شنبه ۳۰ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

خرید برنج

  • خرید برنج

در انتخاب و خرید برنج چند نکته زیر را می توان در نظر داشت: برنج مانند هر دانه دیگری در ابتدا مقداری آب دارد، که در روند خشکاندن و خواباندن آب آن تبخیر می شود. دانه برنج خشک فشرده و سخت است و هنگام پختن حجم آن افزایش پیدا می کند. این افزایش را ری کردن برنج می نامند. از یک پیمانه برنج ری دار خوب حدود سه پیمانه چلو در می آید . برنج نم دار ری نمی کند. یعنی مقداری از بهای آن از بابت آبی که در آن هست پرداخته می شود. از قدیم عقیده بیشتر کدبانوها  بر این بوده ا ست که صرفه در خریدن برنج خشک و ری دار است،گرچه بهای آن گران تر باشد. این که تا چه اندازه گران تر باشد البته مساله دیگری است.(آنچه از لحاظ ری کردن برنج را به عنوان مرموزی غیر از خشک بودن آن نسبت می دهند، ولی آنچه از لحاظ آشپزی اهمیت دارد این است که برنج ممکن است ری داشته باشد یا نداشته باشد، قاعدتا صرفه در خرید برنج ری دار است.)

برنج اعلای انباری و خشک باریک و سخت و نیمه بلوری است و زیر دندان به آسانی خرد نمی شود. برای تشخیص عطر و طعم برنج یک مشت کوچک از آن را میان کف دو دست خوب بمالید و روی آن با دهن بدمید(یا به اصطلاح " ها " کنید)و سپس بو بکشید، عطر برنچ باید خود را نشان دهد. همچنین ، می توان چند دانه از برنج را در دهان ریخت و جوید و مزه آن را چشید. همه برنج ها دانه های شکسته یا به اصطلاح نیم دانه دارند. نیم دانه برنج برنج اعلاء را می توان در آش و سوپ و دمی و مانند این ها به کار برد ( باید توجه داشته باشیم که مزه و عطر برنج در مزه آش و سوپ موثر است). برخی از فروشندگان نیم دانه برنج را با الک جدا می کنند و جداگانه می فروشند. قیمت نیم دانه هم طبعا به جنس آن بستگی دارد.
اما هیچ برنجی از نیم دانه خالی نیست. برای تشخیص این که برنج تا چه اندازه نیم دانه دارد کمی از آن را در کف دست بریزید و سپس دقت کنید که از میان دانه ها چند درصد نیم دانه است. با این آزمایش یک دستی برنج را هم می توان معلوم کرد. یک دستی (یعنی مخلوط نبودن) برنج بسیار اهمیت دارد، زیرا که مدت پخت هر برنجی فرق می کند، و به این دلیل برنج مخلوط را نمی توان خوب از آب در آورد.
اگرمقدار زیادی برنج می خرید می توانید به رسم قدیم از چندنوع برنجی که به شما عرضه می کنند به اندازه یک خوراک بپزید و ریخت و عطر و طعم آن را سر سفره ملاحظه کنید ، سپس برای خرید آن تصمیم بگیرید.
نگه  داری برنج
برنج باید در جای خشک انبار شود. حرارت عادی در تابستان به برنج صدمه ای نمی زند، ولی رطوبت آن را خراب می کند. بنابراین محل انبار کردن برنج باید دور از هر گونه آب و رطوبت باشد. انواع آفت ها ممکن است داخل برنج شوند، از آن تغذیه کنند و لای برنج ریخت و آن را زیر و رو کرد تا لایه ای از نمک روی دانه های برنج را بپوشاند . همچنین ، روی ظرف برنج را باید پارچه کشید، تا هم بخار آب از آن خارج شود و هم آفت تازه ای داخل آن نشود.
منبع : کتاب مستطاب آشپزی . نجف دریابندری


سوالات و نظرات

maryam: ممنونبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم.
مريم: سلام مي خوهم در سايت شما عضو شوم چه كار كنمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما . لطفا روی عضویت در سایت یا شرایط عضویت ویژه کلیک کنید. متشکرم
parisam: از سایت خوبتون ممنون اگه میشه مطالب سایت رو بیشتر کنید و به روزتر.بانوی آشپزخانه: متشکرم. نهایت تلاش خود را خواهیم کرد تا مطالب بیشتری در سایت قرارگیرد. شاد باشید
zahra: با سلام مطالبتون خیلی خوبه از شما ممنون هستمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما
متشکرم شاد باشید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی