شنبه ۲۸ مرداد ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


جدول اندازه قالب و مقدار مواد در کیک اسفنجی

کیک

اندازه قالب cm

آرد gr

شکر gr

بکینگ پودر

آب جوش

وانیل

2 تخم مرغی

قطر 18

50

50

1/2 ق چ

1 ق س

1/8 ق چ

4 تخم مرغی

قطر 20

100

100

1/2 ق چ

2 ق س

1/8 ق چ

6 تخم مرغی

قطر 23

150

150

1 ق چ

3 ق س

1/8 ق چ

8 تخم مرغی

قطر 25

200

200

1 ق چ

4 ق س

1/4 ق چ

10 تخم مرغی

قطر 27

250

250

1 و 1/2 ق چ

5 ق س

1/4 ق چ

12 تخم مرغی

قطر 30

300

300

2 ق چ

1/3 پ

1/4 ق چ

16 تخم مرغی

قطر 35

400

400

2 ق چ

1/2 پ

1/2 ق چ

20 تخم مرغی

قطر 40

500

500

3 ق چ

1/2پ + 2 ق س

1/2 ق چ
نکته
حروف اختصاری: ق چ = قاشق چای خوری، ق س = قاشق سوپ خوری، پ = پیمانه
نکته
به ازای هر تخم مرغ 25 گرم آرد و 25 گرم شکر لازم است
نکته
قالب نیاز به چرب شدن ندارد فقط کاغذ روغنی کف قالب قراردهید.
نکته
لازم نیست دیواره ی قالب کاغذ انداخته شود
نکته
در تهیه کیک اسفنجی از قالب های بدون فرم وشیار مثل قالب های ساده و کمربندی استفاده می شود.
نکته
به طور استاندارد ارتفاع 5 سانتی متر در نظر گرفته شده است.
نکته
اگر قالب 10 سانت ارتفاع دارد سایز دوبرابر در نظر گرفته می شود.



سوالات و نظرات

زیبا: همیشه دنبال همین اندازه ها بودم حالا دیگه میتونم تو قالب های مختلف کیک درست کنم مرسسسسسسی از سایت خوبتونبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید
sahra: مرسی ازمطالب جالب شما من همیشه دوست دارم تخم مرغ کمتر در کیکم استفاده کنم کیکم هیچوق خوب پوف نمیکرد.بانوی آشپزخانه: متشکرم
در پخت کیک و شیرینی اندازه دقیق مواد شرط اصلی در رسیدن به بهترین کیفیت است
شادي: ممنونم بابت زحمتايي كه ميكشيد و مطالب خوب و مفيدتون
اميدوارم موفق باشيد و هميشه در كنار ما دختراي تازه كار باشيد .
مهان: سلام باتشکرببخشید بانو به من اجازه میدین ازمطالب سایتتون کپی کنم ودرسایت آشپزی که عضو هستم بزارم بانام شما وبا منبع ؟؟منتظرجواب شما هستم ..متشکرررمبانوی آشپزخانه: با سلام اگر مطلب و عکسی استفاده می کنید لطفا لوگوی عکس را حذف نکنید و منبع هم ذکر شود بنام cookery.ir
مهان: سپاسگزارم...به سایت ما هم سر بزنید..سایت سوران
گلی: مقدارشیریاآب موادرادرجدول(اندازه قالب و مقدار مواد در کیک اسفنجی) ذکرنکرده بودید لطفا اگرممکنه اضافه کنیدبانوی آشپزخانه: مقدار آب جوش ذکر شده است
مریم: سلام.ممنون از مطالب مفیدتون
میخواستم بدونم استفاده از آب جوش درکیک اسفنجی ضروریه؟چون من بدون آب جوش و شیر درست میکردم تا حالا
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم بستگی به دستورتان دارد که با آب جوش هست یا خیر این مقدار آب جوش برای این است که کمی مواد زودتر حل شود.
مریم: تشکر از راهنماییتون
یک سوال دیگه هم داشتم
من میخوام برای کاور کیکم از خمیر مارسیپان استفاده کنم اما نمیدونم خمیرو چجوری باز کنم که به وردنه و سطح کار نچسبه
بانوی آشپزخانه: متشکرم روی پودر قند خیلی نرم با وردنه باز کنید.
shaghaiegh: واقعا ممنونم خیلی بدردم خورد .مرسی این جدول عالی بود .دنبالش بودم.
آیدا: با سلام
مواد توی قالب باید 2/3 قالب رو پر کنه برای کیک اسفنجی
بانوی آشپزخانه: بله هم 2/3 مناسب است تا یک مقدار بیشتر هم جا دارد
رها: عالی بودممنونم
سما: باسلام و با عرض معذرت، این مقادیر آرد و پودر قند (که به ازای هر تخم مرغ 25 گرم آرد و پودر قند در نظر گرفته شده) برای تهیه رولته و برای تهیه کیک اسفنجی به ازای هر تخم مرغ 50 گرم آرد و پودر قند لازمه همانطور که خودتان در دستور تهیه کیک اسفنجی 6 تخم مرغی 300 گرم آرد و 300 گرم پودر قند نوشتید.بانوی آشپزخانه: با سلام
دوست عزیز اون مقدار استاندارد کیک اسفنجی است کیک اسفنجی که فقط یک مدل نیست دستورهای متفاوتی دارد با مقادیر متفاوت و دستور خاص خود
بهاره: با سلام.میخاستم ببینم چه تعداد تخم مرغ برای قالب 20 بزنیم که ارتفاع کیک اسفنجی مون به 10 سانت برسد.بانوی آشپزخانه: با سلام دو تا كيك 4 تخم مرغي
karenk: سلام
خسته نباشید
شاید خیلی سوال مسخره ای باشه شرمنده می پرسم.من کیکهام رو همیشه طبقه وسط فر روی توری میزارم.می خواستم بدونم وقتی کیک طبقه وسطه باید اون سینی مشکی رو که پایین ترین طبقه فر هست در بیارم یا لازم نیست؟
بانوی آشپزخانه: سلام
بعضی از فرها یک سینی اضافه دارند که روی طبقات فلزی قرار میگیرد برای پخت غذا یا پیتزا مناسب هستند زمان شیرینی پذی و پخت کیک حتما خارج کنید و کنار بگذارید
الهام: سلام می خواستم بدونم برای هر نفر میزان مواد تهیه کیک چه قدره مثلا ده نفر چه میزان از هر ماده؟؟؟بانوی آشپزخانه: سلام دستور هر كيك 2 تخم مرغي براي 3 نفر تا چهار نفر كافيست و به صورت استاندارد هر نفر 150 گرم كيك در نظر گرفته مي شود اگر فوندانت باشد 200 گرم
سمن: با سلام و خدا قوت بابت مطالب ارزشمندتون. مدت‌ها بود دنبال این اندازه‌گیری‌ها برای پخت کیک بودم، واقعا ممنون. یه سؤال داشتم اونم این‌که کیک 10 تخم‌مرغی بعد از پخت چقدر ارتفاع پیدا می‌کنه. من یه قالب 20 سانتی دارم و یه قالب 27 سانتی. می‌خواستم برای حدود 20 نفر کیک درست کنم. کدومش و استفاده کنم که ارتفاع کیک خیلی کم نشه؟ ممنون ازتونبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم بستگی به قالبتون دارد بهتر است که سه چهارم قالب را پرکنید تا کل قالب کاملا پف کند
لاله: ممنون واقعا عالیه. خیلی مفید و مختصر
نهال: سلام خسته نباشید برای قالبی با ارتفاع 10 سانت و قطر 20 سانت چند تخم مرغ باید استفاده کرد؟من 9 تخم مرغی گذاشتم کیک پف کرد فقط ولی اصلا نپخت وسطش کاملا خمیر بود حتی 1 ساعت گذاشتم بازم نپخت فقط روش کامل سوختبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم در جدول ارتفاع در نظر گرفته 5 سانت می باشد پس شما قطر را دوبرابر می کنید چون ارتفاع 10 سانت است قطری که در نظر می گیریم 40 سانت می شود که 20 تخم مرغی باید درست کنید
یک روش دیگر هم این هست هر قالبی که استفاده می کنید باید دوسوم نهایت سه چهارم قالب از مواد کیک پر شود در غیر اینصورت یا پف نمی کند یا سرریز می شود
مرضیه: سلام خسته نباشید . من میخوام کیک ویکتوریا بپزم قالبم 23سانتیه و در دستور کیک مقدار تخم مرغ 4تاست . چکار کنم؟ ممنونبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم تعداد 4 تخم مرع برای کیک ویکتوریا قالب 20 سانتی متری مناسب هست. اگر در قالب کوچکتر می ریزید مقدار مواد حدودا سه چهارم بیشتر نشود قالب بزرگتر که نوشتید 23 سانت پف کیک کمتر می شود
رینب: سلام
ببخشید من کیک هام رو بادستوری ک دادید میپزم ولی پف نمیکنن
یعنی توی سایت ها نوشتن یک سوم قالب باید مواددباشه اما شما میگید دو سوم!اینجوری کیک خمیر نمیشه؟
و ابنکه توی سایت های دیگه نوشتن مثلا دو پیمانه و نیم ارد با سه تخم مرغ!!ک حیلی با دستور شما متفاوته
اونا اشتباهه؟

و سوال سوم اینکه دمای فر موقع گرم کردن و موقع قرار دادن کیک چقدر باید باشه؟


ممنون میشم اگ جوابهارو ب ایمیلم بفرستید چون واقعا دیگه دارم کلافه میشم از بس کیک هام خراب میشن
:-(
بانوی آشپزخانه: سلام دستورها به ایمیل ارسال نمی شود
در پخت کیک مواد داخل قالب باید 2/3 نهایت 3/4 پر باشد
یک سوم کاملا اشتباه هست کیک اصلا پف نمی کند چون فضای خالی زیاد هست
دستورهایی که در سایت هست تماما علمی و امتحان شده است
دمای فر بسته به نوع فر گازی یا برقی .. معمولا بین 170 تا 180 درجه سانتی گراد گذاشته می شود و حدود یک ربع قبل از قراردادن قالب روشن می شود
نکات مهم و مفید در پخت انواع کیک در سایت موجود است این مقاله را حتما مطالعه کنید
سودابه: خسته نباشید واسه قالب با قطر 25 اندازه 8تخم مرغی زدین ارتفاع قالبم 10هستش که میخوام کامل پر بشه
همون اندازه درست کنم ?چون ارتفاع ننوشتین
من یه قالب با قطر 25ارتفاع 15دارم و یکی قطر25ارتفاع 10
بانوی آشپزخانه: متشکرم توضیحات داده شده است
عفت سادات: سلام
این جدول اندازه گیری که گذاشتید فقط قطر رو مشخص کردید ارتفاع دیواره قالب باید چقدر باشه ؟
بانوی آشپزخانه: سلام به طور استاندارد ۵ سانت درنظر گرفته میشود
طاهره: سلام از مطلب خوبتون ممنون فقط يه سوال داشتم اگه بخوايم كيك اسفنجي شكلاتي درست كنيم مقدار پودر كاكائو چطور محاسبه ميشه.. متشكرمبانوی آشپزخانه: سلام به اندازه یک تا 3 قاشق می توانید از آرد بردارید به همون اندازه پودر کاکائو بریزید
هانیه: من قالب ۲۵ ارتفاع ۱۰ دارم چی کیک اسفنجی درست کنم که بتونم ۳ کیلو در بیارم
کلا چه مقدار مواد مناسب این قالبه
بانوی آشپزخانه: برای قالب های ارتفاع 10 سانت سایز دوبرابر در نظر گرفته می شود
سعیده: سلام قالب من ماهیتابه نسوزه قطرش بیست و هشت و ارتفاعش هشت هست چند تا تخم مرغ و کمواد میخواد میخوام ده سانت کیک داشته باشم
خاطره: سلام اگه بخوایم کیک مون شکلاتی بشه باید چیکار کنیمبانوی آشپزخانه: سلام کافیه یک تا دو قاشق از آرد کم کنید پودر کاکائو اضافه کنید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*




اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی