جمعه ۱ آذر ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

کباب کنجه لاری

گروه غذایی: کباب - استیک - بریانی - انواع کباب
مقالات - دستورهای ارسالی کوکری ها
مدت زمان آماده شدن:بسیار طولانی
ابزارهای مورد نیاز:کباب پز - یخچال
دستور:ایرانی
مواد لازم:
ماست چکیده: 250 گرم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
پیاز بزرگ: 3 عدد
گوشت راسته گوساله یا شتر: 1 کیلوگرم

  • کباب کنجه لاری
ابتدا ماست چکیده و پیاز رو با هم مخلوط کرده نمک و فلفل زده در صورت تمایل کمی روغن مایع یا روغن زیتون نیز اضافه کنید. سپس گوشت راسته گوساله یا شتر را که به قطعات 3 سانت خرد کرده اید را افزوده و خوب مخلوط کنید.حدود یک ساعت بیرون از یخچال قراردهید سپس روی آن را سلفون بکشید و به مدت یک الی دو روز در یخچال بماند تا گوشت خوب مزه دار و به اصطلاح کهنه و بیات شود سپس به سیخ کشیده و روی منقل زغال کباب کنید.



**با تشکر از سرکار خانم مریم نویدی از لارستان استان فارس که عکس و دستور را برای سایت ارسال کردند.**


نکته
برای تهیه ماست چکیده ابتدا ماست را در کیسه پارچه ای ریخته به مدت 7 الی 8 ساعت از جایی آویزان کنید تا آب اضافه خارج شود (یا روی سبدی قراردهید تا کم کم آب آن خارج شود)
نکته
به ازای هر کیلو گوشت 250 گرم ماست چکیده مورد نیاز است.
نکته
به جای گوشت شتر می توانید از انواع گوشت گوساله و گوسفند استفاده کنید
نکته
در استان فارس شهرستان لار در دستورهای محلی گوشت شتر را بیش از 2 روز حتی تا 4 روز در مواد ماستی مزه دار می کنند تا گوشت بافت نرم تری پیدا کند.
نکته
گوشت شترهای جوان که سن آن ها بین یک تا سه سال است بسیار نرم‌ تر و خوش طعم ‌تر از گوشت شترهای بزرگسال است که معمولاً گوشتی سفت و دیر هضم دارند. هرچه سن حیوان بیشتر از میزان نرمی گوشت کاسته می ‌شود، از این ‌رو پیشنهاد می ‌شود شترهای یکساله برای مصرف گوشت ذبح شوند. گوشت شترهای کم سن و سال از جهت مزه، طعم و نرمی شبیه گوشت گاو است.
نکته
خواباندن فرایند خیساندن مواد غذایی در یک چاشنی، اغلب اسیدی و مایع پیش از پخت است. خواباندن معمولاً برای طعم دادن به غذاها و ترد کردن گوشت استفاده می‌شود. این فرایند ممکن است چند ثانیه تا چند روز نیز به طول بینجامد و در روش‌های آشپزی مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. مایع خواباندن اغلب شامل روغنها، گیاهان معطر و ادویه‌جات برای افزودن بیشتر طعم و عطر به مواد غذایی است.


مرحله 1

  • کباب کنجه لاری
  • کباب کنجه لاری
ابتدا ماست چکیده و پیاز رو با هم مخلوط کرده نمک و فلفل زده در صورت تمایل کمی روغن مایع یا روغن زیتون نیز اضافه کنید.

مرحله 2

  • کباب کنجه لاری
  • کباب کنجه لاری
سپس گوشت راسته گوساله یا شتر را که به قطعات 3 سانت خرد کرده اید را افزوده و خوب مخلوط کنید.

مرحله 3

  • کباب کنجه لاری
حدود یک ساعت بیرون از یخچال قراردهید سپس روی آن را سلفون بکشید و به مدت یک الی دو روز در یخچال بماند تا گوشت خوب مزه دار و به اصطلاح کهنه و بیات شود سپس به سیخ کشیده و روی منقل زغال کباب کنید.



سوالات و نظرات

شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی