
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
شنیتسل جگر گوسفند
گروه غذایی: | خوراک - انواع خوراک جگر
| مدت زمان آماده شدن: | سریع | ابزارهای مورد نیاز: | گاز | دستور: | ایرانی - فرنگی | دستورهای خاص: | کودکان |
| مواد لازم: جگر گوسفند: 200 گرم تخم مرغ: 1 عدد پودر سوخاری: به مقدار لازم نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم آرد سفید: به مقدار لازم روغن مایع: به مقدار لازم
|
 جگر را به تکه های کوچک 5 سانتی متری خرد کنید. سپس به ضخامت نیم تا یک سانتی متر برش بزنید.در آرد بغلتانید و یک تکان بدهید. تخم مرغ رابا کمی بکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و هم بزنید و تکه های جگر را در آن فروکنید و بالا نگه دارید تا اضافه های تخم مرغ بریزد. سپس در پودر سوخاری مخلوط با ادویه دلخواه بغلتانید و کمی تکان بدهید تا اضافه های پودر سوخاری بریزد. سپس در روغنی که با حرارت ملایم داغ شده است سرخ کنید.
 | نکته | این مقدار مواد برای یکنفر کافیست
 | نکته | می توانید بکینگ پودر را حذف کنید.
 | نکته | پودر سوخاری را با انواع ادویه مورد نظر آماده کنید.
 | نکته | از پودر زنجفیل یا زیره و سیر هم می توانید در آرد سوخاری استفاده کنید. بیاد داشته باشید که پودر زنجفیل گرم و تند است.
 | نکته | یک تخم مرغ برای 200 گرم جگر کافیست.
 | نکته | شنیتسل جگر سریع آماده می شود. نباید زیاد سرخ شود. همینقدر که طلایی شد. از روغن خارج کنید.
مرحله 1 جگر را به تکه های کوچک 5 سانتی متری خرد کنید.
مرحله 2 سپس به ضخامت نیم تا یک سانتی متر برش بزنید.در آرد بغلتانید و یک تکان بدهید.
مرحله 3 تخم مرغ را با کمی بکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و هم بزنید و تکه های جگر رادر آن فروکنید و بالا نگه دارید تا اضافه های تخم مرغ بریزد.
مرحله 4 سپس در پودر سوخاری مخلوط با ادویه دلخواه بغلتانید و کمی تکان بدهید تا اضافه های پودر سوخاری بریزد.
مرحله 5 سپس در روغنی که با حرارت ملایم داغ شده است سرخ کنید.
|