
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
شنیتسل مرغ
گروه غذایی: | خوراک - انواع خوراک مرغ
| مدت زمان آماده شدن: | سریع | ابزارهای مورد نیاز: | گاز | دستور: | فرنگی |
| مواد لازم: سینه مرغ: 3 عدد تخم مرغ: 3 عدد نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم روغن مایع: به مقدار لازم آرد سوخاری: به مقدار لازم
|
 پوست مرغ را بگیرد و سینه آن را از وسط به دو نیم کرده. جوری برش بزنید که سر بال باقی بماند اگر بدون استخوان بخواهید بدون سر بال برش بزنید. از هر سینه مرغ 2 شنیتسل می توان آماده کرد. به تکه های مرغ نمک و فلفل سیاه بمالید. سپس درون یک کیسه کلفت قراردهید و با بیفتک روی آن بکوبید آنقدر که پهن و نازک شود.در این مرحله با یک چاقوی تیز اضافه های کناره مرغ را برش بزنید. تکه های مرغ را در آرد بغلتانید و یک تکان بدهید. تخم مرغ را با کمی بکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و هم بزنید و تکه مرغ را در آن فرو کنید و بالا نگه دارید تا اضافه های تخم مرغ بریزد. سپس در پودر سوخاری مخلوط با ادویه دلخواه ( نمک، فلفل سیاه، فلقل قرمز، پودر سیر یا زنجفیل ) بغلتانید و کمی تکان بدهید تا اضافه های پودر سوخاری بریزد. سپس در روغن داغ که با حرارت ملایم داغ شده است بیاندازید تا سرخ شود.
 | نکته | می توانید بکینگ پودر را حذف کنید.
 | نکته | استفاده از نایلون به منظور جلوگیری از له شدن مرغ است.بهتر است ضربه های بیفتک را از قسمت های کلفت مرغ شروع کنید تا به قسمت های نازک تر برسید.
 | نکته | پودر سوخاری را می توانید با انواع ادویه مورد نظر آماده کنید.
 | نکته | از پودر زنجفیل یا زیره و سیر هم می توانید در آرد سوخاری استفاده کنید. بیاد داشته باشید که پودر زنجفیل گرم و تند است.
 | نکته | سینه مرغ را به تعدد افراد آماده کنید.
 | نکته | تخم مرغ برای هر سینه 1 عدد کافیست.
 | نکته | بهتر است از زیپ کیف (نایلون ) استفاده شود.
مرحله 1 پوست مرغ را بگیرد و سینه آن را از وسط به دو نیم کرده. جوری برش بزنید که سر بال باقی بماند اگر بدون استخوان بخواهید بدون سر بال برش بزنید. از هر سینه مرغ 2 شنیتسل می توان آماده کرد. به تکه های مرغ نمک وفلفل سیاه بمالید. سپس درون یک کیسه کلفت قراردهید و با بیفتک روی آن بکوبید.
مرحله 2 با بیفتک روی آن بکوبید آنقدر که پهن و نازک شود.در این مرحله با یک چاقوی تیز اضافه های کناره مرغ را برش بزنید.
مرحله 3 تکه های مرغ را در آرد بغلتانید و یک تکان بدهید.
مرحله 4 تخم مرغ را با کمی بکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و هم بزنید.تکه مرغ را درآن فرو کنید و بالا نگه دارید تا اضافه های تخم مرغ بریزد.
مرحله 5 سپس در پودر سوخاری مخلوط با ادویه دلخواه ( نمک، فلفل سیاه، فلقل قرمز،پودر سیر یا زنجفیل ) بغلتانید و کمی تکان بدهید تا اضافه های پودر سوخاری بریزد.
مرحله 6 سپس در روغن داغ که با حرارت ملایم داغ شده است بیاندازید تا سرخ شود.
سوالات و نظرات
 |  | sana: از برنامه خوبتان متشکریم .برنامه هایی که قفل نداره را بیشتر کنید | | راشین: خیلی مفید بود مرسی | | احسان: از راهنمایی تون ممنون | | nihon: سایتتون منظمو مرتبه.از این غذاهم خوشم میاد.لذت بردم مرسی | بانوی آشپزخانه: متشکرم . شاد باشید | maedeh: این غذای خوبیه من همیشه با پودر سوخاری الیت درستش میکنم خیلی ترد میشه | بانوی آشپزخانه: دوست عزیز
خانم مائده سلام ممنون از تجربیاتی که در اختیار دیگران قرار می دهید اما لطفا پیامهایتان جنبه تبلیغاتی نداشته باشد چون امکان قراردادن این نوع پیامها در سایت بعنوان نظر امکان پذیر نیست در صورت تمایل می توانید تبلیغات خود را به صورت بنر تصویری یا متنی به ایمیل سایت ارسال نمایید. موفق و شاد باشید |
|
|