دوشنبه ۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
گل تزیینی فوندانت

گروه غذایی: کیکها - تزئین کیک
کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
ابزارهای مورد نیاز:قالب - ابزار مخصوص گلهای تزیینی
مواد لازم:
آب: به مقدار لازم
خمیر فوندانت: به مقدار لازم
رنگ مجاز خوراکی: به مقدار لازم
پودر قند: به مقدار لازم
پارافین خوراکی: به مقدار لازم
گلیسیرین خوراکی: به مقدار لازم
اکلیل خوراکی جهت تزیین: به مقدار لازم

  • گل تزیینی فوندانت
ابتدا خمیر را با رنگ مجاز خوراکی به رنگ دلخواه درآورده، سپس یک مقدار از خمیر برداشته و بقیه خمیر را درون کیسه پلاستیکی قرارداده تا خشک نشود. خمیر را در دست کمی ورز دهید اگر خیلی خشک بود پارافین یا گلیسیرین خوراکی به آن اضافه کرده و اگر کمی چسبناک به آن پودر قند اضافه کنید. سپس روی سطح صافی آن را باز کرده . کمی پودر قند زیر کار بریزید چون خمیر کمی می چسبد با ریختن پودر قند خمیر راحتر بلند می شود.(من به دلیل استفاده از پارافین خوراکی به جای گلیسیرین خوراکی خمیری چرب داشتم که نیاز به این نداشت که پودر قند زیر کار بریزم و خمیر را روی پودر قند باز کنم برای همین بر عکس هر چه چرب تر بود راحتر می توانستم با آن کار کنم).
خمیر را با وردنه باز کرده به کمک قالب که من از قالب گل مینا استفاده کردم. خمیر را قالب زدم با ابزار مخصوص این کار گلبرگهای آن را کمی فرم و شیار دادم و روی یک تکه اسفنج کمی گل را حالت دادم و آن ها را در فضای باز گذاشتم تا خشک شوند. اگر در ظرف دربسته بگذارید گلها خشک نمی شوند و احتمال اینکه گلبرگها بشکنند زیاد است. طبق شکل زیر گلها و برگها را با کمک قالب مخصوص و ابزار مخصوص آماده کردم . البته اگر این ابزار در دسترستان نبودید می توانید از مداد یا وسیله ای که شبیه این ابزار است استفاده کنید.
برای چسباندن تکه های گل به یکدیگر و یا روی فوندانت از آب و یا آب قند می توانید به راحتی استفاده کنید. فقط کافیست سطح مورد نظر را با کمک قلمو یا نوک انگشت کمی مرطوب کرده و به یکدیگر بچسبانید.
و نحوه استفاده از الکلیل خوراکی هم این است که قسمت مورد نظر را با کمی آب قند مرطوب کرده سپس قلمو را به مقدار کمی اکلیل آغشته کرده و روی آن قسمت بکشید. و کمی صبر کنید تا خشک شود.




مرحله 1

  • گل تزیینی فوندانت
  • گل تزیینی فوندانت


مرحله 2

  • گل تزیینی فوندانت
  • گل تزیینی فوندانت


مرحله 3

  • گل تزیینی فوندانت
  • گل تزیینی فوندانت
  • گل تزیینی فوندانت


مرحله 4

  • گل تزیینی فوندانت
  • گل تزیینی فوندانت


مرحله 5

  • گل تزیینی فوندانت
  • گل تزیینی فوندانت


مرحله 6

  • گل تزیینی فوندانت
  • گل تزیینی فوندانت
15#

مرحله 7

  • گل تزیینی فوندانت
  • گل تزیینی فوندانت


مرحله 8

  • گل تزیینی فوندانت
  • گل تزیینی فوندانت





سوالات و نظرات

شیما: سلام. ممنونم از اطلاعات کاملتون. خیلی به دردم خورد. میشه بفرمایید با این خمیر گل رز هم میشه درست کرد یا فقط میشه گلهایی رو که با قالب درست میشن ساخت؟بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
خواهش می کنم . با خمیر فوندانت هر شکلی را می توانید درست کنید . اگر گلسازی تان خوب باشد می توانید . برای درست کردن گل رز باید با چاقو یا قالب اشک مانند به سه سایز برش بزنید بعد یکی یکی دور یک اشک کوچک بپیچید .
موفق باشید
نگین: سلام لطفا دستور درست کردن خمیر فوندات ومارسیپان رو برام بنویسیدبانوی آشپزخانه: سلام . دستور خمیر فوندانت در قسمت کیک - انواع خمیر تزیینی برای کیک، و در قسمت پایین ص بعد از مراحل بخش مقالات مرتبط ،قرار داده شده است . خمیر مارسیپان هم بزودی گذاشته خواهد شد. موفق باشید
نگین: خیلی ممنون خوندمشبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم .
مریم: سلام. لطفا درباره چگونگی استفاده از ژله روی کیک و طرز تهیه آن برام توضیح بدین. ممنونبانوی آشپزخانه: سلام
ابتدا کیک را با خامه کاملا بپوشانید. سپس یک بسته ژله را با یک لیوان آب جوش حل کنید و در یخچال قراردهید به غلظت سفیده تخم مرغ که رسید به آرامی روی کیک بریزید و کیک را در بخچال قراردهید.
از ژله بریلو (ژله آماده که در قنادی ها مورد استفاده قرار می گیرد) هم می توانید استفاده کنید کار با آن راحت تر است. موفق باشید.
parisa: با سلام مهديه جان
آرزوي موفقيت هر روزه شما يه سئوال داشتم و اون اينكه
من نان خامه ايي درست مي كنم به قدر كافي پف مي كنه اما توي نون پوك نمي شه ... ميشه كمك كنيد و بفرماييد چي كار بايد بكنم با سپاس پريسا
mahdi: mamnooooooooooooooooooonبانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق باشید.
فاطمه: سلام ممنون از توضیحای خوبتون
برای تهیه ی خمیر بجای گلوکز از چی می تونیم استفاده کنیم؟
آخه هر جا رفتم نتونستم گیر بیارم البته توی قم
بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر
متاسفانه این دستور نیاز به گلوکز دارد اما دستور دیگری هست که با مارش مالو تهیه می شود کافیست مارشمالو را به صورت غیر مستقیم ذوب کنید سپس پودر قند نرم و الک شده کم کم به آن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آید.
مریم: سلام مقدار پارافین خوراکی که به جای گلیسیرین استفاده میکنین چقدر؟از لوازم قنادی ها تهیه میکنین؟خیلی ممنونبانوی آشپزخانه: پارافین خوراکی و گلیسیرین را می توانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید. بهتر است گلیسیرین استفاده کنید.
عسل: سلام.خیلی عالی بوئ اگه میشه شکل های دیگه رو هم بذارینبانوی آشپزخانه: با سلام در نظر خواهیم داشت موفق و شاد باشید.
شیرین عطایی: سلام با خسته نباشید و موفقییت روز افزون لطفا بفرمایید مارشمالو را از کجا تهیه کنیم
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری

دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

هر کیلو 46 هزار تومان

تلفن همراه : 09123188846

گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی