دوشنبه ۵ تیر ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


میرزاقاسمی

گروه غذایی: خوراک - انواع خوراک سبزیجات
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:غذاهای بدون گوشت - گیاهی
مواد لازم:
بادنجان (بادمجان): 6 عدد
سیر: 6 حبه
گوجه فرنگی: 3 عدد
تخم مرغ: 3 عدد
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: 1 تا 2 قاشق غذاخوری

  • میرزاقاسمی
بادمجان را روی آتش زغال یا روی شعله پخش کن اجاق گاز کباب کنید تا پوست آن بسوزد و بادمجان بوی دود بگیرد بعد با یک چاقو هسته های بادمجان را از گوشت بادمجان جدا کنید بعد گوشت بادمجان را ساطوری کنید. روغن را روی حرارت داغ کنید سیر رنده شده یا کوبیده شده را بریزید و چند دقیقه ای تفت دهید.  نمک و فلفل و زردچوبه را با سیر تفت دهید سپس بادمجان ها را بریزید حدود 5 دقیقه ای روی حرارت هم بزنید سپس گوجه فرنگی پوست کنده  خرد شده را اضافه کنید. اگر دوست داشته باشید میرزاقاسمی تون رنگ بهتری داشته باشد می توانید رب گوجه فرنگی در این مرحله به غذا اضافه کنید. و درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا بپزد چنددقیقه قبل از سرو تخم مرغ ها در تابه بشکنید حرارت را زیاد کنید تا تخم مرغ ها بسته شود و یا در تابه دیگری سرخ کنید زمان سرو روی غذا قراردهید.

نکته
مقدار تخم مرغ ها را کمتر بریزید و یا در تابه جداگانه سرخ کنید و زمان سرو روی غذا قراردهید.
نکته
این غذا را می توانید با برنج یا نان سرو کنید.
نکته
بهتر است گوشت بادمجان را قبل از اضافه کردن به سیر ساطوری کنید.
نکته
اضافه کردن رب گوجه فرنگی بدلخواه هست.

مرحله 1

  • میرزاقاسمی
  • میرزاقاسمی
بادمجان را روی آتش زغال یا روی شعله پخش کن اجاق گاز کباب کنید تا پوست آن بسوزد و بادمجان بوی دود بگیرد بعد با یک چاقو هسته های بادمجان را از گوشت بادمجان جدا کنید.

مرحله 2

  • میرزاقاسمی
  • میرزاقاسمی
روغن را روی حرارت داغ کنید سیر رنده شده یا کوبیده شده را بریزید و چند دقیقه ای تفت دهید.  نمک و فلفل و زردچوبه را با سیر تفت دهید.

مرحله 3

  • میرزاقاسمی
  • میرزاقاسمی
  • میرزاقاسمی
سپس بادمجان ها را بریزید حدود 5 دقیقه ای روی حرارت هم بزنید.

مرحله 4

  • میرزاقاسمی
  • میرزاقاسمی
سپس گوجه فرنگی پوست کنده  خرد شده را اضافه کنید.

مرحله 5

  • میرزاقاسمی
  • میرزاقاسمی
اگر دوست داشته باشید میرزاقاسمی تون رنگ بهتری داشته باشد می توانید رب گوجه فرنگی در این مرحله به غذا اضافه کنید.و درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا بپزد.چنددقیقه قبل از سرو تخم مرغ ها در تابه بشکنید حرارت را زیاد کنید تا تخم مرغ ها بسته شود و یا در تابه دیگری سرخ کنید زمان سرو روی غذا قراردهید.





سوالات و نظرات

ثبت شرکت: بسیار عالی
رضا: سلام اصلا خوشم نیومد... حداقل یه عکس با کیفیت بزراین..حالا عکس با کیفیت هم بیخیال . یه عکس بی کیفیت میزارین اونم همش رو عکسه نقاشی و نوشتس..
فقط انتقاد بود
pouyan: weblog khobi dar
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *

 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


اقامت ترکیه



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی