شنبه ۳ آبان ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
خمیر فوندانت

گروه غذایی: کیکها - انواع خمیر تزئینی برای کیک
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:فرنگی
مواد لازم:
ورق ژلاتین: 3 عدد
گلیسیرین خوراکی: یک و نیم قاشق غذاخوری
گلوکز: 1 قاشق غذاخوری
پودر قند: 600 گرم
آب: 63 میلی لیتر

  • خمیر فوندانت
ابتدا به روش بن ماري ورق ژلاتين را ذوب مي کنيم به صورتي که کاملا شفاف شود.به اين صورت ورق ژلاتين را زير آب سرد گرفته، تکان داده تا آب اضافه آن ريخته شود درون کاسه اي قرار داده . آب جوش را روي آن بريزيد و روي يک ظرف آب جوش قرارداده هم زده تا ذرات ژلاتين کاملا حل شود.گلوکز و گلیسیرین خوراکی را با يکديگر مخلوط کرده.به ژلاتين ذوب شده اضافه کرده کمي صبر کنيد تا حرارت آن کم شود. سپس آن را به پودر قند اضافه کنيد. و سريع خمير را ورز دهيد. هر چه بيشتر ورز دهيد خمير يکدست و نرمي به دست مي آيد.
خمير را به چند قسمت تقسيم کرده و رنگ مجاز خوراکي را به آن کم کم اضافه کرده و دوباره کاملا ورز دهید.

نکته
با گذشت زمان خميري که رنگي شده است کمي تيره تر خواهد شد اين نکته را مد نظر داشته باشيد و رنگ را زياد به خمير اضافه نکنيد.

نکته
در برخی از دستورات مقداری روغن جامد گیاهی در دستور وجود دارد که کیفیت بهتری به خمیر خواهد داد.

نکته
پودر قند الک شده و گلیسیرین خوراکی بيشتري در دسترس داشته باشيد. اگر خمير کمي چسبنده بود پودر قند را به آن اضافه کنيد. و اگر کمي خشک و سفت بود گلیسیرین خوراکی به آن اضافه کنيد آنقدر که خمير نرم و لطيفي به دست بيايد و به دست نچسبد.

نکته
خمیر را درون کیسه نایلونی قراردهید تا خشک نشود و هربار به اندازه مورد نیاز از خمیر بردارید این خمیر را می توانید به مدت چند ماه در یخچال نگهداری کنید اما بهتر است که این خمیر در محیط بیرون از یخچال نگهداری شود.

نکته
خمیر فوندانت جهت تزیین انواع کیک و مافین مورد استفاده قرار می گیرد.

نکته
اگر ليوان مدرج در دسترس نبود از شيشه شير کودک هم مي توانيد استفاده کنيد.

نکته
توی دستور فوندانت گلیسیرین خوراکی استفاده می کنند اما من چون نداشتم از پارافین خوراکی استفاده کردم و به مشکلی برنخوردم.به نظرم یکم بیشتر مجبور شدم از پارافین خوراکی استفاده کنم.اما با گلیسیرین خوراکی خمیر بهتری درست می شود. حتما از گلسیرین خوراکی برای تهیه این خمیر استفاده کنید.

نکته
برای براق بودن خمیر، پس از آماده کردن شکل مورد و تزیین، روی آن را کمی مرطوب کنید.

نکته
گلیسیرین خوراکی را می توانید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید .


مرحله 1

  • خمیر فوندانت


مرحله 2

  • خمیر فوندانت


مرحله 3

  • خمیر فوندانت
ابتدا به روش بن ماري ورق ژلاتين را ذوب مي کنيم به صورتي که کاملا شفاف شود.به اين صورت ورق ژلاتين را زير آب سرد گرفته، تکان داده تا آب اضافه آن ريخته شود درون کاسه اي قرار داده . آب جوش را روي آن بريزيد

مرحله 4

  • خمیر فوندانت


مرحله 5

  • خمیر فوندانت
روي يک ظرف آب جوش قرارداده هم زده تا ذرات ژلاتين کاملا حل شود.و زلال شود.


مرحله 6

  • خمیر فوندانت
گلوکز و گلیسیرین خوراکی را با يکديگر مخلوط کرده.به ژلاتين ذوب شده اضافه کرده کمي صبر کنيد تا حرارت آن کم شود.


مرحله 7

  • خمیر فوندانت
سپس آن را به پودر قند اضافه کنيد.

مرحله 8

  • خمیر فوندانت
و سريع خمير را ورز دهيد. هر چه بيشتر ورز دهيد خمير يکدست و نرمي به دست مي آيد.

مرحله 9

  • خمیر فوندانت


مرحله 10

  • خمیر فوندانت
خمير را به چند قسمت تقسيم کرده و رنگ مجاز خوراکي را به آن کم کم اضافه کرده.ودوباره ورز دهید. 



سوالات و نظرات

رکسانا: مهدیه عزیز بازم سلام تو خمیرت رنگه مجازه خوراکی ام میخواد یا نه ممنون از راهنماییت وسایته زیبات.با تشکر رکسانابانوی آشپزخانه: عزیزم توی تمام دستورات از رنگ مجاز خوراکی استفاده شده. متشکرم
مامان مژگان: مهدیه جونم رفتم گلیسیرین خوراکی و گلوکز مایع خریدم می خوام خمیرفوندانت درست کنم می شه بگی به جای ورق ژلاتین چقدر پودر ژلاتین بریزم اگه جوابمو بدی ممنون می شم عزیزم ضمنا اگه تو مامی سایت هم بهم جواب بدی می خونمبانوی آشپزخانه: مامان مژگان عزیزم
یک قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین برابر 3 ورق ژلاتین است.
مامان مژگان: خسته نباشید مهدیه جون بازم یه سوال دیگه این گلیسیرین خوراکی یک پنجم قاشق هست یا یک و نیم قاشق همینطور گلوکز ببخشید اذیت شدیبانوی آشپزخانه: ممنون عزیزم گلیسیرین یک و نیم قاشق غ هست.
گلوگز نصف ق غ

تهیه این خمیر خیلی آسان است اصلا نگران نباش مهم داشتن گلیسیرین و گلوکز است. بازم اگر سوالی داشتی بپرس.
مامان مژگان: خانم گل من بالاخره وقت کردم و این دستورت رو درست کردم البته فعلا خمیر رو درست کردم و گذاشتم یخچال تا هروقت خواستم کیک درست کنم رنگ کنم و ادامه بدم

ولی یه سوال - خمیرم با اینکه همه اندازه هایی که گفته بودی رو رعایت کردم ولی خیلی چسبنده بود و همش می چسبید واصلا نمی شد ورز داد منم به گفته خودت هی بهش پودر قند اضافه کردم .شاید بتونم به جرات بگم 10 قاشق پر پودر قند اضافه کردم.
اگر گل یا شکلی رو که می خوام برای روی کیک بذارم از قبل (مثلا یکی دوروز ) قبل درست کنم آیا خشک نمی شه و اینکه توی ظرف دربسته نگه دارم یا اینکه تو هوای آزاد باشه . ممنون
بانوی آشپزخانه: در مورد درست کردن خمیر . مشکل کم بودن پودر قند است. و ورز دادن آن.
در مورد اشکال هم اشکالی ندارد بسته به مدلی که می خواهید درست کنید می توانید گل هایی را از قبل آماده کنید و در ظرف دردار در یخچال نگهداری کنید و روز تزیین با کمی آب به رویه فوندانت کیک بچسبانید . مشکلی پیش نخواهد آمد. فقط باید احتیاط کنید چون کمی شکننده خواهد بود زود ترک برمی دارد موقع چسباندن هم به آرامی این کار را انجام دهید. اگر روکش کیکتون شکلات و یا گاناش بود با کمی شکلات آب شده می توانید اشکال را به کیک بچسبانید. موفق باشید بازهم اگر سوالی داشتید در خدمتتون هستم.
مامان مژگان: مهدیه جونم امروز گفتم یه ذره بردارم باهش گل درست کنم ببینم چطور شده ولی اصلا انسجام نداره همش از هم ولو می شه و چسبناک نشده و هیچ چی نمی تونم باهش درست کنم به نظرت چه کار کنم اگه قرار باشه برزیزم دور یه عالمه پودر قند حروم شده رفته فکر کنم بیشتر از نیم کیلوبانوی آشپزخانه: عزیزم
سعی کن زیاد ورز بدهی تا جایی هم که ممکنه پودر قند بهش اضافه کن . منم وقتی برای اولین بار درست کردم پودر قند خیلی کم آوردم خیلی بهش پودر قند اضافه کردم و قسمت مهمش هم ورز دادن است.توی دستتون یا روی یک تخته که کمی پودر قند پاشیده اید مثل خمیر نان مرتب ورز بدهید . ایراد کار کم بودن پودر قند است .
مامان مژگان: http://www.mamipic.com/share-CC1F_4D3EB57F.html

مهدیه جونم اینم گلهای فوندانتی قشنگ با دستور خوب شما

وقتی می خواستم خمیرم رو پهن کنم کمی نشاسته ذرت می پاشیدم خیلی خمیرم بهتر می شد و ادامه می دادم دستتون درد نکنه عالی شده
بانوی آشپزخانه: متشکرم. خوشحالم که مفید واقع شد. این نشاسته ذرت هم ایده خیلی خوبیه . ممنون .هم ارزانتره و هم از مقدار شیرینی، خمیر فوندانت کمتر می کنه .یک نکته دیگه اینکه بعد از تزیین یکم با آب مرطوب کنید گلهاتون براقتر می شود.
براتون آرزوی موفقیت و سلامتی می کنم عزیزم.
ژیلا جان: سلام مهدیه جونم، عیدت مبارک و ممنون از راهنمایی هایی که می کنی. سوال داشتم در مورد طرز تهیه هویچ های کوچولویی که برای تزیین کیک استفاده می شه و قابل خوردن هم هست. این نوع هویچ ها رو از پودر بادام درست نمی کنند. می خوام بدونم آیا این هویچ ها رو با استفاده از همین خمیر فوندات درست می کنند و یا یک خمیر دیگه؟ ممنون می شم اگر در این مورد توضیح دهید.بانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیزم. سال نوی شما هم مبارک .
درمورد سوالتان :معمولا از خمیر مارزیپان و یا خمیر فوندانت استفاده می شود. خمیر مارزیپان طعم بادام را دارد و خمیر فوندانت مزه قند. البته خمیر مارزیپان خوراکی تر است. چون از پودر بادام تهیه می شود. من تا اونجائیکه می دونم با مارزیپان تهیه می شود.
موفق باشید.
ژیلا جان: مهدیه جان ، مرسی برای وقتی که گذاشتی و جواب سوالم رو دادی. می خواستم بدونم برای تهیه مارزیپان بهتره از زرده تخم مرغ استفاده بشه یا سفیده تخم مرغ؟بانوی آشپزخانه: خواهش می کنم عزیزم
خمیر مارزیپان معمولا از ترکیب پودر قند، پودر بادام پوست گرفته شده و سفید، سفیده تخم مرغ و اسانس بادام تلخ تهیه می شود. که بهتر است که پس از اینکه مواد خوب با هم مخلوط شدند، داخل چرخ گوشت ریخته و چند بار چرخ شود تا خمیر یکدستی بدست آید. من با زرده تخم مرغ تا بحال درست نکرده ام نمی دانم که کدام بهتر است.
موفق باشید.
نازی: سلام خسته نباشید .یه سوال داشتم میشه بگین به جای گلوگز یا گلیسیرین میشه از یه جیز دیگه استفاده کرد ؟چون من ایران نیستم نمی دونم اینجا میشه گلوگز پیدا کرد یانه؟بانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم. برای تهیه خمیر خوراکی برای روکش کیک و شیرینی از مواد و دستور های دیگر هم می توان استفاده کرد. مثل استفاده از مارشمالوهای سفید که با مقدار خیلی کم آب به روش بن ماری ذوب می شود. سپس پودر قند را که چندین بار الک کرده اید کم کم به آن اضافه کرده و ورز می دهید. تا خمیر یکدستی بدست بیاید.
شقایق: سلام.
برای روکش کردن کیک میتونم از این خمیر استفاده کنم؟ اگر میتونم چطوری باید درز ها و لبه ها را لکه گیری یا نرم کنم؟
با تشکر.
بانوی آشپزخانه: با سلام
بله این خمیر مخصوص روکش کردن کیک است. اگر هنگام روکش کردن کمی شیار روی آن ایجاد شد می توان کمی اب قند غلیظ را با نوک انگشت روی اون قسمت کشید و سعی کنید که لبه ها را به هم نزدیک کنید. البته به دقت و حوصله زیادی نیاز دارد.
سارا:
مبینا: سلام خسته نباشید.میخواستم بدونم از کجا میشه گلوکز مایع و گلیسیرین خوراکی خرید?بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. لوازم قنادی فروشی های معتبر
مهرناز: باسلام.عزیزم از اموزش تصویری وبسیار خوبت تشکر میکنم موفق باشیدبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم . شاد و سلامت باشید
بی تا: سلام و خسته نباشید .ببخشید من میخواستم خمیر فوندانت درست کنم اما تو شهر ما هرجارو گشتم گلیسیرین خوراکی یا حتی ÷ارافین خوراکی ÷یدا نشد .نمیشه از ماده ی دیگه ای بجاش استفاده کرد ؟ لطفا فوری جواب بدید امروز تولد همسرمهبانوی آشپزخانه: با سلام متاسفانه مواد اصلی این خمیر گلوکز و گلیسیرین خوراکی است اما اگر به خمیر فوندانت کمی نیاز داشته باشید از مارشمالو سفید استفاده کنید کافیست به روش بن ماری حرارت غیرمستقیم گرم کنید پس از ذوب شدن تا اندازه ای که تبدیل به خمیر مناسبی شود پودر قند الک شده به آن اضافه کنید. شرکت شیبابا که پاستیل های خوراکی تهیه می کند این مارشمالو را البته من به رنگ صورتی دیده ام در بسته بندی های متوسط بفروش می رساند.
نازنين: با سلام و تشكر از اطلاعات مفيدي كه در اختيار ما قرار دادين.مي خواستم بپرسم به جاي خمير فوندانت ميشه از خمير مارزيپان براي روكش كردن كيك استفاده كرد يا حتما بايد خمير فوندانت باشه.
باز هم تشكر مي كنم
بانوی آشپزخانه: با سلام خمیر فوندانت خوش فرم تر و خوشمزه تر و ارزان تر از خمیر مارسیپان می باشد. خمیر فوندانت فرم جدیدتر روکش کیک می باشد. اگر خمیر مارزیپان در دسترس است می توانید استفاده کنید.
فاطمه: سلام.من هرچه گشتم گلیسیرین خوراکی پیدا نکردم .میشه روغن دیگه جاش استفاده کنم.لطفا جواب من سریع بدید اخه تولد پسرمه.بانوی آشپزخانه: با سلام گلیسیرین خوراکی بافت متفاوت و سبکی دارد و قابل مقایسه با روغن مایع نیست. من از روغن مایع استفاده نکرده ام برای همین نمی توانم جایگزینی برای شما داشته باشم.
عماد: با سلام من كلوكز يودرى دارم ايا با مايع فرق داره متشكرمبانوی آشپزخانه: با سلام
بله گلوکز مایع تقریبا شبیه عسل می باشد.
نیوشا: سلام
شرینی نان برنجی من موقعی که ورز دادم آنرا به روغن افتاد در صورتی که من از یک دوم روغن استفاده کردم البته من به جای روغن از مارگارین استفاده کردم
ممنون می شم من را راهنمایی کنید
بانوی آشپزخانه: با سلام
احتمالا خمیر را خیلی ورز داده اید اینبار مواد را دقیق وزن کنید و خیلی ورز ندهید تا به روغن بیافتد. موفق باشید
لیلا: با عرض سلام و خسته نباشید
برای باز کردن خمیر فوندانت جهت روکش کردن کیک چیکار باید کرد تا خمیر به میز کار نچسبه و ترک نخوره ممنون.
بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. از پودر قند یا نشاسته استفاده کنید متاسفانه این دستور کمی خشک است و برای اینکه ترک نخورد و پاره نشود مجبورید خمیر را خیلی نازک باز کنید.
مولود: سلام باتشکر یه سوال داشتم چرا باید رن گ اضاافه کنیم اگه بخایم از فوندانت سفید استفاده کنیم چی واینکه چرا بعد اضافه کردن رنگ دوباره باید ورز بدیمبانوی آشپزخانه: با سلام
درصورتیکه بخواهید فوندانت رنگی داشته باشید از رنگ استفاده می کنید. خوب وقتی قراره رنگ سفید تبدیل به رنگ دیگری بشود لازمست که چند قطره رنگ به خمیر بزنید و ورز دهید تا رنگ به خورد خمیر برود و یکدست شود لازمست که ورز داده شود.
فاطمه: ممنون از دستورالعملي كه داديبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
شبنم: عالی بود ممنون
nastaran: سلام
من الان خمیر درست کردم اما هنوز چسبنده هست (خیلی کم)
من شکر رو آسیاب کردم داخل خمیر کمی دونه های پودر شده به دست میخوره
الان گذاشتمش یخچال
میتونم برای پوشش کیکم رنگش کنم و ازش استفاده کنم؟
بانوی آشپزخانه: سلام
اگر موقع کار باز چسبنده بود می توانید کمی پودر قند الک شده زمان ورز دادن و رنگ اضافه کردن به خمیر کم کم اضافه کنید. البته خیلی بهتر بود که پودر قند آسیاب شده را از فروشگاه های لوازم قنادی یا سوپری ها تهیه می کردید چون احتمالا کمی خمیر تان زبر خواهد شد.
nastaran64: سلام
من الان خمیر درست کردم اما هنوز خیلی کم چسبنده هست
گذاشتمش یخچال
من خودم شکر آسیاب کردم وقتی خمیر ورز میدم پودر شکر به دست میگیره (خیلی کم)
برای فردا میتونم رنگش کنم و روکش کیکم کنم؟
بانوی آشپزخانه: با سلام. مشکل از خوب آسیاب نشدن شکر است. بله هر زمان که بخواهید می توانید خمیر را رنگ کنید.
nastaran64: سلاااااااااااااااام
1دنیا تشکر
با اینکه خمیرم زبر شده بود اما رنگش کردم و برای روکش کیک شب یلدام ازش استفاده کردم
1کیک هندونه ای درست کردم
مرررررررررررررررسی
مامان آیسا: سلام خسته نباشید چند روز میتونم خمیر رو تو یخچال نگه دارمبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم خمیر را داخل نایلون در یخچال تا چند ماه در فریزر تا یکسال میتوانید نگهدارید.
حمی شف: خیلی عالی دستتون درد نکنه موفق باشید
با اجازتون لینکتون کردم ..سایت بسیار خوبی دارید
بانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق و سلامت باشید.
مرمر: ممنون از راهنمایی های خوبتون
راضی: سلام من هر چی مغازه هارو زیرو رو کردم گلیسرین و گلوکز پیدا نکردم بدون اینا هم میتونم روکش درست کنم یا نه؟بانوی آشپزخانه: با سلام.
از دستور دیگری که با مارشمالو سفید آماده می شود استفاده کنید. 250 گرم مارشمالو را با قدرت 600 وات به مدت 2 دقیقه در ماکروویو گرم کنید وسط کار یکبار دستگاه را خاموش کنید و کمی هم بزنید و دوباره در دستگاه قراردهید. بعد از 2 دقیقه اگر هنوز کاملا ذوب نشده بود بیشتر هم بزنید و به مدت 30 ثانیه با قدرت 600 وات در دستگاه قراردهید. پس از یکدست شدن و روان شدن ماده پودر شکر که کاملا آسیاب و الک شده است را کم کم به آن اضافه کنید تا خمیر شود و ورز دهید تا زمانی که چسبناک نباشد. خمیر آماده استفاده و رنگ شدن است. البته اگر رنگ را قبل از اضافه کردن پودر قند بریزید نیاز به ورز بیشتر ندارد. اما در اینصورت فقط یک رنگ خواهید داشت.
Nasrin ma.: Salam man be hame dostan pishnadad mikoam ke be jay gilisirin as kare Narm shode estefade kokand .haman karborde gilisirin ra Darad. Movafagh bashiid
سمیرا: سلام گلوکز مایع خریدم روش حالت شکرک داره چکارش کنمبانوی آشپزخانه: با سلام گلوکز نباید حالت شکری داشته باشد. ظرف آن را عوض کنید و اگر امکان پذیر است شکرک ها را جدا کنید.
فريبا: ممنون عزيزي از بابت همه چيز
آرزو: سلام مهدیه جون دست شما درد نکنه از سایت خوبه شما چون من وارد هر سایتی که شدم دقیق تر و رسا تر از سایت شما ندیدم واقعا خسته نباشید.بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم متشکرم از شما و خوشحالم که مطالب مفید بوده است. شاد و سلامت باشید.
نگین: سلام خسته نباشید .من عاشق شیرینی پزی هستم راستی این فوندانت رو چطور به کیک بچسبونیم که جدا نشهبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. پس از روکش کردن کیک با خامه یا بهتر از آن کرم کره ای فوندانت را روی کیک قراردهید فوندانت به تنهایی و بدون کرم به کیک نمی چسبند.
حمید: سلام با تشکر از سایت خوبتون . می خواستم به کاربرها بگید گلیسیرین خوراکی رو می تونند از داروخانه ها هم تهیه کنند .بانوی آشپزخانه: با سلام از پیامتون متشکرم موفق باشید
شيوا: Babate etelaatetun khastam tashakor konam. Y soal dashtam. Vghti rang b khamir ezafe mikonam khamir chasbande mishe va pudre ghand ezafe mikonam k chasbandegish az beyn bere ma rangesh keder mishe va baz rang mizanam baz. Pudr mizanam, baraye in moshkel chikar konam. Mercبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. شما مقدار پودر قند و رنگ را هر بار زیاد می زنید کم کم اضافه کنید اگر کمی هم چسبنده بود کمی که خمیر بماند چسبندگی اش کمتر خواهد شد. زمانی هم که رنگ را اضافه کردید ورز دهید تا رنگ بخورد خمیر برود پس از رنگ آمیزی و استراحت خمیر، رنگ آن کمی تیره تر از قبل به نظر خواهد آمد
محبوبه: سلام ممنون از دستور خوب وكاملتون.منظور از كرم كره اي جيه ؟ اكر زيرش خامه بزنم جقدر روكش خامه بزنم كافيه؟مرسيبانوی آشپزخانه: با سلام. متشکرم. دستور کرم کره ای در بخش انواع کرم قراردارد. برای روکش و تزیین کیک ها و کاپ کیکها بکار برده می شود. اگر از خامه استفاده می کنید کافیست یک لایه نازک روی کیک بکشید.
sara: خيلي ممنون از شما ميخواستم بدونم قبل از اينكه خمير فوندانت رو روي كيك بكشيم بايد روي كيك را خامه زد يا كرم كره اي زد ؟ ممنونبانوی آشپزخانه: متشکرم. هر دو را می توانید استفاده کنید اما کرم کره ای بهتر است.
زهرا: سلام . تو خمیر فوندانت از روغن هم استفاده میکنند یا نه. یه جایی خوندم ۵۰گرم اصافه کردندبانوی آشپزخانه: با سلام بله روغن بافت بهتری به خمیر خواهد داد اما لازمست مقدار گلوکز را کمی بیشتر بریزید
فرشته: سلام.ببخشید این مارشمالو رو از کجا میشه تهیه کرد؟بانوی آشپزخانه: با سلام از لوازم قنادی ها و سوپرمارکتها می توانید تهیه کنید.
هدی: عزیزم اندازه های موادلازم روبهم میگیبانوی آشپزخانه: دوست عزیز اندازه ها در دستور نوشته شده است.
ساحل: سلام خداییش وبتون عاله من هیچ کجا به رسایی شما ندیدم توضیح بدین میخوام خمیر فوندانت درست کنم اما خیلی میترسم مثل کارای دیگم جالب از آب در نیاد اما من ناامید نمیشم خدا با ماست خسته نباشی و موفق باشیدبانوی آشپزخانه: سلام مشکرم. آماده کردن فوندانت خیلی راحت است تنها قسمت سختش ورز دادن آن است مطمئن باشید اگر مواد را به اندازه دقیق آماده کنید مشکلی پیش نمی آید. موفق باشید
مزگان: سلام خسته نباشید عزیزم من امروزبه جمع شماپیوستم مهدیه خانم لطف کنیدطرزتهیه خمیرمارسپیان روتوضیح بدین ممنونم
معصومه: سلام
يه سوال؛گلوکزمايع ازکجاتهيه کنم داروخانه ياعطارى ياکجا؟
بانوی آشپزخانه: با سلام
از لوازم قنادی فروشی ها می توانید تهیه کنید.
معصومه: تشکر*
رفتم قنادى گلوکززيادبودفقط اندازه5قاشق غذاخورى ميخواسم,قيمتش 7هزارتومن بوداگه بمونه ديگه به دردم نميخوره
طرزتهيه لوازم گلوکزمايع ميدونى بهم بگى شايدراحل مناسبى باشه!
بانوی آشپزخانه: با سلام
متاسفانه در ظرف های بزرگ بفروش می رسند البته خیلی گران نیست. این گلوکز به صورت صنعتی آماده می شود.
هدیه: سلام ممنون از راهنماییتون .نمیدونم چرا از بوش خوشم نمیاد اولین بار بود درست میکردم ولی حس میکنم خوشمزه نیست میترسم تو کیک بکشم بدمزه باشه من یه مقداری هم توش روغن قتادی زدم.میخواستم ببینم که برای همه این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟؟بانوی آشپزخانه: سلام کلا فوندانت خیلی خوشمزه نیست اما خیلی هم بد نیست خود فوندانت خورده نمیشود ببرای کاور بیشتر استفاده میشود کار با فوندانت خوب است یکبار امتحان کنید .
هانی: سلام عزیزم چطور میشه دو تا خمیر فوندانتو بهم چسبوند؟بانوی آشپزخانه: با سلام
بهترین گزینه کرم رویال (دستور در سایت موجود است)بعنوان چسب استفاده شود.
مامان پويا: سلام من خمير فونداناو با پودر شکر درس کردم کلي ورز دادم ولي خيلي چسبناکه کلي پودر قند اضافش کردم ولي بازم به دست ميچسبه بايد چيکارکنم؟:-( سواب بعديم اينکه با اينکه پودر شکرو الک کردم ولي موقع ورز دادن دونه هاي شکر زير دست حس ميشه چيکار کنم ميشه ازش استفاده کرد؟بانوی آشپزخانه: با سلام
متاسفانه هر چقدر پودر شکر را آسیاب کنید باز خوب آسیاب نمی شود بهتر است که پودر شکر را از لوازم قنادی ها تهیه کنید که با دستگاه آن را خوب پودر می کنند. تا زمانی به خمیر پودر قند اضافه کنید که دیگر چسبناک نباشد. اگر باز نیاز دارد اضافه کنید. بهتر است از این خمیر برای گل و ... استفاده کنید برای روکش کیک به خاطر پودر قندی که خیلی نرم نیست مناسب نیست.
مامان پويا: ممنون از اينکه به سوالم جواب دادين من اون فوندانتي که گفتم کمي زبر شده بود الان بعد يه روز از يخچال برداشتم خيلي سفته ايا ورز بدم درس ميشه؟بانوی آشپزخانه: خواهش می کنم بهتر است فوندانت بیرون از یخچال نگهداری شود اگر خیلی سفت است با قدرت ماکروویو 600 حدود 15 تا 30 ثانیه بسته به مقدار آن در دستگاه قراردهید. و یا اینکه با دست دوباره خوب ورز دهید کم کم گلیسیرین اضافه کنید و خوب ورز دهید نرم می شود
shirin: ممنمونم کیک خوبی شد همچنین فون دانت خوبی
ماهان: باسلام میشود به جای پودر قند از قند بادام استفاده کنم ؟بانوی آشپزخانه: با سلام پودر بادام خیلی نرم نیست. برای خمیر مارزیپان دستور جداگانه ای وجود دارد.
راهله: سلام
ممنون از دستور خمیر فوندانت. یهسوال دارم اینکه قبل از استفاده از خمیر به عنوان روکش کیک باید روی کیک رو خامه بکشم ؟
بانوی آشپزخانه: با سلام
بله با خامه یا انواع کرم های مخصوص روکش
زهرا: سلام ، مرسی از راهنماییتون . من خمیر فوندانت درست کردم خیلی سفت شده و تیکه تیکه میشه اصلا قابل پهن کردن نیست اگه میشه بگید چیکارش کنم ؟بانوی آشپزخانه: مقدار پودر قند زیاد است کم کم پارافین اضافه کنید تا خمیر نرم شود
ایدا: باسلام وخداقوتی خدمت شما مهدیه جون.میخاستم بدونم اگه باخمیر فوندانت گل یا شکل خاصی درست کنیم میتونیم تو فضای آزاد مدتها نگه داریم؟
sepid: سلام ببخشید من هرچی گشتم گلیسیرین خوراکی پیدا نکردم .از چیز دیگری برای جایگزین آن میشه استفاده کرد ؟ یا راه حلی دیگه داره ؟ سریع تر جواب بدین ممنون میشم از لطفتونبانوی آشپزخانه: با سلام. می توانید از فروشگاههای اینترنتی لوازم قنادی خرید کنید. نهایت از پارافین خوراکی استفاده کنید. اما بهتر است خورده نشود.
مژگان داودی: از شما خیلی متشکرم .میخواستم بپرسم که خمیر را مستقیم روی کیک میذاریم یا باید اول خامه بزنیم بعد خمیر بذاریم؟بانوی آشپزخانه: خواهش میکنم. بهتر است یک لایه خامه یا انواع کرم کره ای روی کیک باشد تا سطح کیک صااف و فوندانت به کیک بچسبد
سایان عبدالهی: سلام به غیراز فروشگاه های اینترنتی ازکجا گلیسیرین خوراکی وشربت گلوکز بخرم ممنونبانوی آشپزخانه: سلام لولزم قنادی فروشیها و عطاری
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی