دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


تارت بیسکویتی

گروه غذایی: کیکها - تزئین کیک
کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
دسر - انواع دسر
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
مناسبت های خاص - شب یلدا
مناسبت های خاص - روز مادر
مناسبت های خاص - روز پدر
مناسبت های خاص - تولد
مقالات - دستورهای ارسالی کوکری ها
کیکها - انواع کیک
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:همزن برقی - فر - یخچال
دستور:فرنگی
مواد لازم:
آرد سفید: 300 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
کره: 150 گرم
پودر قند: 100 گرم
بکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری
رنده پوست پرتقال: 1/2 قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته: 500 گرم

  • تارت بیسکویتی
کره رو با همزن خوب هم می زنیم تا کمی نرم شود زرده تخم مر غ و( رنده پوست لیمو یا پرتقال یا وانیل شکری )را اضافه کرده هم میزنیم سپس پودر قند رو بهش اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده الک کرده سپس کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم وقتی مواد سفت شد در نایلون قرارداده و در یخچال به مدت پانزده تا بیست دقیقه بگذارید تا خمیر کمی استراحت کند. روی میز کاغذ روغنی رو باز کنید بعد با وردنه خمیرتون رو با ضخامت حدود نیم سانت باز کنید .
طرح قلب را روی کاغذ بکشید با قیچی ببرید روی خمیر باز شده روی کاغذ روغنی که در سینی مخصوص شیرینی که کف آن را چرب کرده اید و کاغذ روغنی قرارداده اید بگذارید و با چاقو برش بزنید .
فر رو با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید به مدت 10 الی 15 دقیقه قراردهید دور شیرینی به مجض اینکه کمی تغییر رنگ داد نشانه پخت و آماده بودن شیرینی است که سینی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا سرد شود.پس از خنک شدن بیسکویت آن را با خامه فرم گرفته و میوه و ترایفل های رنگی و خوراکی طبق شکل تزیین کنید بدین صورت که لایه اول بیسکویت را قرارمی دهید سپس با قیف و ماسوره گرد روی قلب را کاملا شکوفه بزنید سپس بیسکویت دوم را به آرامی روی آن قرار داده و دوباره با خامه رویش را کاملا شکوفه بزنید و با گل ،میوه و ترایفل های رنگی و خوراکی تزیین نمایید.این دسر خوشمزه و شیک را می توانید با رنگ ها و طعم های متفاوت و موادی که در دسترس دارید مثل پاستیل های رنگین، شکلات ، بیسکویت، شیرینی مرنگ و یا ماکارون و بیسکویتهای تزیینی به زیبایی دیزاین نمایید.

با تشکر از سرکار خانم کمالی که در اجرای این دسر همکاری نمودند.(عکس ها و اجرا توسط خانم کمالی)
دستور و ایده سایت کوکری


نکته
بیسکویت های کره ای رو نباید زیاد ورز داد چون بیسکویت سفت می شود.
نکته
هر چه زمان بگذرد بیسکویت رطوبت خامه را جذب می کند و بافت نرم تری پیدا می کند بهتر است حداقل 6 ساعت از تزیین دسر بگدرد بعد سرو شود تا بیسکویت نرم تر شود.
نکته
برای اینکه بیسکویت صاف و تمیز از فر خارج شود بعد از برش قلب ها آن را ده دقیقه در یخچال قراردهید تا خنک وارد فر قراربگیرد.
نکته
اگر قلب به سایز بزرگتر می خواهید مواد را 2 برابر کنید.
نکته
می توانید از انواع خمیرهای بیسکویتی و تارت ها برای این دسر استفاده کنید.

مرحله 1

  • تارت بیسکویتی
  • تارت بیسکویتی
کره رو با همزن خوب هم می زنیم تا کمی نرم شود.  زرده تخم مرغ و (رنده پوست پرتقال یا لیمو یا وانیل شکری) را اضافه کرده هم بزنید سپس پودر قند رو بهش اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.

مرحله 2

  • تارت بیسکویتی
  سپس تخم مرغ و رنده پوست پرتقال یا رنده پوست لیمو ترش رو اضافه کرده و هم می زنیم.

مرحله 3

  • تارت بیسکویتی
  • تارت بیسکویتی
آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده الک کرده سپس کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم وقتی مواد سفت شد در نایلون قرارداده و در یخچال به مدت پانزده تا بیست دقیقه بگذارید تا خمیر کمی استراحت کند.

مرحله 5

  • تارت بیسکویتی
  • تارت بیسکویتی
روی میز کاغذ روغنی رو باز کنید بعد با وردنه خمیرتون رو با ضخامت حدود نیم سانت باز کنید .
طرح قلب را روی کاغذ بکشید با قیچی ببرید روی خمیر باز شده روی کاغذ روغنی که در سینی مخصوص شیرینی که کف آن را چرب کرده اید و کاغذ روغنی قرارداده اید بگذارید و با چاقو برش بزنید .
فر رو با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید به مدت 10 الی 15 دقیقه قراردهید رنگ دور شیرینی به مجض اینکه کمی تغییر رنگ داد نشانه پخت و آماده بودن شیرینی است که سینی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا سرد شود.


مرحله 6

  • تارت بیسکویتی
  • تارت بیسکویتی
پس از خنک شدن بیسکویت آن را با خامه فرم گرفته و میوه و ترایفل های رنگی و خوراکی طبق شکل تزیین کنید بدین صورت که لایه اول بیسکویت را قرارمی دهید سپس با قیف و ماسوره گرد روی قلب را کاملا شکوفه بزنید سپس بیسکویت دوم را به آرامی روی آن قرار داده و دوباره با خامه رویش را کاملا شکوفه بزنید و با گل ،میوه و ترایفل های رنگی و خوراکی تزیین نمایید.

مرحله 7

  • تارت بیسکویتی
  • تارت بیسکویتی
  • تارت بیسکویتی
  • تارت بیسکویتی
  • تارت بیسکویتی
  • تارت بیسکویتی
این دسر خوشمزه و شیک را می توانید با رنگ ها و طعم های متفاوت و موادی که در دسترس دارید مثل پاستیل های رنگین، شکلات ، بیسکویت، شیرینی مرنگ و یا ماکارون و بیسکویتهای تزیینی به زیبایی دیزاین نمایید.


 پیج ما در اینستاگرام لطفا فالو کنید
لینک دستورات و ایده ها در کانال تلگرام



سوالات و نظرات

شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



کانال تلگرام

اولین سایت حرفه ای آشپزی ایرانی


اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی