شنبه ۳۰ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

کیک با هویج و نارگیل

گروه غذایی: کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
مناسبت های خاص - ماه مبارک رمضان
کیکها - انواع کیک
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:قالب - فر - گاز
دستور:فرنگی
دستورهای خاص:گیاهی
مواد لازم:
کیک اسفنجی: قطر(30*30) 1 عدد
هویج: 1 کیلوگرم
شکر: 90 گرم
شکر: 2 قاشق غذاخوری
شربت بهارنارنج: نصف لیوان
پودر نارگیل: 300 گرم
دارچین: به مقدار لازم جهت تزیین

  • کیک با هویج و نارگیل
هویج را پوست بگیرید و با نصف لیوان آب و 90 گرم شکر روی حرارت متوسط قراردهید تا بپزد. پس از اینکه آب هویج تمام شد از روی حرارت بردارید هویج ها را با سس کاراملی که از پخت هویج به جای مانده است، له کنید و بعد پودر نارگیل را اضافه کنید. کیک اسفنجی یا کره ای را آماده کنید سپس به دو لایه برش بزنید. شربت بهار نارنج را آماده کنید و هر لایه را با شربت بهار نارنج مرطوب کنید و روی آن را با مخلوط هویج و پودر نارگیل کاملا بپوشانید. این لایه را دوباره تکرار کنید و در آخر یک شابلون روی آن قرارداده و با پودر دارچین تزیین کنید.

نکته
طرز تهیه شربت بهار نارنج : دو قاشق غذاخوری عرق بهارنارنج را در نصف لیوان آب بریزید و به مقدار لازم شیرین کنید.
نکته
اگر از کیک خیلی شیرین استفاده می کنید مثل استفاده از پودر کیک آماده به شیرینی کمتری نیاز دارد اگر از کیک اسفنجی و یا شیفون استفاده میکنید به شیرینی بیشتری نیاز دارد.

نکته
این کیک به سبب داشتن هویج و نارگیل کیک سالم و سلامت است.



مرحله 1

  • کیک با هویج و نارگیل
هویج را پوست بگیرید و با نصف لیوان آب و 90 گرم شکر روی حرارت متوسط قراردهید تا بپزد. پس از اینکه آب هویج تمام شد از روی حرارت بردارید هویج ها را با سس کاراملی که از پخت هویج به جای مانده است، له کنید.

مرحله 2

  • کیک با هویج و نارگیل
بعد پودر نارگیل را اضافه کنید.

مرحله 3

  • کیک با هویج و نارگیل
کیک اسفنجی یا کره ای را آماده کنید سپس به دو لایه برش بزنید. شربت بهار نارنج را آماده کنید و هر لایه را با شربت بهار نارنج مرطوب کنید.

مرحله 4

  • کیک با هویج و نارگیل
روی آن را با مخلوط هویج و پودر نارگیل کاملا بپوشانید.

مرحله 5

  • کیک با هویج و نارگیل
  • کیک با هویج و نارگیل
این لایه را دوباره تکرار کنید.

مرحله 6

  • کیک با هویج و نارگیل
در آخر یک شابلون روی آن قرارداده و با پودر دارچین تزیین کنید.

مرحله 7

  • کیک با هویج و نارگیل
  • کیک با هویج و نارگیل




سوالات و نظرات

تارا: سلام این سایت اشپزی واقعا بی نظیره.اززحماتون صمیمانه تشکرمیکنم.تارابانوی آشپزخانه: با سلام . متشکرم شاد باشید
ثريا: اينكه بيشترشبيحه مرباي هويجه
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی