شنبه ۳۰ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

شکلات کورنفلکس

گروه غذایی: شکلات - انواع شکلات
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
مناسبت های خاص - نوروز
شکلات - شکلات و آبنبات
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:فرنگی
دستورهای خاص:کودکان
مواد لازم:
شکلات شیری: 1 پیمانه
مغز فندق خام: در صورت دلخواه
شکلات سفید: در صورت دلخواه
کورنفلکس: 2/1 پیمانه

  • شکلات کورنفلکس
ابتدا کورنفلکس و کشمش و مغز فندق خرد شده را توی یک ظرف بریزید برای بو دادن مغز فندق خام کافی است که آن را توی یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط آن را مرتب هم بزنید مراقب باشید که تیره و سیاه نشود. زود از روی حرارت بردارید تا تیره و تلخ نشود. سپس به کورنفلکس اضافه می کنیم. شکلات شیری را که به روش بن ماری ذوب کرده اید را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس توی کپسول های کاغذی بریزید. اگر کپسول در دسترس نبود می توانید شکلات را با فاصله مناسب با قاشق روی کاغذ روغنی بریزید و صبر کنید تا کمی سفت شود سپس در صورت دلخواه با شکلات سفید و نقل های رنگین آن را تزیین نمایید. این شکلات ها را با چای می توانید نوش جان کنید.



مرحله 1

  • شکلات کورنفلکس


مرحله 2

  • شکلات کورنفلکس


مرحله 3

  • شکلات کورنفلکس


مرحله 4

  • شکلات کورنفلکس
  • شکلات کورنفلکس



سوالات و نظرات

شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی