Please wait...
شنبه ۷ خرداد ماه ۱۴۰۱
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش
ورود اعضاء
دانستنیها
نکات مهم
کیکها
انواع کیک
انواع مافین و کاپ کیک
تزئین کیک
کیک تولد
کیک غذایی
کیک با تزئین پودر قند
کیک شکلاتی
کیک بدون فر
انواع خمیر تزئینی برای کیک
ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
نکات مهم
آش ها
انواع آش
سوپ ها
انواع سوپ
سوپ سرد
سوپ گرم
خورش ها
انواع خورش
خورش های بدون گوشت
خورش سبز
انواع خورش پاستا
سالاد - چتنی - بورانی
انواع سالاد
چلو - پلو ها
انواع پلو و چلو
شربت - نوشیدنی ها
نوشیدنی گرم
نوشیدنی سرد
تزیینات
تزئین غذایی
تزئین میوه
تزئین سبزیجات
تزئینات و کارهای دوستان
سس ها
انواع سس
اشکنه ها
انواع اشکنه
کباب - استیک - بریانی
انواع کباب
انواع بریانی
شامی - کتلت - کبه - سنبوسه
انواع کتلت
کوکو - املت (خاگینه)
انواع کوکو
ساندویچ
انواع ساندویج
خوراک
انواع خوراک گوشت
انواع خوراک مرغ
انواع خوراک ماهی
انواع خوراک جگر
انواع خوراک سبزیجات
نان
انواع نان
نان مغز دار
کوفته - دلمه
انواع کوفته
انواع دلمه
مایه دلمه
پاستا
انواع پاستا
پیتزا
انواع پیتزا
گراتن
انواع گراتینه
ماهی
انواع میگو
انواع ماهی
تارت - پای
انواع پای
بستنی و پالوده
انواع بستنی
کرم
انواع کرم
ژله
انواع ژله
پودینگ
انواع پودینگ
نکته ها
دسر
انواع دسر
شیرینی
انواع شیرینی
انواع حلوا
شیرینی بدون فر
شکلات
شکلات و آبنبات
انواع شکلات
انواع آبنبات
ته چین
انواع ته چین
سیب زمینی
انواع خوراک سیب زمینی
غذاهای بازیافته
انواع غذاهای بازیافته
غذاهای بازیافته بدون گوشت
مناسبت های خاص
شب یلدا
روز عشق - سپندارمذگان
چهارشنبه سوری
نوروز
تولد
روز پدر
روز مادر
نذری ها
ماه مبارک رمضان
مقالات
مناسبت ها
دستورهای ارسالی کوکری ها
سفارش
انواع دسر، کیک، سالاد، بیسکویت و وسایل تولد
طراحی و اجرا
لیست آخرین مقالات
اطلاعات جامع مایکروفر
معرفی کاربران حرفه ای سایت کوکری
جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب
کباب کنجه لاری
تارت بیسکویتی
همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
دسر پاناکوتا
میزان کالری لبنیات
جدول میزان کالری غذاها
سفارش انواع کیک های غذایی، سالاد و فینگرفود
مدت زمان آماده شدن
بسیار سریع
سریع
معمولی
طولانی
بسیار طولانی
دستور
ایرانی
ایتالیایی
عربی
چینی
فرنگی
دستورهای خاص
غذاهای بدون گوشت
غذاهای رژیمی
گیاهی
بیماران
کودکان
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
پیراشکی شوید و پنیر
گروه غذایی:
نان - نان مغز دار
مدت زمان آماده شدن:
سریع
ابزارهای مورد نیاز:
گاز
دستور:
فرنگی
دستورهای خاص:
غذاهای بدون گوشت - گیاهی
مواد لازم:
خمیر پیراشکی: به مقدار لازم
قارچ سفید دکمه ای: 500 گرم
فلفل دلمه ای: 1 عدد
پیاز داغ: 5 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم
شوید (شبد): 100 تا 150 گرم
قارج را نگینی خرد کرده روی حرارت زیاد با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید سپس پیاز داغ، فلفل دلمه ای تفت داده شده، شوید خرد شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. خمیر پیراشکی را باز کرده یک تا دو قاشق از مواد برداشته و در وسط خمیر قرارداده و یک تکه پنیر خامه ای هم روی آن گذارده دوطرف خمیر را روی هم قراردهید و با فشار چنگال دو لایه را به هم بچسبانید سپس در روغن سرخ کنید.
نکته
می توانید پیراشکی ها را در فر قراردهید در این صورت سلامت تر خواهد بود.
نکته
این مقدار مواد برای 4 تا 6 نفر کافیست.
نکته
از خمیر پیراشکی آماده هم می توانید استفاده کنید.
نکته
دستور خمیر پیراشکی را در پایین صفحه در لیست مقالات مرتبط بخوانید.
مرحله 1
قارج را نگینی خرد کرده روی حرارت زیاد با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید سپس پیاز داغ، فلفل دلمه ای تفت داده شده، شوید خرد شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله 2
خمیر پیراشکی را باز کرده یک تا دو قاشق از مواد برداشته و در وسط خمیر قرارداده و یک تکه پنیر خامه ای هم روی آن گذارده.
مرحله 3
دوطرف خمیر را روی هم قراردهید.
مرحله 4
با فشار چنگال دو لایه را به هم بچسبانید.
مرحله 5
سپس در روغن سرخ کنید.
لیست مقالات مرتبط
سس قارچ و مرغ با پاستا
گراتینه ساده پاستا
سس سفید با پنیر پروسس و جوز هندی
پوره سیب زمینی
تفت قارچ
خمیر پیراشکی
سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و سبزیجات معطر
سس سیر و سبزیجات معطر
سس قرمز برای مرغ
سوالات و نظرات
نگار:
بسیار عالی توضیح داده بودین
بانوی آشپزخانه:
متشکرم . موفق باشید.
حسين:
سلام خسته نباشيد ممنون از اموزش خوبتون بسيار عالي بود
بانوی آشپزخانه:
سلام بر شما . متشکرم . موفق و سلامت باشید.
شعله:
سلام خسته نباشيد ممنون از اموزش خوبتون بسيار عالي بود
بانوی آشپزخانه:
سلام متشکرم موفق و سلامت باشید
زيبا:
سلام خيلي عالي بود مرسي
رها:
با سلام
از سايت آشپزي عالي و كاربردي تون بسيار ممنونم.
در پناه خدا.
بانوی آشپزخانه:
با سلام
متشکرم موفق و سلامت باشید
فیروزه:
ممنون عالی بود
رویا:
سلام حسته نباشید ممنون از سایت خوبتون سایتتون آموزش غذاهای خوبی داره واقعا ممنونم من که خیلی اتفاده میکنم
زینب:
عالی بود من نمره بیست میدم متشکرم
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:
*
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:
*
تبلیغات
جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@
گالری
-
نقشه سایت
-
معرفی سایت
-
ثبت نام در سایت
-
تماس با مدیر
-
پیشنهادات
-
پیوندها
-
تبلیغات در سایت
-
پذیرش سفارش
ورود اعضاء