 |  |
سارا: سلام وقتی من ژله درست میکنم خوب خودشو نمیگیره وسفت نمیشه هرچی تویخچال می دمش اما باز هم همینیه که بوده | بانوی آشپزخانه: سلام مقدار آبش را کمتر کنید |
مهناز: من وقتی ژله درست میکنم اصلامزه ژله نمیده | بانوی آشپزخانه: از مارک فرمند یا دراژه استفاده کنید |
سارا: درست کردنش خیلی سخته ولی به هرحال درستش کردم خیلی خیلی خوش مزه بود وبه سختی اش می ارزید | |
سارا: خوب و عالی | |
شقایق: سلام کرم های ژله رو چجوری درست کنم لطفا زود جواب دید ممنون | بانوی آشپزخانه: سلام توضیح داده شده است.برای تهیه این ژله نیاز به 6 رنگ پودر ژله است که هر بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش حل کنید سپس یک چهارم از مایع ژله را جدا کنید با یک چهارمخلوط خامه و شیر یا بستنی حل کنید. سپس به مابقی مایع ژله 1/4 لیوان آب سرد اضافه کنید. ... |
ملیحه: سلام قالب رااز کجا تهیه کنیم؟ | بانوی آشپزخانه: سلام لوازم قنادی فروشی ها |
مهسا: سلام میشه امکان اشتراک گذاری مطالبتون رو تو شبکه های اجتماعی ایجاد کنید | بانوی آشپزخانه: با سلام بله حتما در نظر خواهم داشت |
زهرا: سلام میشه دستور کرم ژله رو بگید | بانوی آشپزخانه: سلام در سایت کرم ژلاتینه خامه هست بخش انواع دسر و ژله |
الهه: سلام من خيلي از اين ژله درست كردم وليموقع در اوردن از قالببه مشكل برخوردم ايا ميشود از كزم كارامل هم در ميان طبقات ژله استفاده كرد ممنون | بانوی آشپزخانه: سلام خیر کارامل تخم مرغ دارد لایه ها بافتشون متفاوت میشه و جدا میشوند |
مرضیه: باسلام میتونیم این ژله رو یدون استفاده ی خامه وبستنی درست کرد یعنی هر لایه ژله را که ریختیم رنگ بعدی را بریزیم | بانوی آشپزخانه: سلام
فقط چون لایه ها شفاف هستند رنگها به خوبی مشخص نمی شوند |
محمد: ممنون از مطلبتون استفاده کردم | |
sara: bad nabo khob bod | |
آشنا: سلام . آموزش شما بسیار عالی بود . ممنون | |
ارا: خیلی متشکرم.بسیار مفید بود | |
...: سلام من وقتی انواع رنگها را میریزم بازم رنگها قاطی میشند و وقتی برش میدم داخل ژله رنگ بندی است ولی بیرون ژله یک رنگ هست چکار کنم ممنون | بانوی آشپزخانه: سلام احتمالا ژله از اطراف به پایین سر می خورد ژله نباید گرم باشد چون لایه زیری را ذوب می کند و رنگها باهم مخلوط می شوند
صبر کنید ژله کمی بسته شود لایه بعدی را بریزید |
ملیکا: یکم سخته ولی بد نیست | |
سرآشپز: سلام باتشکر از صفحه و سایت و خوب و عالیتان.من مدت ها بود دنبال همچین چیزی میگشتم و خوشحالم ک حالا پیدا کردم.امیدوارم این صفحه همچنان فعال باشه و دستپخت ما خانم های ایرانی روز به روز بهتر بشه با تشکر... | |
من: خیلی عالیه ولی حد اقل برای گرفتن هر لایه چهل وپنج دقیقه تا یک ساعت زمان لازمه برای لایه های نازک سفید بینش هم بیست دقیقه که حد اقل شش تا هفت ساعت طول میکشه درست کردنش بهترین روش هم اینه که اصلا توی قالب درست نکنید و توی لیوان های یکبار مصرف کوچک که مخصوص ژله هست درست کنید و به تعداد مهمانها درست کنید تا زحمت درآوردن از قالب هم نباشه زحمتش بیشتره ولی نتیجه عالیه توی هر لیوان دو قاشق از هر رنگ زله رو بریزید وقتی گرفت یک قاشق ژله سفید شده بریزید باز بزارید یخچال و اونقدر ادامه بدید تا همه رنگها آماده بشه البته باید یخچال بزرگ و خالی باشه برای تعداد بالا | |