شنبه ۳۰ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

انواع مواد گوشتی

گروه غذایی: خوراک - انواع خوراک گوشت
کوفته - دلمه - مایه دلمه
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 400 گرم
پیاز: 1 عدد
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
جعفری: 4 قاشق غذاخوری

  • انواع مواد گوشتی
پیاز را خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید. پس از اینکه کمی طلایی شد. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و مرتب با قاشق چوبی هم می زنیم و سعی می کنیم تا تکه های گوشت بهم نچسبد. سپس ادویه کاری، زردچوبه، فلفل سیاه و هر نوع ادویه ای دلخواه دیگر را به گوشت اضافه کرده و آن را هم بزنید. تا ادویه کاملا با گوشت مخلوط و سرخ شود. این مواد، پایه مایه گوشتی است که در صورت دلخواه با افزودن انواع مواد غذایی و سبزیجات طعم و مزه آن را می توانید تغییردهید. 





نکته
با افزودن جعفری خرد شده مواد گوشتی با عطر جعفری خواهید داشت. سبزی جعفری را در آخرین مرحله اضافه می کنید.

نکته
با افزودن ذرت پخته، نخود فرنگی پخته ، فلفل دلمه ای و هویج نیم پز یا تفت داده شده،تکه های سبزیجات طعم متنوعی را به مواد گوشتی خواهد داد.



مرحله 1

  • انواع مواد گوشتی
پیاز را خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید.

مرحله 2

  • انواع مواد گوشتی
پس از اینکه کمی طلایی شد. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و مرتب با قاشق چوبی هم می زنیم و سعی می کنیم تا تکه های گوشت بهم نچسبد.

مرحله 3

  • انواع مواد گوشتی
سپس ادویه کاری، زردچوبه، فلفل سیاه و هر نوع ادویه ای دلخواه دیگری را به گوشت اضافه کرده و آن را هم بزنید. تا ادویه کاملا با گوشت مخلوط و سرخ شود

مرحله 4

  • انواع مواد گوشتی
در صورت دلخواه با افزودن انواع مواد غذایی و سبزیجات طعم و مزه آن را می توانید تغییردهید. 

مرحله 5

  • انواع مواد گوشتی
با افزودن جعفری خرد شده مواد گوشتی با عطر جعفری خواهید داشت. سبزی جعفری را در آخرین مرحله اضافه می کنید

مرحله 6

  • انواع مواد گوشتی
با افزودن ذرت پخته، نخود فرنگی پخته ، فلفل دلمه ای و هویج نیم پز یا تفت داده شده، مواد گوشتی با سبزیجات خواهید داشت. که تکه های سبزیجات طعم متنوعی را به مواد گوشتی خواهد داد.

مرحله 7

  • انواع مواد گوشتی
می توانید مقداری زیتون بدون هسته و ورقه شده به مواد گوشتی تان اضافه کنید .




سوالات و نظرات

نگین: سلام درست کردم خیلی خوشمزه شده بودبانوی آشپزخانه: سلام . نوش جان . موفق باشید.
علی: سلام....خیلییییییییی خوب بود.میشه به این مواد کمی رب یا سس گوجه فرنگی اضافه کرد؟بانوی آشپزخانه: سلام بر شما. بله این به ذائقه شما و نوع غذایی که می خواهید با این مواد گوشتی آماده کنید بستگی دارد.
fatemeh: خوب بود.بانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق باشید.
مرضیه: سلام ،خیلی عالی بود اگه میشه کوفته تبریزی هم آموزش بدید
حسين: سلام اگه ميشه دلمه بادمجونو توضيح بدين
فاطمه: غذای خوشمزهای بودبه خصوص ادویه بندری استفاده شود.
جواد: ممنون از سایت بسیار جذاب و خوبتان. اگر امکان دارد اندازه گیری مواد توسط لیوان یا قاشق غذاخوری را هم آموزش دهیدبانوی آشپزخانه: متشکرم . لطفا درمورد خواسته تان کمی بیشتر توضیح دهید. موفق باشید.
امیر حافظ: عالی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم. شاد باشید
شیدا: ساده جالب و کاربردی بود. متشکرمبانوی آشپزخانه: متشکرم. شاد باشید.
ابراهیم: غذا خیلی خوشمزه شد.بانوی آشپزخانه: نوش جان . شاد باشید
میلاد: خیلی ممنونم از آموزش خوبتونبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
mina: ok
پونه: ميشه براي خوشمزه تر شدنش از فلفل دلمه اي هم استفاده كنيم؟بانوی آشپزخانه: بله طعم خیلی خوبی خواهد داشت.
فرزانه: دلمه درست کردم خیلی عالی شده بود متشکرم
مریم: بسیار حوشمزه بود ممنونبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد و سلامت باشید
حمزه ای: سلام عالی بود
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی