شنبه ۳۰ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و سبزیجات معطر

گروه غذایی: سیب زمینی - انواع خوراک سیب زمینی
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:فرنگی
دستورهای خاص:غذاهای بدون گوشت
مواد لازم:
سیب زمینی: 400 گرم
روغن مایع: به مقدار کافی
نمک: به مقدار لازم
سس سبزیجات معطر: به مقدار لازم

  • سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و سبزیجات معطر
ابتدا سیب زمینی را خوب بشویید. پوست بگیرد و به اندازه درشت خلال کرده و توی ظرف آب سرد ریخته تا سیاه نشود. و نشاسته آن گرفته شود. بعد از 1 تا 2 ساعت سیب زمینی ها را با دستمال خوب خشک کنید. در روغن داغ فراوان سرخ کنید .مقداری نمک ته ظرف بریزید.سپس زیر شعله را کمی بیشتر کنید تا کمی آب سیب زمینی ها تبخیر شود. سپس در ظرف را گداشته زیر حرارت را کم کرده تا سیب زمینی ها مغزپخت شوند. و سریعتر آماده شوند و رنگشان هم طلایی شود. 3تا5 دقیقه قبل از آماده شدن آنها در ظرف را بردارید.
توی ظرفی بریزید سس سبزیجات را روی آن بریزید و تزیین کنید.
#*#زمانی که سیب زمینی ها سرخ شد توی ظرفی ریخته و تا زمانی که حرارت دارد می توانید نمک به آن اضافه کنید. و نمک در اثر گرما جذب سیب زمینی می شود و سیب زمینی خوشمزه تر می شود و نرم تر.

مرحله 1

  • سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و سبزیجات معطر
ابتدا سیب زمینی را خوب بشویید. پوست بگیرد و به اندازه درشت خلال کرده و توی ظرف آب سرد ریخته تا سیاه نشود. و نشاسته آن گرفته شود.

مرحله 2

  • سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و سبزیجات معطر
بعد از 1 تا 2 ساعت سیب زمینی ها را با دستمال خوب خشک کنید. در روغن داغ فراوان سرخ کنید .مقداری نمک ته ظرف بریزید.سپس زیر شعله را کمی بیشتر کنید تا کمی آب سیب زمینی ها تبخیر شود. سپس در ظرف را گداشته زیر حرارت را کم کرده تا سیب زمینی ها مغزپخت شوند. و سریعتر آماده شوند و رنگشان هم طلایی شود. 3تا5 دقیقه قبل از آماده شدن آنها در ظرف را بردارید.

مرحله 3

  • سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و سبزیجات معطر
  • سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و سبزیجات معطر
توی ظرفی بریزید سس سبزیجات را روی آن بریزید و تزیین کنید

مرحله 4

  • سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و سبزیجات معطر
  • سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و سبزیجات معطر
  • سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و سبزیجات معطر



سوالات و نظرات

hiva: ممنونم عالی بودبانوی آشپزخانه: سلام .از لطفتون ممنونم. موفق باشید.
رکسانا: مهدیه عزیز سلام سسه سبزیجات آن را توضیح میدی یا باید آماده تهیه کرد چه جوریه ممنو ن عزیزم.بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
سس سبزیجات را در قسمت سمت راست انتهای مطالب لیک آن را گذاشته ام .
رکسانا: مهدیه عزیز طرزه تهیه ی خمیره پیتزا ممنون روزت خوشبانوی آشپزخانه: به روی چشم عزیزم. شاد باشید.
نسیم: سلام بعضی از کوکو سبزیها خیلی مزه خوبی داره ولی بعضیاش نه . دلیلش چیه؟بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم مزه تلخی کوکو به مقدار و نوع سبزیحات است و اینکه تخم مرغ را به اندازه ریخته باشید. سعی خواهم کرد مقاله ای مفصل در این رابطه در سایت قرار دهم.متشکرم . موفق و شاد باشید.
علیرضا: ممنون خیلی خوب بودبانوی آشپزخانه: متشکرم شادباشید
الهام: عالی
Heydari: سلام...
خیلی عالی بود.خسته نباشید کدبانوی عزیز...
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی