 |  |
aghile: باسلام خیلی جالب بود. من تاحالا ته چین سیب زمینی که رنده باشه نشنیده بودم | |
سارا: مرسی از اینکه این همه وقت می زاری نکته به نکته همه چیز را می نویسی . موفق باشی . | بانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق و شاد باشید. |
شیدا: بسیار جذاب و ابتکاری بود. من همیشه سیب زمینی رو ورقه می کردم ولی رنده شده باید بامزه تر باشه. امروز برای دخترم که عاشق ته دیگ سیب زمینی و خیلی هم بدغذاست درست می کنم. | بانوی آشپزخانه: این نوع ته دیگ کمی نرم تر از سیب زمینی ورقه ای خواهد بود از لحاظ زیبایی و قالبی در آمدن ته دیگ بسیار راحت است. |
سمیه: مرسی خیلی جالب و جدید بود | |
آسیه: واقعا باسلیقه اید.به نظرم خوشمزه و جالبه. | بانوی آشپزخانه: از لطفتون متشکرم . شاد باشید |
shiva: سلام تشکر عالی بود... | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما متشکرم. شاد باشید. |
سمیه: خیلی ممنون از برنامه عالیتون | بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید |
sahel: سلام منم مثل عقيله جان، اولين بار بودم اينجوريشو مي ديدم. مرسي | بانوی آشپزخانه: سلام. متشکرم. شاد باشید |
مرجان: عزیزم الان که ماشاله زعفرون خیلی گرونه می تونی عصاره زعفرون استفاده کنی من خودم تقریبا بیشتر مواقع عصاره می ریزم کاملا شبیه خود زعفرونه با همون طعم و بو
عصاره زعفرون الیت بیشتر می خرم راضی بودم تا حالا | بانوی آشپزخانه: ممنون از پیامتون . شاد باشید |
madin: جالب بود اصلا سیب زمینی رنده شده به عنوان ته دیگ ندیده بودم.ممنون | بانوی آشپزخانه: متشکرم. شاد باشید |
ژاله: سلام عزیزم خلیلی جالب بود متشکرم خیلی استفاده کردم | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. موفق و شاد باشید |
پریسا: سلام
خیلی ممنونم ازتون
میشه بگین برای 5 پیمانه برنج چند دقیقه باید برنج دم بکشه؟
یه وقت ته دیک نسوزه
من تازه دارم آشپزی یاد میگیرم و بلد نیستم
ممنون | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما متشکرم. دقیق نمی توان گفت که بعد چند دقیقه برنج آماده است یا دم بکشد. بعد از اینکه بخار پیچید حدود نیم ساعت صبر کنید سپس داخل قابلمه را نگاه کنید برنج دم کشیده است؟ یعنی طعم خامی و سفتی را ندارد. اگر حرارت زیاد باشد زود ته دیگ بسته می شود. برای همین بهتر است بعد از اینکه بخار در قابلمه ایحاد شد حرارت را خیلی کم کنید. تا به آرامی برنج دم بکشد و ته دیگ طلایی رنگ شود. |
آمنه: سلام ممنون از ایتکه مرحله به مرحله نشون میدید. | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم . شاد باشید. |
امنه: سلام بانو واقعا ممنونم چقدر مطالبتون کامل و مفیده دوست دارم با شما در ارتباط باشم اگر مایل به تبادل لینک هستید لطفا اطلاع دهید بی صبرانه منتظرم ممنون | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما
متشکرم. لطفا آدرس لینک خود را بگذارید در صورت تایید تبادل لینک انجام خواهد شد. شاد باشید |
محمد سعید: سلام لطف کنید غذاهای دانشجویی و کم هزینه هم بزارین مرسی | |
محمد سعید: سلام من دیشب این کار رو کردم اما چسبیده بود به ته قابلمه هر کاری هم کردم نشد بلندش کنم | بانوی آشپزخانه: سلام احتمالا روغن داغ نبوده و مقدار سیب زمینی با توجه به ظرف کم بوده است. |
زينب: سلام ابتكارجالبيه بايد خوشمزه بشه حتماًدرست مي كنم | |
تهمینه: من امروز مهمون دارم حتما درست می کنم خیلی جالب بود | |
زینب: ته چین خوشمزه ای شد . | بانوی آشپزخانه: نوش جانتون شاد باشید. |
سقف عرشه فولادی: با تشکر از مطالب خوبتون خیلی ممنون | |
زهرا: سلام من یه بار سوالمو پرسیدم اما جوابمو تو کامنتا ندیدم
من کف برنج و ماکارانی سیب زمینی میذارم سرخ میشه اما طعم خامی داره و خشک میزنه!همسرم میگه روغنش کمه . میشه راهنماییم کنید چه کنم که خوب و برشته بشه؟اندازه روغن کف قابلمه چقدر باید باشه؟
مرسی از سایت عالیتون
ب وبلاگ تازه کار منم سر بزنید. مرسی | بانوی آشپزخانه: با سلام اگه روغن خوب باشه ترد و خوشمزه میشه بهتره یه لایه روی سیب زمینی را بپوشاند |
شهره: عالی بود خدایش خیلی خوب دراومد .ممنونم | |
سمی: عالی بود | |
مهناز: سلام خسته نباشید واقعا عالی بود ممنون | |
سارا: سلام خیلی عالی بود فقط وقتی که من این ته چین خوشمزه رودرست کردم برنجش دم کشیده بود واماده بوداماته چینش هنوز خام بود به نظرشما چه کاربایدکرد که این طور
نشود؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام
میبایست بیشتر روی حرارت قرارمی دادید تا طلایی و برشته شود. |
هدی: عالی بود | بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید |
مهدی شاهمرادی: سلام
مدتی ست تنها زندگی میکنم . باید بگم آشپزی خیلی کار جالب و سرگرم کننده ای ست. از این سایتم خیلی بهره بردم.
مرسی
دوستتون دارم
مهدی | بانوی آشپزخانه: سلام
متشکرم شاد و سلامت باشید |
سپیده: سلام خدا قوت بابت این همه اطلاعات جالب ممنون | |
MEHRI: ممنون از مطالب مفیدتون نکته ای که برای داشتن ته دیگ خوب لازمه اینه که ظرف شما باید نجسب باشه و گرنه ته دیگ فرم قشنگی نمی گیره و به راحتی در نمیاد | |
دخترخووب: میشه از زعفران استفاده نکنم؟؟ لطفا زود جوااب بدین مهمه برام
مرسی | بانوی آشپزخانه: زعفران برای رنگ و عطر استفاده میشود |
فرشاد: سلام.چطور میشه برنج رو نیم پز کرد و نگهش داشت و هر روز به مقداری که لازم هست دم گذاشت؟؟ | |
علی حبیبی: ممنون از راهنمایی ها ووقتی که صرف نوشتن مطالب میکنی.خدمت به ملت ثواب زیادی دارد. | |
Ayazi: سلام ببخشیدمن تهدیگ سیب زمینی رنده شده درست کردم عالی شدولی الان هرچی درست میکنم نرم میشه بایدچکارکنم نرم نشه؟ | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم جهت ترد شدن بیشتر چند ساعتی سیب زمینی در آب سرد خیس کنید تا نشاسته آن خارج شود بعد آبکش کنید آب اضافه که رفت روغن را داغ کنید بعد سیب زمینی ها را کف قابلمه پخش کنید صبر کنید کمی سرخ شود بعد برنج را اضافه کنید |