دوشنبه ۲۸ آبان ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


کار با زرورق شکلات

گروه غذایی: شکلات - شکلات و آبنبات
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:ماکروفر - فر
default.aspx?mode=show&id=introduction:
مواد لازم:
شکلات شیری: به مقدار لازم
زرورق شکلات: به مقدار لازم

  • کار با زرورق شکلات
ابتدا شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم)آب کرده.زرورق شکلات (شکلات ترانسفر)را به اندازه مورد نظر قیچی کرده. شکلات ذوب شده را روی آن ریخته و با کاردک یا چاقو به آرامی روی زرورق پهن کرده. سپس صبر کرده تا کمی سفت شود بعد با چاقو یا وسیله برش دهنده شکلات را به اندازه و اشکلال مورد نظر برش داده. این کار را زمانی انجام می دهیم که شکلات کاملا سفت نشده. کمی نرم است. چون اگر سفت شده باشد کار با آن کمی مشکل است و ممکن است شکلات بشکند. سپیس در یخچال قرارداده . بعد از مدتی حدود نیم ساعت می توانید از یخچال بیرون آورده و زرورق را از آن جدا کرده . 
نکته
اگر اشکال زرورق کامل به شکلات نچسبیده بود باید زمان بیشتری به آن بدهیم تا اشکال کامل روی شکلاتها بیفتد. در اینجا من برای تزیین کیک استفاده کردم سطح کیک را خامه بپوشانید و برش های شکلات را کنار هم به خامه بچسبانید و برای اینکه شکلات ها تکان نخورند می توانید از مقداری روبان استفاده کرده دور کیک ببندید.

مرحله 1

  • کار با زرورق شکلات
ابتدا شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم)آب کرده.

مرحله 2

  • کار با زرورق شکلات
زرورق شکلات را به اندازه مورد نظر قیچی کرده.

مرحله 3

  • کار با زرورق شکلات
شکلات ذوب شده را روی آن ریخته و با کاردک یا چاقو به آرامی روی زرورق پهن کرده.

مرحله 4

  • کار با زرورق شکلات
سپس صبر کرده تا کمی سفت شود بعد با چاقو یا وسیله برش دهنده شکلات را به اندازه و اشکلال مورد نظر برش داده. این کار را زمانی انجام می دهیم که شکلات کاملا سفت نشده. کمی نرم است. چون اگر سفت شده باشد کار با آن کمی مشکل است و ممکن است شکلات بشکند. سپیس در یخچال قرارداده .

مرحله 5

  • کار با زرورق شکلات
در اینجا من برای تزیین کیک استفاده کردم سطح کیک را خامه بپوشانید و برش های شکلات را کنار هم به خامه بچسبانید.

مرحله 6

  • کار با زرورق شکلات


مرحله 7

  • کار با زرورق شکلات
  • کار با زرورق شکلات
برای اینکه شکلات ها تکان نخورند می توانید از مقداری روبان استفاده کرده دور کیک ببندید.



سوالات و نظرات

M: سلام.
من بدون اينكه از فروشنده بپرسم و قبل ديدن عكس زرورق شكلاتي چند نوع نوار شفاف كه مثل طلق و به عرض تقريبا 10سانتي متره تو فروشگاه لوازم قنادي ديدم و با عجله1متر ازش خريدم چون فكر كردم زرورق كه ميگن همينه.اما الان ميبينم زرورق نازكتره و مثل كاغذ كادو ميمونه.حالا موندم ايني كه من خريدم چيه؟!!اگه ميدونين راهنماييم كنين.ممنون
بانوی آشپزخانه: سلام
زرورق شکلات : طلقی است که روی آن شکلات چاپ شده است. اگر با ناخن روی آن بکشید شکلات از آن جدا می شود. جنس زرورق ها با هم فرق می کند بعضی از آنها مثل طلق است و بعضی از آنها مثل شکل بالا یک ورق پلاستیکی نازک است.
طلق ساده : نواری است از طلق که شیشه ای است. زمانی که بخواهیم روی کیک ژله و یا هر نوع کرم ژلاتینه بریزیم . و این کرم روی کیک قراربگیرد از این طلق استفاده می کنیم و دور کیک قرارمی دهیم. پس از سفت شدن کرم این طلق را از دور کیک جدا می کنیم.
شما کافیه با نوک ناخن روی طلق بکشید تا متوجه شوید. باز هم اگر سوالی داشتید در خدمتم.
محبوبه: خییییییلی عالی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
الهه: با سلام وخسته نباشید میخام مطالب سایت در مورد کیکودسر برام ارسال کنید،ممنونبانوی آشپزخانه: با سلام. متاسفانه امکان ارسال مطالب نیست
مری: سلام عالی بود فقط این پروانه خشگلا چجوری درست کردین؟بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم طرح پروانه را روی کاغذ روغنی یا پوستی بکشید و با قیف کاغذی یا نایلونی شکلات ذوب شده طرح را بکشید بهتر است ضخامت کار زیاد باشد تا پروانه ها نشکند
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی