
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
شیرینی گل
گروه غذایی: | مناسبت های خاص - ماه مبارک رمضان شیرینی - شیرینی بدون فر شیرینی - انواع شیرینی
| مدت زمان آماده شدن: | بسیار سریع | ابزارهای مورد نیاز: | گاز | دستور: | ایرانی | دستورهای خاص: | کودکان |
| مواد لازم: تخم مرغ: 1 عدد بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری هل سبز: 1 قاشق چای خوری آرد: به مقدار لازم وانیل شکری: نصف قاشق چای خوری روغن مایع: به مقدار لازم پودر قند: به مقدار لازم
|
 ابتدا تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بهم بزنید سپس نصف قاشق چایخ پودر هل و وانیل شکری را اضافه کنید. آرد را با بکینگ پودر الک کنید کم کم به تخم مرغ اضافه کنید کم کم خمیر می شود خوب ورز دهید. خمیر نرم و لطیفی باید بدست بیاید داخل نایلون قراردهید به اندازه یک گردو از خمیر برداشته با وردنه صاف کنید بعد به شکل دایره برش بزنید از وسط دایره خمیر را تا بزنید بعد دور هم بپیچید تا مثل شکل گل شود سپس با یک انبر داخل روغن داغ فرو کنید همین که طلایی شد از روغن خارج کنید روی دستمال آشپزخانه قراردهید تا روغن اضافه خارج شود خنک که شد پودر قند را با نصف قاشق چایخوری پودر هل مخلوط شده کنید و روی شیرینی بپاشید.
دستوری که مشاهده می فرمایید کار خانم کمالی از اعضای گروه cookery.ir "اولین سایت حرفه ای آشپزی و شیرینی پزی ایرانی" است که در سایت قرارداده شده است. در صورت تمایل می توانید دستورهای خود را برای سایت با ذکر نام و نام خانوادگی یا نام کاربری به شماره 09363068358 در تلگرام ارسال نمایید.
 | نکته | روغن سرخ کردنی استفاده کنید و حتما اول کاملا داغ شود بعد گل های خمیری را در روغن قراردادید حرارت را ملایم کنید.
 | نکته | آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیف تری بدست بیاید. و خمیر را نازک باز کنید تا گل ظریف تر و ترد تری داشته باشید
 | نکته | وانیل شکری نسبت به وانیل خالص طعم ملایم تری دارد. اگر وانیل خالص استفاده می کنید مقدار را خیلی کمتر بریزید.
 | نکته | پودر قند را با نصف قاشق چای خوری پودر هل مخلوط کنید و روی شیرینی ها بریزید.
مرحله 1 ابتدا تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بهم بزنید سپس نصف قاشق چایخوری پودر هل و وانیل شکری را اضافه کنید.
مرحله 2 آرد را با بکینگ پودر الک کنید کم کم به زرده تخم مرغ اضافه کنید کم کم خمیر می شود خوب ورز دهید. خمیر نرم و لطیفی باید بدست بیاید داخل نایلون قراردهید.
مرحله 3 به اندازه یک گردو از خمیر برداشته با وردنه صاف کنید بعد به شکل دایره برش بزنید از وسط دایره خمیر را تا بزنید بعد دور هم بپیچید تا مثل شکل گل شود
مرحله 4 سپس با یک انبر داخل روغن داغ فرو کنید همین که طلایی شد از روغن خارج کنید روی دستمال آشپزخانه قراردهید تا روغن اضافه خارج شود خنک که شد پودر قند را با نصف قاشق چایخوری پودر هل مخلوط شده کنید و روی شیرینی بپاشید.
|