Please wait...
پنج شنبه ۱۰ فروردین ماه ۱۴۰۲
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش
ورود اعضاء
دانستنیها
نکات مهم
کیکها
انواع کیک
انواع مافین و کاپ کیک
تزئین کیک
کیک تولد
کیک غذایی
کیک با تزئین پودر قند
کیک شکلاتی
کیک بدون فر
انواع خمیر تزئینی برای کیک
ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
نکات مهم
آش ها
انواع آش
سوپ ها
انواع سوپ
سوپ سرد
سوپ گرم
خورش ها
انواع خورش
خورش های بدون گوشت
خورش سبز
انواع خورش پاستا
سالاد - چتنی - بورانی
انواع سالاد
چلو - پلو ها
انواع پلو و چلو
شربت - نوشیدنی ها
نوشیدنی گرم
نوشیدنی سرد
تزیینات
تزئین غذایی
تزئین میوه
تزئین سبزیجات
تزئینات و کارهای دوستان
سس ها
انواع سس
اشکنه ها
انواع اشکنه
کباب - استیک - بریانی
انواع کباب
انواع بریانی
شامی - کتلت - کبه - سنبوسه
انواع کتلت
کوکو - املت (خاگینه)
انواع کوکو
ساندویچ
انواع ساندویج
خوراک
انواع خوراک گوشت
انواع خوراک مرغ
انواع خوراک ماهی
انواع خوراک جگر
انواع خوراک سبزیجات
نان
انواع نان
نان مغز دار
کوفته - دلمه
انواع کوفته
انواع دلمه
مایه دلمه
پاستا
انواع پاستا
پیتزا
انواع پیتزا
گراتن
انواع گراتینه
ماهی
انواع میگو
انواع ماهی
تارت - پای
انواع پای
بستنی و پالوده
انواع بستنی
کرم
انواع کرم
ژله
انواع ژله
پودینگ
انواع پودینگ
نکته ها
دسر
انواع دسر
شیرینی
انواع شیرینی
انواع حلوا
شیرینی بدون فر
شکلات
شکلات و آبنبات
انواع شکلات
انواع آبنبات
ته چین
انواع ته چین
سیب زمینی
انواع خوراک سیب زمینی
غذاهای بازیافته
انواع غذاهای بازیافته
غذاهای بازیافته بدون گوشت
مناسبت های خاص
شب یلدا
روز عشق - سپندارمذگان
چهارشنبه سوری
نوروز
تولد
روز پدر
روز مادر
نذری ها
ماه مبارک رمضان
مقالات
مناسبت ها
دستورهای ارسالی کوکری ها
سفارش
انواع دسر، کیک، سالاد، بیسکویت و وسایل تولد
طراحی و اجرا
لیست آخرین مقالات
اطلاعات جامع مایکروفر
معرفی کاربران حرفه ای سایت کوکری
جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب
کباب کنجه لاری
تارت بیسکویتی
همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
دسر پاناکوتا
میزان کالری لبنیات
جدول میزان کالری غذاها
سفارش انواع کیک های غذایی، سالاد و فینگرفود
مدت زمان آماده شدن
بسیار سریع
سریع
معمولی
طولانی
بسیار طولانی
دستور
ایرانی
ایتالیایی
عربی
چینی
فرنگی
دستورهای خاص
غذاهای بدون گوشت
غذاهای رژیمی
گیاهی
بیماران
کودکان
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
کوکو سبزی
گروه غذایی:
کوکو - املت (خاگینه) - انواع کوکو
مناسبت های خاص - نوروز
مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
مناسبت های خاص - ماه مبارک رمضان
مدت زمان آماده شدن:
بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز:
گاز
دستور:
ایرانی
دستورهای خاص:
غذاهای بدون گوشت - گیاهی - کودکان
مواد لازم:
سبزی ساطوری: 1 کیلوگرم
تخم مرغ: 8 عدد
آرد گندم: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید سپس نمک و فلفل و آرد را به آن اضافه کرده و با چنگال یا همزن خوب هم بزنید سپس سبزی را اضافه کنید و هم بزنید. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و قالب های مخصوص کوکو را در کف ماهیتابه قراردهید کمی در روغن حرکت دهید و با قاشق درون قالب ها را پر کنید. پس از 30 ثانیه قالب را به آرامی بلند کرده و بقیه کوکوها را به همین صورت سرخ کنید. پس از سرخ شدن دو طرف کوکو آن را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرارداده تا کمی روغن آن گرفته شود. در صورت تمایل می توانید با ماست چکیده سرو کنید.
نکته
این مقدار مواد برای 4 تا 5 نفر کافیست.
نکته
سبزی کوکو تقریبا همان سبزی پلویی است که مقدار آن به این صورت است. تره و جعفری 2 برابر و شوید و گشنیز 4 برابر شنبلیله می باشد.
نکته
اگر تخم مرغ ها کوچک هستند 2 تا 3 عدد بیشتر استفاده کنید.
نکته
بهتر است برای اینکه رنگ کوکو سبز بماند سبزی را با چاقوی تیز خوب ساطوری کنید. از سبزی تازه استفاده کنید. و تخم مرغ ها را خوب هم بزنید.
نکته
در برخی از دستورها از مقدار کمی جوش شیرین استفاده می شود که سبب سبز ماندن و پوکی کوکو خواهد شد.
نکته
برای اینکه کوکو به اصطلاح وا نرود روغن را خوب داغ کنید بعد مایع کوکو را بریزید.
نکته
در صورت تمایل می توانید کمی زرشک و گردوی خردشده به مواد کوکو اضافه کنید.
نکته
کار با قالب های سلیکونی راحت تر از قالب های استیل است.
مرحله 1
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید سپس نمک و فلفل و آرد را به آن اضافه کرده و با چنگال یا همزن خوب هم بزنید.
مرحله 2
سپس سبزی را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 3
روغن را در ماهیتابه داغ کرده و قالب های مخصوص کوکو را در کف ماهیتابه قراردهید کمی در روغن حرکت دهید و با قاشق درون قالب ها را پر کنید. پس از 30 ثانیه قالب را به آرامی بلند کرده و بقیه کوکوها را به همین صورت سرخ کنید.
مرحله 4
پس از سرخ شدن دو طرف کوکو آن را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرارداده تا کمی روغن آن گرفته شود. در صورت تمایل می توانید با ماست چکیده سرو کنید.
لیست مقالات مرتبط
سس قارچ و مرغ با پاستا
گراتینه ساده پاستا
سس سفید با پنیر پروسس و جوز هندی
کوکو سیب زمینی
نان گل رز
انواع سبدهای تزیینی از نان
خوراک لانه پنهان
پوره سیب زمینی
تفت قارچ
پیراشکی گوشت
خمیر پیراشکی
انواع مواد گوشتی
سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و سبزیجات معطر
سس سیر و سبزیجات معطر
سس قرمز برای مرغ
سیب زمینی به شکل گل سرخ
سوالات و نظرات
کاوه:
خوب بود مرسی
بانوی آشپزخانه:
متشکرم . شاد باشید.
baneh:
واقعا عالی بود
بانوی آشپزخانه:
متشکرم . شاد باشید.
فتوعکس:
خیلی ممنون ...
بانوی آشپزخانه:
متشکرم شاد باشید
fatemehjoon:
من قالب دارم. ولی فکر می کنم پلاستیکی باشند. اگه بزارم توی روغن داغ که می سوزند
بانوی آشپزخانه:
دوست عزیز منظور من قالب های مخصوص این کار هستند که از جنس سلیکون نرم هستند که برای کوکو و املت مورد استفاده قرار می گیرند و نسبت به گرمای زیاد مقاوم هستند و نوع تفلون آن هم در بازار وجود دارد که خوب است اما اون نوع استیل آن کمی چسبندگی ایجاد می کند.
fatemehjoon:
اخه من وقتى به فروشنده كفتم. كفت اىن قالب ها خوبن. ولى من ازشون استفاده نكردم.
بانوی آشپزخانه:
اگه قصد خرید دارید جنس سلیکون ( همان قالبی که درعکس هست) و جنس تفلون خوب است.
بهناز:
عالي بود ممنونم
نازي:
ازتون ممنونم
هستی:
خیلی خوب بود باتصویری واضح ممنونم موفق باشید
بانوی آشپزخانه:
متشکرم موفق و سلامت باشید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:
*
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:
*
تبلیغات
جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@
گالری
-
نقشه سایت
-
معرفی سایت
-
ثبت نام در سایت
-
تماس با مدیر
-
پیشنهادات
-
پیوندها
-
تبلیغات در سایت
-
پذیرش سفارش
ورود اعضاء