چهار شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


گل ژلاتینی

گروه غذایی: ژله - انواع ژله
کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:ماکروفر
مواد لازم:
رنگ مجاز خوراکی: به مقدار لازم
ورق ژلاتین: 2 عدد
فلمو: 1 عدد
اکلیل خوراکی جهت تزیین: به مقدار لازم

  • گل ژلاتینی
ابتدا 2 ورق ژلاتین را به روش بن ماری با ماکروویو ذوب کرده. سپس با افزودن رنگ دلخواه با قلموی باریک طرح مورد نظر را روی ورق سیلیکونی یا طلق پلاستیکی نقاشی کرده. برای دستیابی به نتیجه بهتر لازم است این کار را 2 بار تکرار کرد. و یا اینکه مقدار ژلاتین را بیشتر روی شکل مورد نظر ریخته تا ضخیم تر شود و پس از خشک شدن. به راحتی از ورق جدا شود. و شکل قشنگتری داشته باشد.و اینکه می توانید برای اینکه اشکال فرم بهتری داشته باشند با قیچی اضافات آن را گرفته و به شکل مورد دلخواه درآورید.
می توانید برخی از گلها را با استفاده از سیم گلسازی تهیه کرد به این صورت که سیم را به شکل مورد نظر درآورده و در ژلاتین فروبرده چندین بار این عمل را تکرار کرده تا ژلاتین یک لایه نازکی کاملا روی شکل را بگیرد. و به اصطلاح حباب تشکیل دهد بعد به آرامی شکل را پایین نگه داشته تا ژلاتین اضافه ریخته شود. و آن را روی یک تکه یونیولیت یا ورق سیلیکونی قرارداده. تا خشک شود.
احتیاط
یادتان باشد این گلها با آب کاملا از بین می روند. پس در جایی قرار دهید که نمناک نباشد. و برای تمیز کردن آنها هرکز با دستمال خیس اقدام به این کار نکنید.
نکته
اگر از پودر ژلاتین استفاده می کنید. دستور آن به این صورت است. 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید کمی هم بزنید تا آب کاملا جذب ژلاتین شود و به روش بن ماری آن را ذوب کنید. اگر باز هم سفت بود نصف قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید.


مرحله 1

  • گل ژلاتینی
  • گل ژلاتینی
  • گل ژلاتینی
ابتدا 2 ورق ژلاتین را به روش بن ماری با ماکروویو ذوب کرده. سپس با افزودن رنگ دلخواه با قلموی باریک طرح مورد نظر را روی ورق سیلیکونی یا طلق پلاستیکی نقاشی کرده. برای دستیابی به نتیجه بهتر لازم است این کار را 2 بار تکرار کرد. و یا اینکه مقدار ژلاتین را بیشتر روی شکل مورد نظر ریخته تا ضخیم تر شود و پس از خشک شدن. به راحتی از ورق جدا شود. و شکل قشنگتری داشته باشد.و اینکه می توانید برای اینکه اشکال فرم بهتری داشته باشند با قیچی اضافات آن را گرفته و به شکل مورد دلخواه درآورید.

مرحله 2

  • گل ژلاتینی
می توانید برخی از گلها را با استفاده از سیم گلسازی تهیه کرد به این صورت که سیم را به شکل مورد نظر درآورده و در ژلاتین فروبرده چندین بار این عمل را تکرار کرده تا ژلاتین یک لایه نازکی کاملا روی شکل را بگیرد. و به اصطلاح حباب تشکیل دهد بعد به آرامی شکل را پایین نگه داشته تا ژلاتین اضافه ریخته شود. و آن را روی یک تکه یونیولیت یا ورق سیلیکونی قرارداده. تا خشک شود.

مرحله 3

  • گل ژلاتینی
  • گل ژلاتینی




سوالات و نظرات

فرزانه: سلام به هنرمند بزرگگگگگگگگگگگگگگ.دختر من واقعا موندم با این همه هنر و سلیقه چرا منو به شاگردی قبول نمی کنی :)) دوست دارم و اومدم بگم امتحانام تموم شد از امروز هرروز به وبت سر می زنم تا از دیدن شاهکارهات عقب نمونم .بووسسسسسسسس واسه خودت و دختر وپسر ملوست.بانوی آشپزخانه: سلام فرزانه عزیزم. خیلی خوشحالم که امتحاناتت تموم شد. از حسن نظرت ممنونم. مثل همیشه شرمنده می کنید. برایت آرزوی موفقیت و بهروزی می کنم.
loosi_666: دتت درد نکنه بانو جان!!!
فقط میشه در مورد کیک 3 رنگت توضیح بدی؟
بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم . این حلوای سه رنگ است که لایه تیره تر با پودر شکلات درست شده. لایه وسطی بدون رنگ و بدون زعفران. لایه اول هم حلوای زعفرانی است البته چون زعفرانم کم بود زیاد خوشرنگ در نیامد. در فرصت مناسب حلوا را با رنگهای مختلف را می خواهم درست کنم و نتیجه کار را خواهم گذاشت. موفق باشید
زهرا: سلام
اولين باره كه مطالب آشپزي شما رو ميبينم. بابت مطالب بي نظيرتون ممنونم
بانوی آشپزخانه: سلام دوست عزیز. از لطفتون ممنونم.موفق باشید.
مرجان: سلام خانمی...خیلی ایده قشنگی بود..دستت درد نکنه.خیلی خوشم اومدبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم .. ممنون موفق باشید
ساراسیم: ممنون خیلی خوشگل شده بوووووسبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
چشماتون قشنگ میبینه . موفق باشید.
فاطمه: سلام من تازه این وب رو دیدم خیلی جذاب بود کاش در مورد رنگ استفاده شده تو این گلها بیشتر توضیح میدادید ممنونبانوی آشپزخانه: سلام . خوش آمدید.
ممنون از پیامتون . رنگ خوراکی مارک ویلتون استفاده کردم. زمانی که ژلاتین ذوب شد با خلال دندان کمی رنگ به آن اضافه کردم. و کمی هم زدم .
هما: عزیزم ورق ژلاتین را به تنهایی در مایکروویو قرار بدیم چقدر زمان و آیا نیاز به آب نداردبانوی آشپزخانه: خیر به آب نیاز ندارد. با قدرت پایین ماکروویو مثلا 600 وات به مدت 15 ثانیه انقدر که نرم و شل شود و بتوانیم با آن نقاشی کنیم. اگر ذوب نشد 5 تا 10 ثانیه دیگر در دستگاه قرار دهید.
سمیه: سلام .لطفا طرز تهیه رولت حلوای سه رنگ رو روی سایت بزارید وطوری که من مبتدی بتونم درست کنم ممنون از لطفتون
سیمین: سلام.من تازه این وب رو دیدم.
اگه پودر ژلاتین داشتیم چه مدت و با چه مقدار اب باید درست کنیم؟در مورد مرحله ی 2,3,4توضیح دهید!!!
بانوی آشپزخانه: سلام .
لطفا مقاله راجع به ژلاتین را مطالعه بفرمایید . در مقاله گل ژلاتینی توضیحاتی را اضافه کردم. موفق باشید
مری: سلام خیلی خیلی خیلی عالی بود.کارتون حرف نداره یکه.این گل ژلاتینیم که دیگه دیدم میخکوب شدم تا حالا جایی ندیده بودم.واقعاًهنرمندید.مرسیییییی.خیلی خوشحال میشم با هم تبادل لینک داشته باشیمبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم
خوشحال می شوم با سایتتون آشنا شوم. شاد باشید.
مهین: طرحتون جالبه ورق زلاتین از کجا تهیه کنیمبانوی آشپزخانه: از عطاری ها و فروشگاه های لوازم قنادی می توانید تهیه کنید
sounia: salam mishe vaghti gele rangi amadeh shod ba ghalam mo roye keiki ke ba khame poshide shode nashi kard ya mode dad masaln baraye keik Spiderman az in tarigh rangamizi kard. mamnon?بانوی آشپزخانه: با سلام
اگر ژله بریلو در دسترس دارید می توانید طرح مرد عنکوتی را با رنگ روی خامه بکشید و سپس ژله را در قیف با ماسوره خیلی باریک روی طرح بریزید
تارا: درود بر شما بانوی هنرمند باید بگم به راستی منو شگفت زده کردید با این همه استعداد و ذوق هنری ؛ من آشپزی رو بسیار دوست دارم و بسیار هم وب گردی میکنم چیزی که باعث شد سایت شمارو به لیست سایتهای مورد علاقم اد کنم این بود که شما علاوه بر توضیح طرز درست کردن یک خوراک عکس مراحل درست کردنش رو هم رو سایت گذاشتید که این فوق العاده به یادگیری بهتر کمک میکنه . بهترینها رو براتون آرزو دارم واقعا همه خانمهای ایرانی هنرمندو کدبانو هستندبانوی آشپزخانه: با سلام از شما متشکرم. همیشه شاد و سلامت باشید
مبینا: سلام به شما بانوی اشپز خونه.لطفا میشه روش درست کردن حباب جلاتینی رو بهم یاد بدین اخه دخترم خیلی دوست داره کسی در دسترسم نیست که ازش کمک بخوام.بانوی آشپزخانه: سلام منظورتون از حباب ژلاتینی چیست؟
مبینا: یه مربی اشپزی تو برنامه به خانه بر میگردیم اورده بودباهاشون تماس گرفتم تا شاید دستورش رو بهم بگن ولی فقط گفتن با جلاتین وبا یه تکنیک خاص درست میشه.
نسیم: سلام کارتون واقعاعالیه استادهمه کاراتودرست میکنم برای شوهرم واین باعث صمیمیت ماشده متشکرم ازت عسل بانو
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*




اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی