چهار شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


کیک ترافل کریستالی

گروه غذایی: کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
دسر - انواع دسر
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
مناسبت های خاص - شب یلدا
مناسبت های خاص - روز مادر
مناسبت های خاص - روز پدر
مناسبت های خاص - تولد
کیکها - انواع کیک
کیکها - کیک تولد
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:یخچال
دستور:ایرانی - فرنگی
مواد لازم:
کیک: 1 عدد
خامه: 250 میلی لیتر
شکلات: به مقدار لازم
اسمارتیز: به مقدار لازم
پودر ژله: 1 بسته
آب جوش: 1 لیوان

  • کیک ترافل کریستالی
 کیک را با دست خوب خرد کنید سپس خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی یکدست شود. اسمارتیز و شکلات  را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد در تمام قسمت ها پخش شود سپس کف یک ظرف یا قالب را نایلون انداخته مواد کیک را در آن بریزید و فشرده کنید رویش را بپوشانید و حداقل نیم ساعت بزارید خوب سفت شود. سپس از یخچال خارج کنید نایلون را از آن جدا کرده بقیه خامه صبحانه را به آرامی روی کیک بمالید و ده دقیقه ای در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس با برش های مربع نیم سانت تا یک سانتی متر ژله سفت آن را تزیین کنید.

نکته
طرز تهیه ژله : یک بسته پودر ژله به رنگ دلخواه را با یک لیوان اب جوش حل کنید و در یک ظرف مستطیل که کف آن را چرب کرده اید  به عمق 3 تا 5 میلیمتر ژله را بریزید در یخچال قراردهید پس از سفت شدن از بخچال خارج کنید و با چاقو به اندازه نیم سانتی متر برش بزنید.
نکته
مقدار خامه را به اندازه ای بریزید که کیک کمی حالت خمیری به خود بگیرد.
نکته
هر چه ضخامت ژله نازکتر باشد بهتر روی کیک قرارمی گیرد. ضخامت زیاد سبب سنگینی ژله می شود و از روی خامه لیز می خورد.
نکته
اگه دوست داشته باشید می توانید شکلات ذوب شده به کیک اضافه کنید تا کیک شکلاتی درست کنید.
نکته
می توانید گردوی خرد شده به آن اضافه کنید.


مرحله 1

  • کیک ترافل کریستالی
کیک را با دست خوب خرد کنید.

مرحله 2

  • کیک ترافل کریستالی
  • کیک ترافل کریستالی
سپس خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی یکدست شود.

مرحله 3

  • کیک ترافل کریستالی
اسمارتیز و شکلات  را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد در تمام قسمت ها پخش شود

مرحله 4

  • کیک ترافل کریستالی
  • کیک ترافل کریستالی
سپس کف یک ظرف یا قالب را نایلون انداخته مواد کیک را در آن بریزید و فشرده کنید رویش را بپوشانید و حداقل نیم ساعت بزارید خوب سفت شود. 

مرحله 5

  • کیک ترافل کریستالی
  • کیک ترافل کریستالی
  • کیک ترافل کریستالی
سپس از یخچال خارج کنید نایلون را از آن جدا کرده بقیه خامه صبحانه را به آرامی روی کیک بمالید و ده دقیقه ای در یخچال بگذارید تا سرد شود.

مرحله 6

  • کیک ترافل کریستالی
  • کیک ترافل کریستالی
سپس با تکه های نیم سانت تا بک یانتب متر ژله  سفت آن را تزیین کنید.

مرحله 7

  • کیک ترافل کریستالی
  • کیک ترافل کریستالی



سوالات و نظرات

نیلوفر: سلام مامان مهدیه مرسی خیلی عالی بود دستتون دردنکنه.واقعاسایتتون حرف نداره.کیکم اگرخراب شداینودرست می کنم.بانوی آشپزخانه: سلام
متشکرم شاد باشید
صبا: سلام عالی بود
سپاس فراوان
بانوی آشپزخانه: سلام. متشکرم شاد باشید
baharehmirhadi: ممنون خوب بودبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
رز: عالی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
مرجان: خامه های فیت و فان هم می شه برای اینها استفاده کرده کم کالری هستن
آمته: سلام کیک جالبی بود.بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. شاد باشید.
sdaarv: سلام.عالی بود.فقط میخواستم بدونم چسبوندن اینهمه ژله ریز خسته کننده نیست؟بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. خوب برخی از تزیینات به حوصله زیادی نیاز دارد
nazi: سلام وااااااااای خیلی باحال بود مرسیبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم موفق و پیروز باشید
سارا: چقدر جالب. میشه بجای شکلات وو اسمارتیز از چیزای دیگه هم ااستفاده کرد؟بانوی آشپزخانه: بله از انواع اسمارتیز و شکلات می توانید آماده کنید
nastaran khanoom: سلام واقعا ایده جالبی بودبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم شاد باشید
مریم: واقعا معرکه بود عزیزم فوق العادستبانوی آشپزخانه: متشکرم موفق باشید
nikta: سلام ایده جالبی بود اگه میشه چندتا ایده فوق العاده بدین ممنون میشمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما . حتما بهتر است مطالب سایت را دنبال کنید.
مینا: کیک منظورتان کیک که از مغازه می خریم یا کیک که از قبل اماده شده را میگوییدبانوی آشپزخانه: منظور کیکی است که در فر پخته اید . اما با کیکهای ساده مثل کیک های صبحانه و ... هم می توانید آماده کنید
مریم: سلام.باتشکراز شما.من امشب با سایت شما آشنا شدم.بسیار عالی بود.خیلی جامع هست.من چند شبی که تو سایتا میگردم اما سایت شما مثل کلاس آشپزی.میشه راهنمایی کنید چطوری کیکو از قالب جدا کنم؟بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. پس از پخت کیک حداقل یکساعت صبر کنید تا کاملا سرد شود بافت متراکم تری پیدا کند.
مریم: سلام اطلاعات مفیدی مفیدی دراختیار ما قرار دادید ممنون
مریم: مرسی عزیزم چه ایده ی جالبی
نسرین: سلام ممنون از سایت شما و حضرتعالی که مرحله به مرحله با گرفتن عکس به ما بانوهای تازه وارد هم آموز خوبی می دهید.موفق باشید.بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم موفق و سلامت باشید
نازی: عااااااااااااااااااااااااااااااااااالیه حرف نداره
یه دنیاااااااااااااااااااااااا ممنونم
نازی: شما اینقدر خوب اموزش میدین که من که بلد نیستم یعنی تا حالا آشپزی نکردم آسون یاد میگیرم مخصوصا برای عکسها خیلی ممنونم واااقعا خیلی کمکم میکنند
الهام: عالیه واقعا ممنونم.خیلی وقته دنبال یه ایده واسه کیک بودم متشکرم.
مریم قلیزاده: ازاینکه طرزتهیه کیکهای مختلف رو دراختیار ما میگذارین کمال تشکر رودارم
تینا: عععععلللللللی لطفا باز هم کیک یاد بدهید مممممممممممممممممممنونبانوی آشپزخانه: متشکرم سلامت و شادکام باشید
مریم: سلام ممنون از آموزش های عالیتون.
میشه بجای اسمارتیز و شکلات از گردو و موز و ... استفاده کرد؟
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم بهتره موز استفاده نشود بعد از مدتی سریع سیاه میشود
سارينا: عاليييي بود
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*




اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی