جمعه ۲۳ آذر ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


کرم کره ای شکلاتی

گروه غذایی: کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
کرم - انواع کرم
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز:همزن برقی - گاز
دستور:فرنگی
مواد لازم:
کره: 100 گرم
پودر شکر: 190 گرم
شکلات شیری: 40 گرم
آب جوش: 1 قاشق چای خوری

  • کرم کره ای شکلاتی
ابتدا کره را با پودر شکر و1 قاشق چایخوری آب جوش همزده تا اندازه ای که دانه های شکر در کره حل شود.  سپس شکلات را که به روش بن ماری ذوب کرده اید را به آن اضافه کنید.








نکته
از این کرم برای پوشاندن رویه کیک استفاده می شود.
نکته
شکر را با آسیاب پودر کنید.

مرحله 1

  • کرم کره ای شکلاتی


مرحله 2

  • کرم کره ای شکلاتی


مرحله 3

  • کرم کره ای شکلاتی


مرحله 4

  • کرم کره ای شکلاتی


مرحله 5

  • کرم کره ای شکلاتی


مرحله 6

  • کرم کره ای شکلاتی

لیست مقالات مرتبط


سوالات و نظرات

رکسانا: مهدیه عزیز بجای شکلات شیری از چی میتونم دیگه استفاده کنمبانوی آشپزخانه: می تونید از شیر عسلی یا پودر کاکائو یا پودر قهوه یا یکم شیر و اسانس یاخامه، استفاده کنید. که هر کدام مزه خاصی به کرم کره ای خواهد داد.
سمیه: بسیار بسیار عالی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق باشید.
بهنقش: خیلی ممنون گلم بوس ماچبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم شاد باشید
مهیسا خیلی عالی بووووس:
افسانه: مرسی خوشمزه بود
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی