جمعه ۲۸ آذر ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
تزیین کیک با رویه ژله

گروه غذایی: کیکها - تزئین کیک
مدت زمان آماده شدن:سریع
مواد لازم:
ژله بیرنگ بریلو: به مقدار لازم
پودر ژله: 1 بسته
خامه فرم گرفته: به مقدار لازم

  • تزیین کیک با رویه ژله
ابتدا کیک را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده.لایه ها را با خامه و مواد دلخواه روی یکدیگر قرار داده. خامه را به رنگ دلخواه درآورده و کاملا روی کیک را با آن بپوشانید. سپس مقداری ژله بریلو را با رنگ دلخواه مخلوط کرده و برای اینکه روکش ژله ای کیک طعم خوبی داشته باشد یک بسته ژله آماده را که فقط با یک لیوان آب جوش حل شده را با بریلو که به رنگ قرمز درآمده مخلوط کرده و به آرامی روی کیک ریخته و کیک را با گل مصنوعی و یک ریسه مروارید پلاستیکی و نقل نقره ای خوراکی تزیین کنید.

مرحله 1

  • تزیین کیک با رویه ژله
ابتدا کیک را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده.لایه ها را با خامه و مواد دلخواه روی یکدیگر قرار داده.

مرحله 2

  • تزیین کیک با رویه ژله
 خامه را به رنگ دلخواه درآورده و کاملا روی کیک را با آن بپوشانید.

مرحله 3

  • تزیین کیک با رویه ژله
سپس مقداری ژله بریلو را با رنگ دلخواه مخلوط کرده و برای اینکه روکش ژله ای کیک طعم خوبی داشته باشد یک بسته ژله آماده را که فقط با یک لیوان آب جوش حل شده را با بریلو که به رنگ قرمز درآمده مخلوط کرده

مرحله 4

  • تزیین کیک با رویه ژله
و به آرامی روی کیک ریخته

مرحله 5

  • تزیین کیک با رویه ژله
کیک را با گل مصنوعی و یک ریسه مروارید پلاستیکی و نقل نقره ای خوراکی تزیین کنید.


سوالات و نظرات

فرزانه: سلام گل خوشبوی من.خدا قوتتتتتتت .خوش به حال اونی که مهمون سفره های رنگین و کیک های خوشمزه ت میشه :)
عزیزم بریلو رو میشه به تنهایی رنگ خوراکی و کمی اسانس زد که واسه نوشتن شل نشه !!یا باید کمی با اب شل بشه ؟
بانوی آشپزخانه: سلام فرزانه عزیزم. ممنون. گل سرخ و سفید ارغوانی فراموشم نکن تا می توانی
عزیزم بسته به نوع استفاده مثلا برای نوشتن اگر کمی رقیق شود بهتر است من از استانس برای طعمش استفاده نکرده ام به احتمال زیاد می شود. من از پودر ژله آماده استفاده کردم که کیک مزه خوبی داشت. اما به خاطر رنگی بودن آن سعی شد خامه رنگی کنار گذاشته شود. و خورده نشد اگر رنگ خوراکی استفاده نمی کردم با خیال راحت تر خورده می شد.
شب‌بو: فرزانه جون سلام. عزيزم مي‌‌خواستم بپرسم روي كيك رو ژله با طعم انار مي‌ريزي و اون رو در يخچال مي‌گذاري كه خودش را بگيرد. و اگر اين كار را كردي آيا كيك شل نمي‌شه وقتي كه ژله رو روش مي‌ريزي!بانوی آشپزخانه: سلام دوست عزیزم مهدیه هستم. اگر از ژله انار استفاده می کنید یادتان باشید یک بسته ژله را فقط فقط با یک لیوان آب جوش درست کنید نیم بند که شد یعنی کمی کشدار مثل سفیده تخم مرغ ، روی کیکی که با خامه فرم گرفته پوشانده اید می ریزید و کیک را کمی می چرخانید تا ژله سطح و اطراف کیک را بپوشاند.
ژله را به تنهایی روی کیک نریزید با خامه فرم گرفته آن را بپوشانید بعد ژله را بریزید. موفق باشید
رکسانا: سلام مهدیه عزیزم ببخشید طرز تهیه خامه فرم گرفترو میگی؟برای من درست نمشه؟ممنون از کیکای زیبات و همینطور تزیینات با سلیقت <بچه هات رو ببوس> قربانت رکسانابانوی آشپزخانه: سلام خانمی
متشکرم. در مورد خامه فرم گرفته مطالبی را آماده دارم در اسرع وقت خواهم گذاشت.
بهزاد: عالی دستتون درد نکنهبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم . شاد باشید.
عفت: سلام مهدیه جان دست گلت درد نکنه خیلی قشنگ شده.فقط یک سوال مقدار مواد پودر ژله بریلو رو نگفنی در ضمن این ژله بریلو همون پودر ژله معمولی هستش؟ ممنون میشم اگه جواب بدی.بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
متشکرم . ژله بریلو یک نوع ژله آماده است ،بی رنگ است در قنادی ها بفروش می رسد برای تزیین کیک بکار برده می شود. با پودر ژله فرق می کند .
سمیرا: با سلام
خامه فرم داده شده را چگونه درست کنیم
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما
لطفا این ص را بخوانید . توی قسمت کرم ها . خامه فرم گرفته

http://www.cookery.ir/pages/default.aspx?mode=article&id=75
nasim: salam mahdyeh jun mersi az keyk khoshgelet ye soal dashtam mishe faghat az jele mamuli estefadeh kard chon man dar alman nmidunam in jele brilo chist mamnun
misham age javab bedi
بانوی آشپزخانه: سلام نسیم عزیزم . متشکرم
بله می توانید. کافیه ژله را کمی غلیظ تر درست کنید یعنی آب کمتری داخلش بریزید. سپس در یخچال بگذارید . به غلظت سفیده تخم مرغ که رسید کشدار که شد به آرامی روی کیک بریزید. البته کیک را باید با خامه روکش کنید تا وقتی ژله روی کیک می ریزد روی کیک بماند. اگر به آلبوم عکس نگاه کنید کیک ماشین با ژله انگور روکش شده و باعث براقیت کیک هم شده.
موفق باشید عزیزم
مرضیه: سلام بانوی هنرمند.این اولین باره که از صفحه شما دیدن میکنم.میشه لطفا دستور یه کیک شکلاتی خوشمزه رو بگین؟ ممنون میشمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما. به مرور دستورهای جدیدی گذاشته خواهد شد. موفق و شاد باشید
باران: سلام
خیلی سایت خوبی دارید.
ممنون از دستوراتون.
وقتی روکش را می ریزید چطور کیک را جا به جا در ظرف میکنید که نمی شکند؟
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
کاردک هایی برای این کار وجود دارد که پهن و بزرگ هستند اما اگر در دسترس نیست می توانید یک چاقوی بزرگ را زیر کیک به آرامی وارد کنید بصورتیکه بتوانید با بالا بردن چاقو یک طرف کیک کمی از سطج جدا شود و دستتون را زیر کیک قرار دهید و با هر دو دست کیک را بلند کرده و روی سینی مورد نظر قرار دهید اگر کیک شما خیلی بزرگ است بهتر است از همان اول روی سینی مراحل آماده کردن کیک را انجام دهید .
سحر: با تشکربانوی آشپزخانه: با سلام . متشکرم شاد باشید.
سرور: سلام کیک زیبایی درست کردین اماخامه فرم گرفته رو به هیچ وجه موفق نشدم درست کنم وزله بریلو هم اصلا پیدا نشد...تشکربانوی آشپزخانه: سلام . متاسفم . برای ژله کاور کیک می توانید از پودر ژله آماده هم استفاده کنید . ژله را در یخچال بگذارید کمی که خودش را گرفت و حالت مایع داشت روی کیک بریزید. در مورد فرم گرفتن خامه نوع همزن تمیز بودن ظرف سرد بودن خامه بسیار موثر است. امیدوارم دوباره امتحان کنید و موفق شوید.
زهرا دادفر: لطفا تزیین کیک مکزیکی که رویش کرم رنگ هست وخطهای اطرافش خطهای قرمز رنگ هست را برایم بفرستید
نیایش: سلام خانمی یه سوال داشتم چرا کیک هایی که درست میکنم قطرش زیاد نمیشه وزیاد پف نمیکنه بااینکه همه موارد رعایت میکنم ممنونبانوی آشپزخانه: سلام بر شما. احتمالا بسته به نوع کیک مواد زیاد هم زده شده و یا گرمای فر مناسب نبوده است.
فیروزه: با تشکر از شما من می خواهم فقط سطح بالای کیک از ژله پوشانده شود ولی وقتی زله را روی کیک می ریزم اطراف ان هم میریزد چه کنم؟بانوی آشپزخانه: باسلام
می توانید دور سطح بالایی کیک را با خامه دور گیری کنید و در قسمت داخلی آن ژله را بریزید تا به پایین سرازیر نشود.
شاد باشید.
فرزانه: ژله بریلو چیه؟بانوی آشپزخانه: یک نوع ژله آماده است که برای مدت طولانی می توان در یخچال نگهداری کرد که معمولا قنادها برای تزیین انواع کیک و دسر از این نوع ژله استفاده می کنند.
فاطمه: سايتتون عالي,خيلي خيلي مممنونبانوی آشپزخانه: با سلام
متشکرم . موفق و شاد باشید.
زری: سلام ـ هفته دیگه اولین سالگرد ازدواجم هست ـ میخواستم بگم میشه یه کیک خوشمزه و با تزیین زیبا بذارید تا این کیک رو درست کنم؟
ممنون
بانوی آشپزخانه: با سلام
متاسفانه فرصت تهیه این کیک را ندارم. اما شاید بزودی دستور کیک جدیدی را در سایت بگذارم. شاد باشید.
امیر: سلام مرسی از کیک خوشگلتون از راهنماییهای شما استفاده کامل رو بردم خیلی ممنونبانوی آشپزخانه: سلام. متشکرم. موفق و شاد باشید.
مریم: سلام.ممنون از اموزشهای خوبتون.میخواستم اگه امکان داره آموزش تزیین کیک بن10رو بگید.اینکه عکس هارو چطور روی کیک منتقل کنم.ممنونبانوی آشپزخانه: سلام . همانطور که گفتم کل طرح را با شکلات نقاشی می کنیم. بعد یک لایه شکلات کل سطح را می پوشانیم در یخچال می گذاریم سفت که شد بر می گردانیم نقش ها مشخص است و بلند می کنیم و روی کیک می گذاریم.
مریم: سلام وخسته نباشید به خاطر توضیحات خوبتون ممنون برای جشن تولدی که مهمانها تقریبا سی نفرن کیک چند تخم مرغی باید درست کنم و اگر ژله برای روکش کیک استفاده کنم میشه خامه رو رنگی نکنم روکش رنگ خودشو خوب نشون میده با تشکر فراوانبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم.
کیک 15 تخم مرغی تقریبا مناسبه. اگر می خواهید رنگ پررنگ تری داشته باشید لازمه که خامه را رنگ کنید. موفق باشید
سمیرا: سلام ممنون از سایت خوبتون .دستور کیکتون عالی بود فقطمن با پالت نمیتونم خیلی خوب خامه روی کیک را صاف در بیارم اگه ممکنه راهنماییم کنید و اینکه اگر به جای گل مصنوعی از گل طبیعی استفاده کنم دستور خاصی داره با تشکربانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
اگه خامه خوب فرم داده شده باشد خیلی راحت می توانید با مقدار زیادی خامه روی کیک را خوب صاف کنید. یک لایه آستر از خامه بکشید در یخچال بگذارید بعد از چند ساعت لایه دوم را با پالت از بالای کیک شروع کنید سپس دور کیک را سریع و چرخشی پالت را حرکت دهید.
می توانید از انواع گلهای خوراکی و گلهای طبیعی برای تزیین استفاده کنید.
شقایق: سلام ممنون ازسایت خوبتون فقط
خامه راچه جوری رنگی کنم
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. می توانید از رنگ مجاز خوراکی یا زعفران به خامه فرم داده شده اضافه کنید و هم بزنید.
نرگس: باسلام و خسته نباشید خدمت شما
میخواستم بپرسم برای کیک خوب خامه باید مایع باشد یا اگر آماده هم بود اشکالی ندارد.
باتشکر فراوان
بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر
خوب خامه فرم گرفته که درصد چربی بیشتری دارد بهتر است زیرا بهتر می توان کیک را تزیین کرد و شکوفه زد.
javii: با سلام و خسته نباشید خدمت شما
میخواستم بپرسم خامه آماده بهتر است یا مایع؟
ممنون از سایتتون
بانوی آشپزخانه: با سلام
خامه های آماده بهتر از خامه های پاکتی هستند که چربی کمتری دارند. اگر مشکل فرم دادن خامه را دارید می توانید خامه فرم گرفته از قنادی ها تهیه کنید.
اعظم: اعظم سلام خسته نباشید از ژلاتین هم می توانیم در ژله استفاده کنیم برای روی کیکبانوی آشپزخانه: باسلام متشکرم . بسته به نوع کاربرد امکان پذیر است. البته اگر مقدار ژلاتین زیاد باشد کمی سفت و ورقه ای خواهد شد
آزیناز: عزیزم عالی بود اما نگفتی خود ژله بریلو بیرنگ رو چطور تهیه میشه؟بانوی آشپزخانه: از لوازم قنادی فروشی ها می توانید تهیه کنید
زهرا: سلام این ژلهای که آموزش دادید تو یخچال سفت نمیشه ؟ با تشکربانوی آشپزخانه: با سلام.
بله سفت خواهد شد اما چون لایه نازکی ریخته می شود مشکلی ایجاد نمی شود.
نیلوفر: سلام خسته نباشید.خواستم بپرسم میشه بجای ژله بریلو از پودر ژله آماده استفاده کر د؟؟بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. بله امکان پذیر است تفاوت در این است که ژله بریلو نرم و لطیف است و در سزما فرم نمی گیرد اما ژله با پودر ژله آماده پس از سرد شدن یک لایه از ژله منسجم بدست می آید. که بهتر است یک لایه نازک از پودر ژله را روی کیک بریزید.
MASSY: سلام.آفرین به این همه هنر
سمانه: سلام الهام خانم
من تازه با سایتتون آشنا شدم خیلی عالیه
میخواستم بدونم چجوری می تونم تو آموزش آنلاین شما شرکت داشته باشم
ممنونم
لطف میکنید جوابو به ایمیلم بفرستید
بانوی آشپزخانه: با سلام
متشکرم. نام من مهدیه است لطفا ایمیل خود را چک بفرمایید . شاد و موفق باشید
مهتاب: سلام مهدیه جان مرسی از سایت خوبتون خیلی اموزندهبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم عزیزم شاد و سلامت باشید
انسیه: سلام مهدیه جون میخواستم بدونم خامه کیکهای قنادی اینقدرصاف ویک دسته برای من هیچ وقت نمیشهبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم. اصلا ناراحت نباشید می دانید قنادها روزی چند کیک را با خامه می پوشانند؟ آنقدر تمرین کرده اند تا بتوانند کیکها را صاف کنند. نوع خامه و مقدار آن و تمرین زیاد تاثیر زیادی در مهارت صاف کردن خامه خواهد داشت.
رقیه: متشکرم مهدیه جون.ازخامه آماده در سوپرمارکت ها میشه استفاده کرد؟بانوی آشپزخانه: بله اما کار با خامه های صبحانه کمی سخت تر است بهتر است از خامه قنادی که در سوپرمارکتها بفروش می رسند استفاده کنید زیرا خامه های صبحانه به سبب کم چرب بودن خیلی فرم نمی گیرند اما اگر در دسترس نبود می توانید استفاده کنید.
سونیا: با سلام ،ایا باید قبل از استفاده از ژله بریلو ان را حرارت داد تا روان شود؟بانوی آشپزخانه: با سلام نیاز به گرم کردن نیست کافیست کمی همزده و در دمای محیط قرار بگیرد. اما اگر خیلی سفت بود می توانید به صورت بن ماری (حرارت غیرمستقیم) آن را گرم کنید در حدی که کمی روان شود لازم نیست خیلی گرم شود.
ناهید: مهدیه جان سلام
بابت این همه لطفت که همه نکات ریز رو با جون دل بهمون میگی ممنون.
عزیزم منم دوست دارم تو اموزشای ان لاینتون شرکت کنم لطفا" راهنمایم کنین چکارکنم .مرسی
بانوی آشپزخانه: با سلام
متشکرم. کلاس انواع کرم و ژله گلدار و فانتزی امکان پذیر است که می توانید جهت هماهنگی با ایمیل و یا تلفن 09363068358 تماس بگیرید. موفق و شاد باشید.
فاطمه بهادری: سلام باتشکر از شما زله بریلو فقط به مقدار زیاد فروخته میشه میشود نگهداری کردبانوی آشپزخانه: با سلام
بهتر است به تاریخ مصرف آن توجه کنید و اگر به صورت فله خریداری می کنید از فروشنده سوال کنید نهایت تا 6 ماه می توانید نگهداری کنید.
مرضیه: ممنون از زحماتتون
آرزو: سلام مهدیه جان .میخواستم بدونم وقتی ژله فرم گرفت و کمی سفت شد روی کیک بریزیم و با چاقو ژله کاملا ضاف میشه.مرسیبانوی آشپزخانه: سلام کافیه ژله نیم بند و شل را روی کیک بریزید نیاز به چاقو یا کاردک ندارد اگر مقدار زیادی ریختید می توانید برای اینکه کمی ژله حرکت کند از کارد یا کاردک استفاده کنید.
آرزو: سلام مهدیه جان.لطفا به من بگین چطور میشه فقط روی کیک ژله باشه دور و اطرافش ژله نشه چیکار باید کرد؟بانوی آشپزخانه: سلام. دور کیک را با طلق بپوشانید بعد ژله را به آرامی بریزید
نسیم: سلام مهدیه جان مطالبتون عالیه
Mana: keyketun alie mishe begid tu alman in jele brilo az koja be che esmi mishe tkard ?بانوی آشپزخانه: با سلام متاسفانه اطلاعی در این مورد ندارم از فروشگاه ها و سوپر مارکتهای بزرگ که لوازم شیرینی پزی دارند می توانید تهیه کنید مارک ویلتون ....
مهسا: خوب بود
صاحبی: سلام اگه میشه طرز تهیه ی خامه ی فرم گرفته را توضیح دهیدبانوی آشپزخانه: با سلام در سایت قرارداده شده است بخش انواع کرم ها را مطالعه فرمایید
رز: سلام گلم افرین ک خوش سلیقه ای ولی ای کاش میشدب جای استفاده ازگل مصنوعی ازفوندانت استفاده میکردی کیک خیلی زیباترمیشهبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم منم با شما موافقم . شاد باشید
مریم: ممنون از آموزش های عالیتونبانوی آشپزخانه: متشکرم شادکام باشید
فریده: سلام مهدیه جان
اولا خواستم ازتون تشکر کنم به خاطر مطالب جالبتون و اینکه صبورانه به همه سئوالها پاسخ میدید .
میخواستم بپرسم که نسبت ژله بریلو و ژله معمولی چقدر باشه؟
از این ترکیب برای شیرنی تر ژله ای هم میشه استفاده کرد؟ یا فرق می کنه؟
میشه فرق ژله بریلو، ژله کاور، ژله نرم و ژله نوشتاری رو بفرمائید؟

بسیار متشکرم
بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
متشکرم از لطفتون فرقی نمی کند اگر میخواهید رویه سفت تری داشته باشید ژله معمولی را بیشتر بریزید اما اگر می خواهید رویه نرم و براق تری داشته باشید از بریلو بیشتر استفاده کنید.
ژله بریلو به صورت صنعتی و کارخانه ای آماده می شود که قنادی ها به صورت کیلویی خریداری می کنند
که بعنوان کاور و نوشتن از آن استفاده می کنند.
رقیه شادروز: واقعا تشکر زیاد از طرز تهیه بریلو که همیشه باید به چند قنادی سر میزدم تا کی اونم با منت مقدار لازم را بدن واقعا ممنوم ومنت داربانوی آشپزخانه: متشکرم. البته بریلو به صورت صنعتی آماده می شود ولی از پودر ژله بعنوان جایگزین آن می توان استفاده کرد بریلو در دمای یخچال بسته نمی شود و براق و نرم است.
مریم گلی: سلام عزیزم خسته نباشی گلم ممنونم از توضیحات قشنگی که میدی همه چی رو بدون هیچ گونه کم کاستی میگی ممنونبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم شاد و سلامت باشید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر
سفارشات شب یلدا
جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده لطفا کلیک کنید






پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی