جمعه ۱ آذر ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

دسر پاناکوتا

گروه غذایی: پودینگ - انواع پودینگ
دسر - انواع دسر
مقالات - دستورهای ارسالی کوکری ها
کرم - انواع کرم
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:گاز - یخچال
دستور:ایتالیایی
دستورهای خاص:کودکان
مواد لازم:
شیر: 2 لیوان
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 100 گرم
خامه: 100 گرم
وانیل شکری: نصف قاشق چای خوری

  • دسر پاناکوتا
دو لیوان شیر را داخل ظرفی میریزیم و روی اجاق گاز با حرارت ملایم میگذاریم سپس 2قاشق غذاخوری پودر ژلاتین میریزیم و به هم میزنیم تا ژلاتین در شیر حل شود حالا نصف لیوان شکر که معادل صد گرم است را داخل شیر میریزیم و هم میزنیم سپس خامه صبحانه صد گرمی را میریزیم وباز هم میزنیم تا خامه باز شود و خیلی کم وانیل اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم و نکته مهم این که نباید شیر اصلا بجوشد . بعد اجازه میدهیم از داغی بیفتد و از صافی رد میکنیم تا چربی خامه صاف شود و پاناکوتارا با رنگ های خوراکی دلخواه رنگ میکنیم .برای اینکه دسر رنگارنگ و پله ای شود ظرف یا قالب دسر را به صورت سطح شیب دار قرار می دهیم تا دسر به یک طرف تقریبا بسته شود بعد لایه سفید را روی لایه رنگی ریخته تا کمی خود را بگیرد به همین ترتیب می توانید جهت شیب دسر را با شیب دار کردن قالب مشخص کنید و لایه های بیشتر و رنگینی آماده کنید.



نکته
نکته مهم این که نباید شیر اصلا بجوشد.
نکته
بهتر هست که ژلاتین به روش بن ماری ذوب شود بعد در آخر کار به مواد اضافه شود به این صورت تمام ژلاتین در محلول کرم کاملا حل می شود.
نکته
اصل دسر با خامه هست. مقدار خامه بیشتر از شیرباشد طعم و بافت خوشمزه تر و لطیف تری خواهد داشت.
نکته
برای اینکه لایه ها در هم مخلوط نشوند هر لایه خودش را گرفت توجه داشته باشید که کامل نباید بسته شود لایه بعدی را بریزید.

  • دسر پاناکوتا
و لیوان شیر را داخل ظرفی میریزیم و روی اجاق گاز با حرارت ملایم میگذاریم سپس 2قاشق غذاخوری پودر ژلاتین میریزیم و به هم میزنیم تا ژلاتین در شیر حل شود حالا نصف لیوان شکر که معادل صد گرم است را داخل شیر میریزیم و هم میزنیم.
  • دسر پاناکوتا
  • دسر پاناکوتا
سپس خامه صبحانه صد گرمی را میریزیم وباز هم میزنیم تا خامه باز شود و خیلی کم وانیل اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم و نکته مهم این که نباید شیر اصلا بجوشد . بعد اجازه میدهیم از داغی بیفتد و از صافی رد میکنیم تا چربی خامه صاف شود و پاناکوتارا با رنگ های خوراکی دلخواه رنگ میکنیم .برای اینکه دسر رنگارنگ و پله ای شود ظرف یا قالب دسر را به صورت سطح شیب دار قرار می دهیم تا دسر به یک طرف تقریبا بسته شود بعد لایه سفید را روی لایه رنگی ریخته تا کمی خود را بگیرد به همین ترتیب می توانید جهت شیب دسر را با شیب دار کردن قالب مشخص کنید و لایه های بیشتر و رنگینی آماده کنید.

دستور و اجرا: توسط خانم رعنا از گروه تلگرام سایت کوکری COOKERY.IR



سوالات و نظرات

سيما: با سلام لطفا روش ذوب ژلاتين با استفاده از بن ماري را بفرماييد . متشكرمبانوی آشپزخانه: با سلام مقاله ذوب کردن ژلاتین در سایت را مطالعه کنید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی