پنج شنبه ۶ آذر ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
سبزه شاهی

گروه غذایی: تزیینات - تزئین غذایی
تزیینات - تزئین سفره
مناسبت های خاص - نوروز
دستور:ایرانی
مواد لازم:
بذر شاهی: به مقدار لازم
آب: 5 برابر بذر
پنبه: به مقدار لازم
پارچه تنظیف: به مقدار لازم

  • سبزه شاهی
بذر شاهی را حدود یک روز خیس می کنم تا لعابدار شود. پنبه را به فرم مورد نظر در می آوریم و رویش را با تنظیف یا باند می پوشانیم. با اسپری کاملا مرطوب می کنیم و بذر شاهی را با دست بصورت یک لایه روی آن قرارمی دهیم. چند سوراخ روی نایلون ایجاد می کنیم و روی آن را با نایلون می پوشانیم. روزی 4 بار با اسپری آن را مرطوب نگه می داریم. پس از جوانه زدن و کمی سبز شدن دیگر نیازی به نایلون ندارد و روزی 2 بار به آن آب می دهیم هر روز نیم ساعت زیر نور خورشید قرارمی دهیم تا سبز شوند.



نکته
مراقب باشید که فقط یک لایه از بذر روی سطح قراربگیرد در غیر اینصورت بذرهای اضافه مانعی برای رشد سبزه خواهد شد.

نکته
خوبست برای اسپری از ظرف یک شیشه پاک کن استفاده کنید کافیست که توی آن را با آب خوب بشویید و از آن استفاده کنید.

نکته
سبزه در سه روز اول به آب و رطوبت زیادی برای رشد نیاز دارد اگر به درستی مرطوب نشود بذرها خشک می شوند.

نکته
اگر تنظیف در اختیار نداشتید از یک لایه باند نخی می توانید استفاده کنید.

نکته
گرما و سرما بر رشد سبزه تاثیر زیادی دارد اگر در محل گرمی باشد سرعت رشد آن سریعتر از محل سرد است و نور خورشید هم سرعت رشد جوانه ها را بیشتر خواهد کرد.

نکته
بهتر است که نایلون با بذر تماس نداشته باشد.

نکته
مدت زمان رشد بذر شاهی بین 6 تا 10 روز است.

نکته
برای پر پشت شدن جوانه ها می توانید نصف قاشق چایخوری کود اوره را در نیم لیتر آب حل کنید و چند روز به صورت یک روز درمیان جوانه را با آن آبیاری کنید.

نکته
اگر در منطقه گرم و خشک زندگی می کنید بهتر است روی گیاه را کمی بپوشانید تا کمتر رطوبت خود را از دست بدهد.


مرحله 1

  • سبزه شاهی


مرحله 2

  • سبزه شاهی


مرحله 3

  • سبزه شاهی


مرحله 4

  • سبزه شاهی


مرحله 5

  • سبزه شاهی




سوالات و نظرات

آرزو حميدي: خيلي خوب بود ممنونبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم . موفق و سلامت باشید.
Nargess: Mamnoon as site shoma.ALEEEEEEEEEEE AST
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی