Please wait...
پنج شنبه ۱۰ فروردین ماه ۱۴۰۲
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش
ورود اعضاء
دانستنیها
نکات مهم
کیکها
انواع کیک
انواع مافین و کاپ کیک
تزئین کیک
کیک تولد
کیک غذایی
کیک با تزئین پودر قند
کیک شکلاتی
کیک بدون فر
انواع خمیر تزئینی برای کیک
ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
نکات مهم
آش ها
انواع آش
سوپ ها
انواع سوپ
سوپ سرد
سوپ گرم
خورش ها
انواع خورش
خورش های بدون گوشت
خورش سبز
انواع خورش پاستا
سالاد - چتنی - بورانی
انواع سالاد
چلو - پلو ها
انواع پلو و چلو
شربت - نوشیدنی ها
نوشیدنی گرم
نوشیدنی سرد
تزیینات
تزئین غذایی
تزئین میوه
تزئین سبزیجات
تزئینات و کارهای دوستان
سس ها
انواع سس
اشکنه ها
انواع اشکنه
کباب - استیک - بریانی
انواع کباب
انواع بریانی
شامی - کتلت - کبه - سنبوسه
انواع کتلت
کوکو - املت (خاگینه)
انواع کوکو
ساندویچ
انواع ساندویج
خوراک
انواع خوراک گوشت
انواع خوراک مرغ
انواع خوراک ماهی
انواع خوراک جگر
انواع خوراک سبزیجات
نان
انواع نان
نان مغز دار
کوفته - دلمه
انواع کوفته
انواع دلمه
مایه دلمه
پاستا
انواع پاستا
پیتزا
انواع پیتزا
گراتن
انواع گراتینه
ماهی
انواع میگو
انواع ماهی
تارت - پای
انواع پای
بستنی و پالوده
انواع بستنی
کرم
انواع کرم
ژله
انواع ژله
پودینگ
انواع پودینگ
نکته ها
دسر
انواع دسر
شیرینی
انواع شیرینی
انواع حلوا
شیرینی بدون فر
شکلات
شکلات و آبنبات
انواع شکلات
انواع آبنبات
ته چین
انواع ته چین
سیب زمینی
انواع خوراک سیب زمینی
غذاهای بازیافته
انواع غذاهای بازیافته
غذاهای بازیافته بدون گوشت
مناسبت های خاص
شب یلدا
روز عشق - سپندارمذگان
چهارشنبه سوری
نوروز
تولد
روز پدر
روز مادر
نذری ها
ماه مبارک رمضان
مقالات
مناسبت ها
دستورهای ارسالی کوکری ها
سفارش
انواع دسر، کیک، سالاد، بیسکویت و وسایل تولد
طراحی و اجرا
لیست آخرین مقالات
اطلاعات جامع مایکروفر
معرفی کاربران حرفه ای سایت کوکری
جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب
کباب کنجه لاری
تارت بیسکویتی
همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
دسر پاناکوتا
میزان کالری لبنیات
جدول میزان کالری غذاها
سفارش انواع کیک های غذایی، سالاد و فینگرفود
مدت زمان آماده شدن
بسیار سریع
سریع
معمولی
طولانی
بسیار طولانی
دستور
ایرانی
ایتالیایی
عربی
چینی
فرنگی
دستورهای خاص
غذاهای بدون گوشت
غذاهای رژیمی
گیاهی
بیماران
کودکان
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
دسر پاناکوتا
گروه غذایی:
پودینگ - انواع پودینگ
دسر - انواع دسر
مقالات - دستورهای ارسالی کوکری ها
کرم - انواع کرم
مدت زمان آماده شدن:
معمولی
ابزارهای مورد نیاز:
گاز - یخچال
دستور:
ایتالیایی
دستورهای خاص:
کودکان
مواد لازم:
شیر: 2 لیوان
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 100 گرم
خامه: 100 گرم
وانیل شکری: نصف قاشق چای خوری
دو لیوان شیر را داخل ظرفی میریزیم و روی اجاق گاز با حرارت ملایم میگذاریم سپس 2قاشق غذاخوری پودر ژلاتین میریزیم و به هم میزنیم تا ژلاتین در شیر حل شود حالا نصف لیوان شکر که معادل صد گرم است را داخل شیر میریزیم و هم میزنیم سپس خامه صبحانه صد گرمی را میریزیم وباز هم میزنیم تا خامه باز شود و خیلی کم وانیل اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم و نکته مهم این که نباید شیر اصلا بجوشد . بعد اجازه میدهیم از داغی بیفتد و از صافی رد میکنیم تا چربی خامه صاف شود و پاناکوتارا با رنگ های خوراکی دلخواه رنگ میکنیم .برای اینکه دسر رنگارنگ و پله ای شود ظرف یا قالب دسر را به صورت سطح شیب دار قرار می دهیم تا دسر به یک طرف تقریبا بسته شود بعد لایه سفید را روی لایه رنگی ریخته تا کمی خود را بگیرد به همین ترتیب می توانید جهت شیب دسر را با شیب دار کردن قالب مشخص کنید و لایه های بیشتر و رنگینی آماده کنید.
نکته
نکته مهم این که نباید شیر اصلا بجوشد.
نکته
بهتر هست که ژلاتین به روش بن ماری ذوب شود بعد در آخر کار به مواد اضافه شود به این صورت تمام ژلاتین در محلول کرم کاملا حل می شود.
نکته
اصل دسر با خامه هست. مقدار خامه بیشتر از شیرباشد طعم و بافت خوشمزه تر و لطیف تری خواهد داشت.
نکته
برای اینکه لایه ها در هم مخلوط نشوند هر لایه خودش را گرفت توجه داشته باشید که کامل نباید بسته شود لایه بعدی را بریزید.
و لیوان شیر را داخل ظرفی میریزیم و روی اجاق گاز با حرارت ملایم میگذاریم سپس 2قاشق غذاخوری پودر ژلاتین میریزیم و به هم میزنیم تا ژلاتین در شیر حل شود حالا نصف لیوان شکر که معادل صد گرم است را داخل شیر میریزیم و هم میزنیم.
سپس خامه صبحانه صد گرمی را میریزیم وباز هم میزنیم تا خامه باز شود و خیلی کم وانیل اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم و نکته مهم این که نباید شیر اصلا بجوشد . بعد اجازه میدهیم از داغی بیفتد و از صافی رد میکنیم تا چربی خامه صاف شود و پاناکوتارا با رنگ های خوراکی دلخواه رنگ میکنیم .برای اینکه دسر رنگارنگ و پله ای شود ظرف یا قالب دسر را به صورت سطح شیب دار قرار می دهیم تا دسر به یک طرف تقریبا بسته شود بعد لایه سفید را روی لایه رنگی ریخته تا کمی خود را بگیرد به همین ترتیب می توانید جهت شیب دسر را با شیب دار کردن قالب مشخص کنید و لایه های بیشتر و رنگینی آماده کنید.
دستور و اجرا: توسط خانم رعنا از گروه تلگرام سایت کوکری COOKERY.IR
لیست مقالات مرتبط
ژله گلدار
کیک شیفون
ژله انار با کرم شانتی
کرم شانتی
ژله موزائیکی
ژله با کمپوت میوه
شکر رنگین
گل ژلاتینی
ذوب کردن ژلاتین
تزیین کیک با زرورق شکلات
کار با زرورق شکلات
پروانه های شکلاتی
کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
ژله با پودر ژله آماده و خارج کردن ژله از قالب
پودر پودینگ و دسر های آماده
سوالات و نظرات
سيما:
با سلام لطفا روش ذوب ژلاتين با استفاده از بن ماري را بفرماييد . متشكرم
بانوی آشپزخانه:
با سلام مقاله ذوب کردن ژلاتین در سایت را مطالعه کنید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:
*
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:
*
تبلیغات
جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@
گالری
-
نقشه سایت
-
معرفی سایت
-
ثبت نام در سایت
-
تماس با مدیر
-
پیشنهادات
-
پیوندها
-
تبلیغات در سایت
-
پذیرش سفارش
ورود اعضاء