Please wait...
پنج شنبه ۱۰ فروردین ماه ۱۴۰۲
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش
ورود اعضاء
دانستنیها
نکات مهم
کیکها
انواع کیک
انواع مافین و کاپ کیک
تزئین کیک
کیک تولد
کیک غذایی
کیک با تزئین پودر قند
کیک شکلاتی
کیک بدون فر
انواع خمیر تزئینی برای کیک
ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
نکات مهم
آش ها
انواع آش
سوپ ها
انواع سوپ
سوپ سرد
سوپ گرم
خورش ها
انواع خورش
خورش های بدون گوشت
خورش سبز
انواع خورش پاستا
سالاد - چتنی - بورانی
انواع سالاد
چلو - پلو ها
انواع پلو و چلو
شربت - نوشیدنی ها
نوشیدنی گرم
نوشیدنی سرد
تزیینات
تزئین غذایی
تزئین میوه
تزئین سبزیجات
تزئینات و کارهای دوستان
سس ها
انواع سس
اشکنه ها
انواع اشکنه
کباب - استیک - بریانی
انواع کباب
انواع بریانی
شامی - کتلت - کبه - سنبوسه
انواع کتلت
کوکو - املت (خاگینه)
انواع کوکو
ساندویچ
انواع ساندویج
خوراک
انواع خوراک گوشت
انواع خوراک مرغ
انواع خوراک ماهی
انواع خوراک جگر
انواع خوراک سبزیجات
نان
انواع نان
نان مغز دار
کوفته - دلمه
انواع کوفته
انواع دلمه
مایه دلمه
پاستا
انواع پاستا
پیتزا
انواع پیتزا
گراتن
انواع گراتینه
ماهی
انواع میگو
انواع ماهی
تارت - پای
انواع پای
بستنی و پالوده
انواع بستنی
کرم
انواع کرم
ژله
انواع ژله
پودینگ
انواع پودینگ
نکته ها
دسر
انواع دسر
شیرینی
انواع شیرینی
انواع حلوا
شیرینی بدون فر
شکلات
شکلات و آبنبات
انواع شکلات
انواع آبنبات
ته چین
انواع ته چین
سیب زمینی
انواع خوراک سیب زمینی
غذاهای بازیافته
انواع غذاهای بازیافته
غذاهای بازیافته بدون گوشت
مناسبت های خاص
شب یلدا
روز عشق - سپندارمذگان
چهارشنبه سوری
نوروز
تولد
روز پدر
روز مادر
نذری ها
ماه مبارک رمضان
مقالات
مناسبت ها
دستورهای ارسالی کوکری ها
سفارش
انواع دسر، کیک، سالاد، بیسکویت و وسایل تولد
طراحی و اجرا
لیست آخرین مقالات
اطلاعات جامع مایکروفر
معرفی کاربران حرفه ای سایت کوکری
جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب
کباب کنجه لاری
تارت بیسکویتی
همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
دسر پاناکوتا
میزان کالری لبنیات
جدول میزان کالری غذاها
سفارش انواع کیک های غذایی، سالاد و فینگرفود
مدت زمان آماده شدن
بسیار سریع
سریع
معمولی
طولانی
بسیار طولانی
دستور
ایرانی
ایتالیایی
عربی
چینی
فرنگی
دستورهای خاص
غذاهای بدون گوشت
غذاهای رژیمی
گیاهی
بیماران
کودکان
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
کباب کنجه لاری
گروه غذایی:
کباب - استیک - بریانی - انواع کباب
مقالات - دستورهای ارسالی کوکری ها
مدت زمان آماده شدن:
بسیار طولانی
ابزارهای مورد نیاز:
کباب پز - یخچال
دستور:
ایرانی
مواد لازم:
ماست چکیده: 250 گرم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
پیاز بزرگ: 3 عدد
گوشت راسته گوساله یا شتر: 1 کیلوگرم
ابتدا ماست چکیده و پیاز رو با هم مخلوط کرده نمک و فلفل زده در صورت تمایل کمی روغن مایع یا روغن زیتون نیز اضافه کنید. سپس گوشت راسته گوساله یا شتر را که به قطعات 3 سانت خرد کرده اید را افزوده و خوب مخلوط کنید.حدود یک ساعت بیرون از یخچال قراردهید سپس روی آن را سلفون بکشید و به مدت یک الی دو روز در یخچال بماند تا گوشت خوب مزه دار و به اصطلاح کهنه و بیات شود سپس به سیخ کشیده و روی منقل زغال کباب کنید.
**با تشکر از سرکار خانم مریم نویدی از لارستان استان فارس که عکس و دستور را برای سایت ارسال کردند.**
نکته
برای تهیه ماست چکیده ابتدا ماست را در کیسه پارچه ای ریخته به مدت 7 الی 8 ساعت از جایی آویزان کنید تا آب اضافه خارج شود (یا روی سبدی قراردهید تا کم کم آب آن خارج شود)
نکته
به ازای هر کیلو گوشت 250 گرم ماست چکیده مورد نیاز است.
نکته
به جای گوشت شتر می توانید از انواع گوشت گوساله و گوسفند استفاده کنید
نکته
در استان فارس شهرستان لار در دستورهای محلی گوشت شتر را بیش از 2 روز حتی تا 4 روز در مواد ماستی مزه دار می کنند تا گوشت بافت نرم تری پیدا کند.
نکته
گوشت شترهای جوان که سن آن ها بین یک تا سه سال است بسیار نرم تر و خوش طعم تر از گوشت شترهای بزرگسال است که معمولاً گوشتی سفت و دیر هضم دارند. هرچه سن حیوان بیشتر از میزان نرمی گوشت کاسته می شود، از این رو پیشنهاد می شود شترهای یکساله برای مصرف گوشت ذبح شوند. گوشت شترهای کم سن و سال از جهت مزه، طعم و نرمی شبیه گوشت گاو است.
نکته
خواباندن فرایند خیساندن مواد غذایی در یک چاشنی، اغلب اسیدی و مایع پیش از پخت است. خواباندن معمولاً برای طعم دادن به غذاها و ترد کردن گوشت استفاده میشود. این فرایند ممکن است چند ثانیه تا چند روز نیز به طول بینجامد و در روشهای آشپزی مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. مایع خواباندن اغلب شامل روغنها، گیاهان معطر و ادویهجات برای افزودن بیشتر طعم و عطر به مواد غذایی است.
مرحله 1
ابتدا ماست چکیده و پیاز رو با هم مخلوط کرده نمک و فلفل زده در صورت تمایل کمی روغن مایع یا روغن زیتون نیز اضافه کنید.
مرحله 2
سپس گوشت راسته گوساله یا شتر را که به قطعات 3 سانت خرد کرده اید را افزوده و خوب مخلوط کنید.
مرحله 3
حدود یک ساعت بیرون از یخچال قراردهید سپس روی آن را سلفون بکشید و به مدت یک الی دو روز در یخچال بماند تا گوشت خوب مزه دار و به اصطلاح کهنه و بیات شود سپس به سیخ کشیده و روی منقل زغال کباب کنید.
لیست مقالات مرتبط
خورش خیار
کوکوی گوشت کوبیده
آب دوغ و خیار تابستانی
ته چین انار
حلوای زعفرانی و شکلاتی آرد گندم
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر و روز زن مبارک
دم کردن برنج
نان و پنیر و مربا
مزه دار کردن مرغ
شستن سبزیجات
مرغ بریانی نمکی
پیراشکی گوشت
انواع مواد گوشتی
خورش باقالا قاتق
خرید برنج
سوالات و نظرات
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:
*
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:
*
تبلیغات
جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@
گالری
-
نقشه سایت
-
معرفی سایت
-
ثبت نام در سایت
-
تماس با مدیر
-
پیشنهادات
-
پیوندها
-
تبلیغات در سایت
-
پذیرش سفارش
ورود اعضاء