
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس
گروه غذایی: | سالاد - چتنی - بورانی - انواع سالاد مناسبت های خاص - شب یلدا مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری مناسبت های خاص - تولد
| مدت زمان آماده شدن: | سریع | ابزارهای مورد نیاز: | مخلوط کن - گاز | دستور: | فرنگی | دستورهای خاص: | غذاهای بدون گوشت - غذاهای رژیمی - گیاهی - کودکان |
| مواد لازم: لوبیا سفید: 80 گرم پیاز: 1 عدد آب: 3 لیوان نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم پودر سیر: به مقدار لازم زنجبیل (زنجفیل): در صورت دلخواه رزماری: در صورت دلخواه کرفس: 400 گرم هویج: 400 گرم روغن زیتون: به مقدار لازم
|
سوالات و نظرات
 |  | maedeh: بنظرم اگر هویج و کرفس بخار پز باشن بهتر از خام هستش وبجای پودر سیر بهتره از عصاره سیر استفاده بشه | | منصوره: چه عصرانه خوشمزه ای بود. مرسی بوس بوس | |
|
|