Please wait...
پنج شنبه ۱۰ فروردین ماه ۱۴۰۲
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش
ورود اعضاء
دانستنیها
نکات مهم
کیکها
انواع کیک
انواع مافین و کاپ کیک
تزئین کیک
کیک تولد
کیک غذایی
کیک با تزئین پودر قند
کیک شکلاتی
کیک بدون فر
انواع خمیر تزئینی برای کیک
ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
نکات مهم
آش ها
انواع آش
سوپ ها
انواع سوپ
سوپ سرد
سوپ گرم
خورش ها
انواع خورش
خورش های بدون گوشت
خورش سبز
انواع خورش پاستا
سالاد - چتنی - بورانی
انواع سالاد
چلو - پلو ها
انواع پلو و چلو
شربت - نوشیدنی ها
نوشیدنی گرم
نوشیدنی سرد
تزیینات
تزئین غذایی
تزئین میوه
تزئین سبزیجات
تزئینات و کارهای دوستان
سس ها
انواع سس
اشکنه ها
انواع اشکنه
کباب - استیک - بریانی
انواع کباب
انواع بریانی
شامی - کتلت - کبه - سنبوسه
انواع کتلت
کوکو - املت (خاگینه)
انواع کوکو
ساندویچ
انواع ساندویج
خوراک
انواع خوراک گوشت
انواع خوراک مرغ
انواع خوراک ماهی
انواع خوراک جگر
انواع خوراک سبزیجات
نان
انواع نان
نان مغز دار
کوفته - دلمه
انواع کوفته
انواع دلمه
مایه دلمه
پاستا
انواع پاستا
پیتزا
انواع پیتزا
گراتن
انواع گراتینه
ماهی
انواع میگو
انواع ماهی
تارت - پای
انواع پای
بستنی و پالوده
انواع بستنی
کرم
انواع کرم
ژله
انواع ژله
پودینگ
انواع پودینگ
نکته ها
دسر
انواع دسر
شیرینی
انواع شیرینی
انواع حلوا
شیرینی بدون فر
شکلات
شکلات و آبنبات
انواع شکلات
انواع آبنبات
ته چین
انواع ته چین
سیب زمینی
انواع خوراک سیب زمینی
غذاهای بازیافته
انواع غذاهای بازیافته
غذاهای بازیافته بدون گوشت
مناسبت های خاص
شب یلدا
روز عشق - سپندارمذگان
چهارشنبه سوری
نوروز
تولد
روز پدر
روز مادر
نذری ها
ماه مبارک رمضان
مقالات
مناسبت ها
دستورهای ارسالی کوکری ها
سفارش
انواع دسر، کیک، سالاد، بیسکویت و وسایل تولد
طراحی و اجرا
لیست آخرین مقالات
اطلاعات جامع مایکروفر
معرفی کاربران حرفه ای سایت کوکری
جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب
کباب کنجه لاری
تارت بیسکویتی
همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
دسر پاناکوتا
میزان کالری لبنیات
جدول میزان کالری غذاها
سفارش انواع کیک های غذایی، سالاد و فینگرفود
مدت زمان آماده شدن
بسیار سریع
سریع
معمولی
طولانی
بسیار طولانی
دستور
ایرانی
ایتالیایی
عربی
چینی
فرنگی
دستورهای خاص
غذاهای بدون گوشت
غذاهای رژیمی
گیاهی
بیماران
کودکان
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
تارت بیسکویتی
گروه غذایی:
کیکها - تزئین کیک
کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
دسر - انواع دسر
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
مناسبت های خاص - شب یلدا
مناسبت های خاص - روز مادر
مناسبت های خاص - روز پدر
مناسبت های خاص - تولد
مقالات - دستورهای ارسالی کوکری ها
کیکها - انواع کیک
مدت زمان آماده شدن:
معمولی
ابزارهای مورد نیاز:
همزن برقی - فر - یخچال
دستور:
فرنگی
مواد لازم:
آرد سفید: 300 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
کره: 150 گرم
پودر قند: 100 گرم
بکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری
رنده پوست پرتقال: 1/2 قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته: 500 گرم
کره رو با همزن خوب هم می زنیم تا کمی نرم شود زرده تخم مر غ و( رنده پوست لیمو یا پرتقال یا وانیل شکری )را اضافه کرده هم میزنیم سپس پودر قند رو بهش اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده الک کرده سپس کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم وقتی مواد سفت شد در نایلون قرارداده و در یخچال به مدت پانزده تا بیست دقیقه بگذارید تا خمیر کمی استراحت کند. روی میز کاغذ روغنی رو باز کنید بعد با وردنه خمیرتون رو با ضخامت حدود نیم سانت باز کنید .
طرح قلب را روی کاغذ بکشید با قیچی ببرید روی خمیر باز شده روی کاغذ روغنی که در سینی مخصوص شیرینی که کف آن را چرب کرده اید و کاغذ روغنی قرارداده اید بگذارید و با چاقو برش بزنید .
فر رو با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید به مدت 10 الی 15 دقیقه قراردهید دور شیرینی به مجض اینکه کمی تغییر رنگ داد نشانه پخت و آماده بودن شیرینی است که سینی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا سرد شود.پس از خنک شدن بیسکویت آن را با
خامه فرم گرفته
و میوه و ترایفل های رنگی و خوراکی طبق شکل تزیین کنید بدین صورت که لایه اول بیسکویت را قرارمی دهید سپس با قیف و ماسوره گرد روی قلب را کاملا شکوفه بزنید سپس بیسکویت دوم را به آرامی روی آن قرار داده و دوباره با خامه رویش را کاملا شکوفه بزنید و با گل ،میوه و ترایفل های رنگی و خوراکی تزیین نمایید.این دسر خوشمزه و شیک را می توانید با رنگ ها و طعم های متفاوت و موادی که در دسترس دارید مثل پاستیل های رنگین، شکلات ، بیسکویت، شیرینی مرنگ و یا ماکارون و بیسکویتهای تزیینی به زیبایی دیزاین نمایید.
با تشکر از سرکار خانم کمالی که در اجرای این دسر همکاری نمودند.(عکس ها و اجرا توسط خانم کمالی)
دستور و ایده سایت کوکری
نکته
بیسکویت های کره ای رو نباید زیاد ورز داد چون بیسکویت سفت می شود.
نکته
هر چه زمان بگذرد بیسکویت رطوبت خامه را جذب می کند و بافت نرم تری پیدا می کند بهتر است حداقل 6 ساعت از تزیین دسر بگدرد بعد سرو شود تا بیسکویت نرم تر شود.
نکته
برای اینکه بیسکویت صاف و تمیز از فر خارج شود بعد از برش قلب ها آن را ده دقیقه در یخچال قراردهید تا خنک وارد فر قراربگیرد.
نکته
اگر قلب به سایز بزرگتر می خواهید مواد را 2 برابر کنید.
نکته
می توانید از انواع خمیرهای بیسکویتی و تارت ها برای این دسر استفاده کنید.
مرحله 1
کره رو با همزن خوب هم می زنیم تا کمی نرم شود. زرده تخم مرغ و (رنده پوست پرتقال یا لیمو یا وانیل شکری) را اضافه کرده هم بزنید سپس پودر قند رو بهش اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.
مرحله 2
سپس تخم مرغ و رنده پوست پرتقال یا رنده پوست لیمو ترش رو اضافه کرده و هم می زنیم.
مرحله 3
آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده الک کرده سپس کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم وقتی مواد سفت شد در نایلون قرارداده و در یخچال به مدت پانزده تا بیست دقیقه بگذارید تا خمیر کمی استراحت کند.
مرحله 5
روی میز کاغذ روغنی رو باز کنید بعد با وردنه خمیرتون رو با ضخامت حدود نیم سانت باز کنید .
طرح قلب را روی کاغذ بکشید با قیچی ببرید روی خمیر باز شده روی کاغذ روغنی که در سینی مخصوص شیرینی که کف آن را چرب کرده اید و کاغذ روغنی قرارداده اید بگذارید و با چاقو برش بزنید .
فر رو با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید به مدت 10 الی 15 دقیقه قراردهید رنگ دور شیرینی به مجض اینکه کمی تغییر رنگ داد نشانه پخت و آماده بودن شیرینی است که سینی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا سرد شود.
مرحله 6
پس از خنک شدن بیسکویت آن را با
خامه فرم گرفته
و میوه و ترایفل های رنگی و خوراکی طبق شکل تزیین کنید بدین صورت که لایه اول بیسکویت را قرارمی دهید سپس با قیف و ماسوره گرد روی قلب را کاملا شکوفه بزنید سپس بیسکویت دوم را به آرامی روی آن قرار داده و دوباره با خامه رویش را کاملا شکوفه بزنید و با گل ،میوه و ترایفل های رنگی و خوراکی تزیین نمایید.
مرحله 7
این دسر خوشمزه و شیک را می توانید با رنگ ها و طعم های متفاوت و موادی که در دسترس دارید مثل پاستیل های رنگین، شکلات ، بیسکویت، شیرینی مرنگ و یا ماکارون و بیسکویتهای تزیینی به زیبایی دیزاین نمایید.
پیج ما در اینستاگرام لطفا فالو کنید
لینک دستورات و ایده ها در کانال تلگرام
لیست مقالات مرتبط
همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
خمیر بیسکویت تزیینی
ژله گلدار
بیسکویت آبنباتی
کیک شیفون
بیسکویت شکری
کلبه بیسکویتی 1
ژله انار با کرم شانتی
کرم شانتی
ژله موزائیکی
ژله با کمپوت میوه
شکر رنگین
گل ژلاتینی
ذوب کردن ژلاتین
تزیین کیک با زرورق شکلات
کار با زرورق شکلات
پروانه های شکلاتی
کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
ژله با پودر ژله آماده و خارج کردن ژله از قالب
پودر پودینگ و دسر های آماده
سوالات و نظرات
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:
*
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:
*
تبلیغات
جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@
گالری
-
نقشه سایت
-
معرفی سایت
-
ثبت نام در سایت
-
تماس با مدیر
-
پیشنهادات
-
پیوندها
-
تبلیغات در سایت
-
پذیرش سفارش
ورود اعضاء