
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
شکلات کورنفلکس
گروه غذایی: | شکلات - انواع شکلات مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان مناسبت های خاص - نوروز شکلات - شکلات و آبنبات
| مدت زمان آماده شدن: | سریع | ابزارهای مورد نیاز: | گاز | دستور: | فرنگی | دستورهای خاص: | کودکان |
| مواد لازم: شکلات شیری: 1 پیمانه مغز فندق خام: در صورت دلخواه شکلات سفید: در صورت دلخواه کورنفلکس: 2/1 پیمانه
|
ابتدا کورنفلکس و کشمش و مغز فندق خرد شده را توی یک ظرف بریزید برای بو دادن مغز فندق خام کافی است که آن را توی یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط آن را مرتب هم بزنید مراقب باشید که تیره و سیاه نشود. زود از روی حرارت بردارید تا تیره و تلخ نشود. سپس به کورنفلکس اضافه می کنیم. شکلات شیری را که به روش بن ماری ذوب کرده اید را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس توی کپسول های کاغذی بریزید. اگر کپسول در دسترس نبود می توانید شکلات را با فاصله مناسب با قاشق روی کاغذ روغنی بریزید و صبر کنید تا کمی سفت شود سپس در صورت دلخواه با شکلات سفید و نقل های رنگین آن را تزیین نمایید. این شکلات ها را با چای می توانید نوش جان کنید.
مرحله 1
مرحله 2
مرحله 3
مرحله 4
|