرفته یه مشکل برام پیش امد
تمام نکات رو رعایت کردم اما خامم حتی دره ای هم فرم نگرفت
:( نمیدونم چرا
خوشحال میشم کمکم کنید
زهرا فاطمی: ممنون از تولید خامه قنادیتون.هرکاری کردم فرم نگرفت.چرا؟بانوی آشپزخانه: اگر تمام نکات را رعایت کنید محاله فرم نگیره مهمترین علت تمیز نبودن یا چرب بودن ظرف خامه است که لتزمست از ظروف پلاستیکی استفاده نشود ممکن از هرچقدر ظرف را بشویید باز به خاطر نوع جنس چربی در آن نفوذ کرده باشد
effat: خیلی ممنونم....من که درست کردم خیلی خوب شد
سمیه: سلام عزیز. عالی بود
HAMED: سلام ، من یک دستگاه متوسط خامه زنی دارم . خامه نزده توش ریختم . هر کاری می کنم خامه فرمدار نمیشه . چیکار کنم بنظرتون؟بانوی آشپزخانه: با سلام تمیزی ظرف و چرب نبودن پره های همزن خیلی مهم است و اینکه از چه نوع خامه با چه درصدی استفاده می کنید. اگر نکات درست رعایت شود خامه به راحتی فرم می گیرد. بهتر است از خامه قنادی که در فروشگاهها به فروش می رسد استفاده کنید از خامه صبحانه خیلی بهتر است. قبلا نبود اما الان به صورت نیم کیلویی، یک کیلویی و 5 کیلویی در بازار بفروش می رسد
سمانه: باسلام از سایت خوبتون من از خامه صبحانه پگاه استفاده کردم تا حالا سهبا ر امتحان کردم اما هرکاری میکنم خامه فرم نمیگیره از ظرف پیرکس استفاده میکنم محیطی که خامه رو میزنم سرده با تشکر لطفا راهنمایی کنیمبانوی آشپزخانه: باسلام
نکته مهم تمیز بودن ظرف عاری از هر گونه چربی و همینطور تمیز بودن همزن می باشد بهتر است قبل از هم زدن نیم ساعت در جایخی یخچال قراردهید تا کاملا سرد شود
مریم: میشه
ه به جای پودر کنند از شکر استفاده کنیم
مریم: همیشه به جای پودر قند از استفاده کردبانوی آشپزخانه: در هر جایی به کلمه پودر قند برخورد کردید منظور پودر شکر کاملا نرم است. مخصوصا برای فرم دادن خامه
نیلیا: با سلام.من امروز خامه قنادی گرفتم و تصمیم دارم فردا ازش استفاده کنم و کیکم رو تزیین کنم.میشه لطفا طرز نگهداریشو تا فردا بگید.و اینکه کیکم رو ک فردا صب اماده کردم تا شب خامه روی کیک به همون فرم میمونه دیگ؟بانوی آشپزخانه: با سلام
خامه قنادی اگر در بسته بندی بیشتر از یک کیلوست بهتر است قبل از قرار دادن در فریزر به چند قسمت تقسیم کنید در نایلون قراردهید تا زمان مصرف مجبور نباشید کل خامه را بیرون قراردهید تا به اندازه مورد نیاز خامه جدا کنید
زمان مصرف اگر بیشتر از یک روز است در فریزر قراردهید چند ساعت قبل از استفاده از فریزر خارج کنید در یخچال قراردهید تا کم کم یخزدایی شود و کم کم آب شود به غلظت بستنی سنتی درآید تا آماده همزدن شود
اما اگر خامه فرم گرفته قنادی گرفته اید نهایت تا چند ساعت فرم خود را خواهد داشت برای همین بعد از خرید باید کیک تان را روکش کنید بعد از این زمان خامه اون کشش و فرم دلخواه و سفت را برای تزیین نخواهد داشت
مهرآفرین: سلام ببخشید من با خامه های صبحانه که خامه کیک درست میکنم طعمشو دوس ندارم بیشتر مزه شیر میده حتی 10 قطره اسانس وانیل توش ریختم بازم مزه شیر میده چی کار کنم که این مزش بره؟بانوی آشپزخانه: سلام
فقط فرم دادن و اسانس طعمش را عوض می کنه و طعم شیرش کمتر میشه
از خامه قنادی استفاده کنید نیاز به اسانس هم نداره از لوازم قنادی ها و سوپرمارکتهای بزرگ می تونید تهیه کنید
سپيده: خيلى خيلى ممنونم
سپيده: خيلى خيلى ممنونم
@: ممنون
فائزه: سلام. من خامه قنادی گرفته بودم واسه تولد داداشم با رنگ خوراکی مخلوط کردم ولی ازش خیلی باقی مونده منم تو ظرف دربسته تو فریزر نگهش داشتم میخوام بدونم خراب نمیشه آیا؟
تا چند وقت میشه نگه داری کرد
بانوی آشپزخانه: سلام میتونید در فریزر برای تهیه انواع کرم و دسر استفاده کنید ماندگاریش تا یکماه هست البته به نوع سرما و فریزرتون داره که مواد خوب فریز شود یا بو نگیرد
نفیسه: سلام...میخواستم ببینم برای درست کردن خامه قنادی باید از خامه صبحانه استفاده کرد؟؟؟؟لطفا سریعا جواب بدین...بانوی آشپزخانه: سلام در گذشته چون خامه قنادي نبود براي كارهاي خانگي از خامه صبحانه و پودر خامه استفاده مي شد كه ماندگاري داشته باشد
بهتر است از خامه صبحانه در مواقعي كه دسترسي به خامه قنادي نداريد و كيك تا زمان سرو زمان زيادي نداشته باشد استفاده شود.
مژگان: من خامه قنادی اماده مارک مهرخریدم باید چیزی قاطیش کنم یان کاملا امادس وفقط بایدباهمزن مخلوطش کنمبانوی آشپزخانه: خامه قنادی همه افزودنی ها را دارد فقط باید نکات فرم دادن خامه را در نظر بگیرید ظرف و همزن کاملا تمیز و سرد بودن خامه موقع هم زدن
مهسا: سلام ممنون از توضیحاتتون عالی بود
فاطمه: سلام میخوام ببینم رنگ خوراکی را میشود با خامه مخلوط کنم برای تزیین کیک ممنون از برنا متون لطفا جواب رو بدیدبانوی آشپزخانه: سلام بله بهتر هست رنگهای ژله ای تهیه کنید تا خامه شل نشود و موقع اضافه کردن رنگ قبلش خامه در یخچال خنک شده باشد حدود 5 تا 10 دقیقه کافیه
یاس نبی: سلام دردستورات خامه فرم گرفته می تونیم شیرهم اضافه کنیمبانوی آشپزخانه: سلام خیر خامه دیگه فرم نمی گیرد
نگار: با سلام من خامه قنادی همیشه استفاده میکنم ولی اون طور که باید سفت نمیشه اول کار خوبه بعد یه مدت که رو کیک میمونه شل میشه میخوام این دفعه مقداری کره توش بریزم خامه سفت تر میشه ؟ممنون از راهنماییتونبانوی آشپزخانه: سلام
خامه باید حسابی با دورتند همزن زده شود هرچه قدرت همزن بیشتر باشد زودتر و بهتر فرم می گیرد
اصلا چیزی نباید بهش اضافه کنید
ظرفتون و همزنتون کاملا خشک و تمیز باشد موقع استفاده
مهدیسا: سلام خسته نباشید سوام این بود که اگه یک روز قبل از مراسم کیک تولد با رو کش خامه رو اماده کنیم طریقه نگه داری ان تو یخچال به چه صورت هست ?بانوی آشپزخانه: سلام نیاز به راهنمایی ندارد کافیست که مراقب باشید چیزی روی کیک نریزد یا تزیین کیک بهم نخورد
کوثر: سلام من خامه بن سا گرفتم همین امروزداشتم درست می کردم طبق طرزتهیه درج شده امامتاسفانه خامه بریدوآب انداخت ومجبورشدم کیک روبدون خامه استفاده کنم می شه علت روتوضیح بدین
راستش من خیلی وقت بودکه دوست داشتم ازخامه برای کیک هام استفاده کنم که باخامه بن سااشناشدم وامروزاولین استفاده من ازاین محصول بود که این جورشدممنون می شم ازپاسختون
بانوی آشپزخانه: سلام لطفا مطالب و نظرات را دقیق مطالعه کنید برای فرم دادن خامه تمیزی و خشک بودن ظرف و همزن خیلی مهمه
سرد بودن خامه و هم نزدن زیاد خامه هم فراموش نشود
فاطمه: سلام
دوستان من خامه قنادی بن سا رو گرفتم و طبق روش خودش درست کردم اما شل شده چیکار باید کنم؟
بانوی آشپزخانه: سلام نکات مربوط به فرم دادن خامه را صحیح عمل نکردید ظرف و همزن چرب بوده خوب شسته و خشک نشده یا خامه سرد نبوده همینطور محیط گرم بوده مخصوصا در تابستانها ...
غزاله: میشه به خامه قنادی موقع زدنش رنگ یا پودر کاکائو اضافه کنیم ؟ اگه میشه اضافه کرد باید پودر کاکائو رو خالی بریزیم توی خامه یا پودر رو با کمی آب حل کنیم بعد بریزیم ؟بانوی آشپزخانه: بله می توانید اما برای گرفتن نتیجه بهتر لازمست که پودر کاکائو را با کمی آب مخلوط کنید به حالت کرم در میاید در آخر کار به خامه فرم گرفته اضافه کنید
نيلو: سلام من خامه كولاك استفاده ميكنم طعمش عاليه.ولي وقتي فرم ميدم بعد طرح گل زدم گذاشتم يخچال.ولي گلا وا رفتن.چرابانوی آشپزخانه: سلام خامه کولاک گاهی اوقات باهاش مشکل پیدا می شود البته محصولات ایرانی اغلب در حال آزمون و خطا هستند برای همین محصولاتی که ارایه می دهند گاهی کیفیتشون متغییر هست
جدای از نوع کیفیت خامه باید کاملا سفت شود اگر به اندازه فرم داده نشود اولش فرم می گیرد اما بعد از شکوفه زدن و یا حین شکوفه زدن شل می شود برای همین زدن خامه دو مرحله دارد یکی لحظه ای که فرم می گیرد دوم ادامه همزدن تا به لحظه ای که کامل فرم بگیرد
محمد: ممنون از سایت خوبتون
سمیرا: سلام..ممنونم ازتون..
یه سوال داشتم..من خامه قنادی گرفتم چندبار هم استفاده کردم..فرم میگیره اما مثل قنادیا که داخل نون خاموه ای میریزن پوک نمیشه..چرااا؟
بانوی آشپزخانه: سلام خوب فرم داده نشده احتمالا موارد فرم دادن خامه را رعایت نکردید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *

 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید

*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


جهت عضویت در گروه و کانال

به شماره 09363068358 در تلگرام پیام بفرستید



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


پذیرش تبلیغات متنی و تصویری

محل تبلیغات شما

60*300

دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44

موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی