چهار شنبه ۴ مهر ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


سبزی پلو

گروه غذایی: چلو - پلو ها - انواع پلو و چلو
مناسبت های خاص - نوروز
مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
مواد لازم:
برنج: 6 پیمانه
سبزی ساطوری: 1 کیلوگرم
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
سیب زمینی بزرگ: 2 عدد

  • سبزی پلو
آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت قراردهید وقتی بجوش آمد برنجی را که با نمک خیسانده اید را بریزید. زمانی که برنج قد کشید و کمی نرم شد سبزی ساطوری و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و با کفگیر به آرامی هم بزنید تا سبزی با برنج مخلوط شود سپس برنج را  آبکش کنید. قابلمه را بشویید و روی حرارت قراردهید روغن را بریزید و حلقه های سیب زمینی با ضخامت نیم سانت را کف قابلمه کنار هم بچینید سپس برنج آبکش شده را روی آن بریزد با دسته کفگیر چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید تا برنج خوب بخار کند. سپس حدود نصف لیوان آب روغن داغ روی برنج بریزد و دردمی روی آن قراردهید. پس از اینکه بخار در قابلمه ایجاد شد زیر حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.



نکته
اضافه کردن زردچوبه را فراموش نکنید رنگ برنج را خوش رنگ خواهد کرد.
نکته
سبزی پلو شامل تره ، جعفری، شوید و گشنیز است به مقدار برابر که برای طعم و عطر بهتر کمی گشنیز و چند شاخه سیر تازه هم به آن اضافه می کنند.
نکته
اگر مقدار سبزی کم بود می توانید از شوید خشک در لابلای برنج استفاده کنید.
نکته
سبزی پلو را با مرغ، ماهی و گوشت سرو می کنند و معمولا در شب عید با ماهی و کوکوی سبزی آماده می کنند.
نکته
بهتر است برای مهمانی ها و مراسم برای داشتن ته دیگ سیب زمینی خوش مزه و خوش رنگ از روغن بیشتری استفاده شود.



مرحله 1

  • سبزی پلو
آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت قراردهید وقتی بجوش آمد برنجی را که با نمک خیسانده اید را بریزید.

مرحله 2

  • سبزی پلو
زمانی که برنج قد کشید و کمی نرم شد سبزی ساطوری و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و با کفگیر به آرامی هم بزنید تا سبزی با برنج مخلوط شود

مرحله 3

  • سبزی پلو
سپس برنج را  آبکش کنید.

مرحله 4

  • سبزی پلو
قابلمه را بشویید و روی حرارت قراردهید روغن را بریزید و حلقه های سیب زمینی با ضخامت نیم سانت را کف قابلمه کنار هم بچینید

مرحله 5

  • سبزی پلو
سپس برنج آبکش شده را روی آن بریزد با دسته کفگیر چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید تا برنج خوب بخار کند. سپس حدود نصف لیوان آب روغن داغ روی برنج بریزد و دردمی روی آن قراردهید. پس از اینکه بخار در قابلمه ایجاد شد زیر حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.



سوالات و نظرات

فروغ: خسته نباشید.
من عدس پلو نذر دارم ولی نمیدونم برای 30 کیلو برنج چقدر از این مواد باید بخرم. عدس ، کشمش ، گوشت ، زعفران ، دارچین ، زیره ، خلال پسته و بادام. میشه لطفا من رو راهنمایی کنید؟
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
هر 3 پیمانه برنج و یک پیمانه عدس برای 4 تا 5 نفر کافیست. کشمش هم برای 5 نفر 1 پیمانه و گوشت هم هر نفر 100 تا 140 گرم
خلال پسته و بادام برای هر 5 نفر از هر کدام نصف پیمانه
دارچین و زیره به مقدار کم اضافه کنید تا تلخ نشود.
خدیجه سادات: سلام نمیشه در این برنج باقالی هم اضافه کرد؟؟
وبدون گوشت یا خورشت خورد؟؟
بانوی آشپزخانه: با سلام. از باقالی هم می توانید استفاده کنید. اما در خصوص خورش با هر خورشی نمی توانید این پلو را آماده کنید. در انتخاب نوع خورش دقت نمایید. شاد باشید.
اشواق: باسلام وخسته نباشیدخدمت شما
ببخشیدمنظورتون ازآب روغن داغ اضافه کنیم همون روغنه فقط؟
بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. مقداری آب و مقداری روغن
مژی: سلام ممنون از اینکه خیلی خوب وواضح توضیح دادید ومراحل عکس گذاشتید می خواستم بدونم می کوشت رو از قبل آماده کرد ولابه لای سبزی پلوها گذاشت
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی