چهار شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


کرم رویال با پودر مرنگ

گروه غذایی: کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
کرم - انواع کرم
شیرینی - انواع شیرینی
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز:همزن برقی
دستور:فرنگی
مواد لازم:
پودر تار تار: 1/5 قاشق غذاخوری
آب ولرم: 3 قاشق غذاخوری
پودر شکر: 180 تا 200 گرم
پودر مرنگ (سفیده تخم مرغ): 1 قاشق غذاخوری
وانیل شکری: نصف قاشق چای خوری

  • کرم رویال با پودر مرنگ
ابتدا پودر مرنگ را با آب به مدت 30 ثانیه همزده سپس پودر تارتار را به آن اضافه کنید به مدت 30 ثانیه دوباره با همزن هم بزنید و پس از آن پودر شکر را کم کم به آن اضافه کنید حدود 10 دقیقه کافیست. کرم رویال آماده است تا با رنگ خوراکی به رنگ دلخواه رنگ آمیزی شود.






نکته
کرم رویال یا همان کرم سفید و براقی که با سفیده تخم مرغ آماده می شود اگر با پودر مرنگ آماده شود بهتر است زیرا در اینصورت مشکل خام بودن سفیده تخم مرغ و بیماری هایی که ممکن است سبب آن شود منتفی خواهد شد.
نکته
اگر وانیل مایع استفاده می کنید قبل از اضافه کردن پودر شکر به مواد اضافه کنید. اگر از پودر وانیل شکری استفاده می کنید می توانید همراه با پودر شکر مخلوط کنید.
نکته
برای رقیق کردن کرم قطره قطره آب سرد به آن اضافه کنید. تا به غلظت دلخواه درآید.
نکته
کرم رویال غلیظ برای دورگیری یا تزیین برجسته استفاده می شود.
نکته
بهتر است رنگ خوراکی مجاز را کم کم به کرم اضافه کنید.
نکته
پس از آماده شدن کرم آن را در ظرف درب دار قراردهید تا خشک نشود و هر بار به اندازه مورد نیاز از کرم برداشته شود.
نکته
سفیده باید به حدی سفت شود که با برگرداندن ظرف نریزد.



مرحله 1

  • کرم رویال با پودر مرنگ
ابتدا پودر مرنگ را با آب به مدت 30 ثانیه همزده .

مرحله 2

  • کرم رویال با پودر مرنگ
  • کرم رویال با پودر مرنگ
سپس پودر تارتار را به آن اضافه کنید به مدت 30 ثانیه دوباره با همزن هم بزنید پس از آن پودر شکر را کم کم به آن اضافه کنید حدود 10 دقیقه کافیست.

مرحله 3

  • کرم رویال با پودر مرنگ
کرم رویال آماده است تا با رنگ خوراکی به رنگ دلخواه رنگ آمیزی شود.




سوالات و نظرات

مریم م: سایت خیلی خوبی دارید . از زحماتتون ممنونم.بانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق و شاد باشید.
بهاره: سلام بر بانوي هنرمند آشپزخانه .عزيزم من يه مشكل در مورد كرم كارامل داشتم . هر موقع كرم كارامل رو درست مي كنم و اونو در يخچال قرار مي دم به مدت 24 ساعت ، زماني كه مي خوام سرو كنم خيلي آب مي ندازه و ترك مي خوره و حفره هاي زيادي در اون ايجاد شده .به نظر شما مشكل كار من كجاست .لطفا منو راهنمايي كنين .
فریبا: با تشکر ازسایت عالیتون من تو اندازه ها دچار مشکل شدم میشه کسرهای یک و نیم و یک پنجم رو مثل هم ننویسین البته این رو برا مثال گفتمبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. در دستورات جدید این موضوع لحاظ شده است. ممنون از توجه شما. شاد و سلامت باشید.
مینا: ‏‎ ‎باسلام میخواستم بدونم بایدحتما باهمزن برقی باشه یابادستی هم میشه انجام داد.بانوی آشپزخانه: با سلام. با همزن دستی کار خیلی سختیه بهتره که با همزن برقی با دور تند زده شود.
سحر: salam baraye tazin biskoit kereme royal behtare ya khamir fondnt... ?bad ye soal khamir fondantam o chejori bad az dorost kardan bezaram ro cup cake? HEY MICHASBE BE ZARFAM VA FORMESH TAGHIR mikone.?بانوی آشپزخانه: سلام
از هر دو می توانید استفاده کنید. خمیر فوندانت را کاتر بزنید از کرم رویال یا کمی مربا بعنوان چسب استفاده کنید و روی کاپ کیک قرار دهید طوری که سطح کاپ کیک را کاملا بپوشاند. کمی صبر کنید تا سفت شود
مینو: ببخشید اگر با کرم رویال بیسکوییت رو تزئین کنیم بعد بخواییم بچینیمشون روهم یا بزاریمشون تو ظرف خراب نمیشن؟؟منظورمه کرم پخش نمیشه؟!بانوی آشپزخانه: بعد از تزیین هر بیسکویت آنها را در محیط قراردهید تا رویه آن سفت شود بستگی به دیزاین و غلظت کرم بین یک تا دو روز طول می کشد تا خشک شود بهتر هست بیسکویت ها روی هم قرارداده نشود کنار هم بگذارید یا هر کدام را در نایلونی جداگانه بسته بندی کنید بعد روی هم می توانید بگذارید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*




اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی